Napacağımı bilmiyorum artık benim bi eski sevgilim var aynı üniversitede aynı sonıf aynı fakülte. Ayrıldık harta ayrılınca biz o hemen sevgili yapti ama kızı kullandi atti, şimdi ise halen benim takıldığım erkekler için bana sg diyor. Barışmadık bu arada.
Kendisi kızlarla konusuyor ediyor , arabasının üstüne kız cikartip fotosunu cekiyo, kanka dediği kızlar var illa ki konustuğu kızlar var ama benim edindiğim kanka dediğim insanı sınıfa getirdim diye bunun için öfkeleniyor.
Ona kaç kes dedim sen seviyorsun ama kabullenmiyorsın, seviyorsan gel barışalım düzgün iliskimiz olsun, ne evet dedi ne hayır dedi.
Bende saldim gitti
Ama bazen yazışıyoruz ve o üzgün olunca onun moralini yükseltmeye calisiyodum
öfkemi sinirimi yansıtmıyorum
Artık kızlarla takılmasını etmesini bile kabullendim
Baska napcaktim ki?
Ama hem beni istemeyip bi tuhaf davranıp hem kızlarla konusurken benim normal kanka dediğim insanla sınıfa gitmem normal onu niye sinir ediyor?
Amacı ne sizce
1 ay çıkmıştık hatta 2 ay
Kendisi kızlarla konusuyor ediyor , arabasının üstüne kız cikartip fotosunu cekiyo, kanka dediği kızlar var illa ki konustuğu kızlar var ama benim edindiğim kanka dediğim insanı sınıfa getirdim diye bunun için öfkeleniyor.
Ona kaç kes dedim sen seviyorsun ama kabullenmiyorsın, seviyorsan gel barışalım düzgün iliskimiz olsun, ne evet dedi ne hayır dedi.
Bende saldim gitti
Ama bazen yazışıyoruz ve o üzgün olunca onun moralini yükseltmeye calisiyodum
öfkemi sinirimi yansıtmıyorum
Artık kızlarla takılmasını etmesini bile kabullendim
Baska napcaktim ki?
Ama hem beni istemeyip bi tuhaf davranıp hem kızlarla konusurken benim normal kanka dediğim insanla sınıfa gitmem normal onu niye sinir ediyor?
Amacı ne sizce
1 ay çıkmıştık hatta 2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar