Aşk İlişkileri Sevgilim hiç beni öpmüyor, sizce neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor hep ben öpüyorum onu dudağından, ben öpünce o da uzun uzun öpüyor.Ama hiç o yeltenmedi öpüşmeye neden? Sevgilim hiç beni öpmüyor, sizce neden? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Sevmiyor olabilir bir erkek öpmeden duramaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Utangaç herhalde cesareti yoktur ya da azınmı kokuyor kız yoksa 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yo öperken uzun uzun öpüo ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O anın şehvetiyle öpüyordur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviştimi hiç Yorumla Soran +1 yıl sürtünme oldu seks olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salla yanağından felandamı hiç öpmüyor illa ağzından mı öpücek Yorumla Soran +1 yıl yanak var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ozaman tahmin ettiğim gibi Yorumla
AdeM07 Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hadi ya bende çok isterim öpmeyi keşke senin gibi bir sevgilim olsa 0 0 Yorumla
Durubirçe Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kimisi de sevmez öpüşmeyi bence normal benimde sevgilim öyle 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Boş bırakmasın dudakları 0 14 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla veledron75 +1 yıl Seviyor musun öpüşmeyi Yorumla Soran +1 yıl evet cokkk Yorumla veledron75 +1 yıl Gelsene az muhabbet edelim Yorumla Soran +1 yıl hayır ne diyeceğini biliyorum gerek yok abazalıga Yorumla veledron75 +1 yıl Sohbet ederiz gel korkma Yorumla Soran +1 yıl ne yazcaksan buyur burdan yaz ö Yorumla veledron75 +1 yıl Gel işte be. Yemem korkma Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla veledron75 +1 yıl Sen bilirsin. Gelirsen beklerim Yorumla Soran +1 yıl bekleme sen Yorumla veledron75 +1 yıl Çok nazlısın be. Sevgilin hiç öpmez seni ona da böyle yapıyorsan Yorumla Soran +1 yıl ayn Yorumla veledron75 +1 yıl Kudurursun sonra Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. utanıyor bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır, ben öpersem uzunca öpüyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevmiyor olabilir bir erkek öpmeden duramaz
Utangaç herhalde cesareti yoktur ya da azınmı kokuyor kız yoksa
yo öperken uzun uzun öpüo ama
O anın şehvetiyle öpüyordur
Seviştimi hiç
sürtünme oldu seks olmadı
Salla yanağından felandamı hiç öpmüyor illa ağzından mı öpücek
yanak var
Tamam ozaman tahmin ettiğim gibi