Sence hangisi daha zor? Keyifli geceler.. 🥂
Seni içime çektim bir nefeste
Yüreğim tutuklu, göğsüm kafeste
Yanacağız ikimiz de ateşte
Bir kıvılcım yeter, hazırım bak
Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk

Sence hangisi daha zor? Keyifli geceler.. 🥂
Seni içime çektim bir nefeste
Yüreğim tutuklu, göğsüm kafeste
Yanacağız ikimiz de ateşte
Bir kıvılcım yeter, hazırım bak
Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk
Sıfırdan inşa etmek. ama eğer insan hayatı yaşamayı seviyorsa ve her şeyi silmek istiyorsa bu zor olabilir. çünkü her şeyi yıkar vaz geçer hayallerinden ve beklentilerinden. kısaca hayatta bir amacı kalmamış olur.
Her şeyi yıkmak zor.
Yıkacağım şeylerde emek var, bu emeklerin hiç olması çok zor gelir ve etkisi uzun süre üzerimde kalır. Sıfırdan bir düzen oluşturmak, çaba ile olur. Sonradan emek haline geleceği için bana zor gelen bir şey değil.
Yaktığın ve inşa ettiğin şeylere bağlı olarak değişkenlik gösterebilen bir durum ama genel konuşursak yıkmak yakmak kolaydır. Tek bir kıvılcım çakarsın ama inşa etmek uzun zaman alır
Her şeyi yakmak daha zor. Tamam sıfırdan başlamak da zor ama var olanı yıkmak demek yaşanmışlıkları, emeği, harcanılan zamanı yıkmak demek. Ve bunların hepsini unutup, başka bir yola adım atmak hiçte kolay bir şey değil.
Cevap
13Cevap
Sıfırdan inşa etmek daha zor. Herşeyi yakmak iki dudak arasında bir cümleye bakıyor. Sinirlenir yakarsın ama bir daha inşa edemezsin
Binayı yıkmak mı zor yoksa yeniden yapmak mı sence hangisi?
Selam gadası 🙃
En zoru yaktığın şeyi yeniden küllerinden inşa etmektir.
İkiside zor. Kolay değildir. Geride bıraktığın geçmişin, yaşadığın aşk ve anıların. Sıfırdan başladığın ise, yalnızlığın ve hayata karşı duruşun ve mücadelendir.
Sıfırdan inşa etmek sanılandan daha kolay. Bazen her ne kadar zor olsa da yakmak gerekiyor yenisini inşa etmek için.
Sıfırdan başlamak daha zor zor kazanılmış birsey yok olup gidiyor tekrar inşa etmeye çalışıyorsun dusunsene
Yakmakta ne var sonrasında külleri toplamak daha zor üşenme de temizle bide yeniden yapmak fasa fiso zor diil
Kalbe sormak lazım. Tek kişi değilsen yakıp gitmek zor, ilişkideki esas sen değilsen kalıp inşa etmek zor. Bu soru feci.
Yıkmak saniyeler. Yapmak yıllar alabilir. Her iki tarafta vicdanlı olmalı
Bir şeyi tamir etmek , onu sıfırdan üretmek ten daha zordur
Yeniden başlamak zor, katettiğin yolun başına dönmek gibi, bu kötü hissettiriyor.
Gönüller birse gelsin tuğlalar❤️💞
Ben çok rahat yakarım.
İnşa etmek çok daha zor.
İkiside kolay benim için
En baştan inşa etmek çok zor
İkisi de zor ama yakmayı istemem.
Sıfırdan inşaa etmek zor efendim
Herşeyi yıkmak sıfırdan başlamak zor çok zor cok
Sıfırdan inşa etmek
Sıfırdan yapmak zor
İnşa etmek.
Nerelisin