- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAğır saçmalamışsın 👍 "Birden fazla kadınla olmak güzel evet" bu cümlen zaten başlı başına mide bulandırıcı... Acilen bu düşünceyi at kafandan. Sadakat cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir, aldatan erkekten çok daha fazla kadın var. Kadınlar gizli saklı tutar 10 ayrı erkekle seks yapar 1 kişi oldu der ama erkekler 1 kişiyle seks yapar 10 tane kadınla birlikte oldum der. Bu yüzden erkeklerin adı çıkmıştır, ayrıca erkekler seks yapmak için kırk takla atar ama bulamaz oysa kadın anında seks yapacak erkeği bulup birlikte olur. Bunu gayet iyi biliyoruz lütfen bir birimizi kandırmayalım 👍 bazı insanlarda gelecekteki eşi/sevgilisine saygıdan dolayı imkanı olmasına rağmen aldatma söz konusu değildir, kimseyle birlikte olmaz. Erkekler aldatırı normalleştirmek yerine insan olan gelecekteki eşini dahi aldatmaz demek her zaman çok daha iyidir.
08 Yorumla- +1 yıl
Kadın erkek nüfusu aşağı yukarı eşit ve durumu olan 4 kadın alsa geri kalan erkekler ne yapacak? Hem ne ara bir kadınla gerçek aşk ve cinsel durtulerimize engel olamayacak kadar acziyetten 4 kadın almaya getirdin konuyu? 🤔🤔🤔
- +1 yıl
Asırlar önce cinsellik için değil erkek nüfusu az olduğu ve kadınların himaye ihtiyacı karşılansın diye 4 kadın almaya cevaz verildi ama adil olmak şartıyla 👍 buna rağmen en iyi olanın tek kadınla evlilik olgunu açık ve net bir şekilde ortaya kondu. Anlama ile ilgili bir sorun olduğu kesin fakat hangimiz anlamıyor orası kişiye göre değişir. Son olarak birden fazla dediğin zaman insanin aklına dinle ilgili değil cinsellikle seskle ve zuhrevi hastalık vs vs geliyor.
- +1 yıl
Kendine 3 kuma bulup bir erkeğin koynuna girmiyorsan kivirmaktan bahsetme bence 😎😎
- +1 yıl
Hep aynı şeyleri söylediğimi ve savunduğumu biliyorsun fakat senin söylediğin bir erkegin 4 kadın alması konusunda uyguladığın farklı olduğu için kivirdigini anlatmak istiyorum fakat idrak yolları enfeksiyonun var anlaşılan 😎😎
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler için değil ki.
Kadınlar içinde aynı şey söz konusu.
Erkek sonuçta aldattığı kişi de kadın.
Kadının da erkek.
İnsanların Önemli olan hayata bakışı.
Tek eşliligi savunan isteyen bir kişi olması hayatınızda..
Yani doğru insanı ne kadar istediğiniz.
Bunu siz görüp karar vermeniz.
Ve fiile ne kadar gecirebildiginiz.
Gerisi zaten kendiliginden geliyor.
Çok zor birsey değil aslında.
Kolayı zor yapan yine biziz.
Kafamızda insanları bir kalıba sokup tek açıdan bakıp yorumluyor hiç beklemeden sabretmeden hareket geçiyoruz.
Hele birde dış görünüşe takılıp kör olup devam ediyoruz.
Olumsuz sonuclarla karşılasinca da klasik cümleler peşi sıra geliyor.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ilk sevgilime olan aşkımı bilseniz , ne kadar ağladım ne kadar incindim bir bilseniz keşke, mesela en basitinden örnek vereyim regl olduğunda sıcak su torbası ve bir kutu çikolata ile yanına giderdim , gece uyurken karnı sıcak dursun diye elimi üstünde tutardım. Gece uyurken onu izlerdim. Belki yine seveceğim birisi çıkar ama şu an kim olursa olsun söz veremiyorum. Aşkı bana hissettiren kadın aynı zamanda onu öldürende o. maalesef belki benim haramdır bilmiyorum ama içimdeki sevgiyi hissetseniz kış gününde içiniz ısınırdı. Bu yorumu gizli yazıcam çünkü duygulara artık yer yok maalesef, ilerde koz olarak kullananlar oluyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelki benim hatamdır yazmıştım, haram yazmış pardon
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadakat tek taraflı olmaz
Kadını da erkeği de sadık olmalıdır
Ben bana sadık olmayan insanlarla karşılaştım ama demedim ki kadınlar sadakatsiz ya da yarı yolda bırakır. Her insan farklıdır. O şekilde analitik değerlendirmek lazım00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çünkü onlar erkekkk.
Herkes Adam olamaz..01 Yorumla- 1 yıl
Kimse adam olmak zorunda değil geçin bu işleri
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılZor değil karaktersiz oldukları için
00 Yorumla Knk erkeklerin azınlıkta olsa sadık olanları var adam gibi adam olanları da var onları tanıdım ben ama nedense Kızlar o tür erkeklerden pek hoşlanmıyor eğlenceli değil, yakışıklı değil vb şeyler söyleyip dışlıyorlar onları e hal böyle olunca öbür erkeklerde yakışıklılık varsa aldatma potansiyeli daha çok artıyor. şahsen etrafımdan çok övgü aldım yakışıklılığım konusunda ama benim tercihim yabancı kızdan yana oldu en azından ne istediklerini biliyorlar ve dengesiz dengesiz hareketleri yok, lafım meclisten dışarı bazı Türk kızları hatta çoğunluğu nerde onu üzecek erkek varsa ondan hoşlanıyorlar sonra tüm erkekler aynı diye ortalıkta dolaşıyorlar. Ben kendimi soyutladım onlardan herkes hakettiğini alır bu hayatta
04 Yorumla- +1 yıl
Irkçılık yapmaya gerek yok bu arada. Kim çocukluğunda sevgisiz yetiştiyse ileride de kendisini üzen birisi ona tatlı gelecektir. Cinsiyetle de alakası yok. Benim arkadaşlarım hep bebek gibi sevdiği erkekler tarafından aldatıldı, o zaman onlar da gitsinler yabancı erkeklerle sevgili olsunlar.
- +1 yıl
Irkçılık yapmıyorum gerçekler bu, çok süper ötesi güzel bir kız “sevdiği için”çirkin erkekle çıkabiliyor hatta evlenip çocuk yapabiliyor yurtdışında, ama aynı şey Türkiye’de neredeyse imkansız ya paran olcak ya da tipin bunlardan ikisi yoksa kimse kolay kolay sevgiye bakmıyor buna emin ol. E haliyle o özelliğe sahip erkeklerinde aldatma potansiyeli yüksek oluyor. bunu kendimi övmek için söylemiyorum ama bugüne kadar kiminle konuştuysam aklımın ucundan aldatmak geçmedi bu tipe ve boya sahipken hatta bir kız benden çok hoşlanmıştı lise zamanında, kıza karşı bir şey hissetmiyorum diye reddettim arkadaşlarım dedi sen slk mısın en kötü çıkar işini halleder bırakırdın kızı diye. böyle şeylerin adamlığa sıgmadıgını savundum bu güne kadar hiçte pişman olmadım eğer çevremde de görürsem hiçbir zaman desteklemem açık açık nmsuz olduğunu söylerim
- +1 yıl
çoğunluğu üzecek biriyle oluyorsa demek ki çoğunluğunuz adam değil
- +1 yıl
Benim yazdıklarımı okusan anlarsın zaten kimi savunduğumu, benim babam annemi aldattı neler neler yaşadık bu yüzden. kendime hiçbir zaman öyle bir insan olmayı yakıştıramadım, eğer etrafında da öyle bir şey görürsem direk aşagılarım o kişiyi hiçbir zaman desteklemem. Kendime söz verdim babam gibi biri olmayacam diye, kimse kusura bakmasın Tr de ilişkilerin (çoğu hepsi değil) şekilci, gerçek sevgiden uzak, çıkar uğruna kuruluyor onun için böyle hüsranlar yaşanıyor
Aynı sorun şu anda benim başında da var daha eşimin yüzerine kimseye o gözle bakmadım eşim beni defalarca aldatmasına ramen ben gene onu sevdim sadık kaldım şimdi ise kıskanclı mana ederek beni kovdu adam hayatını yaşamak mis bende evde oturup bir kızımla onu bekkeyecek mişim hadi ben beklerim de kızına bunu nasıl açıklayacak bilmiyorum 8 gün oldu daha kızı ile konuşmadı bile nasıl baba nasıl vicdan var bilmiyorum
26 YorumlaKadınlar için sadık olmak neden bu kadar zor? Neden sevgilinizi, kocanızı hep üzmek zorundasınız? Kocanızı işe yollayıp eve tüpçü atmak güzel bir şey mi veya kuryeye vermek falan? Bir erkekle gerçek bir aşk yaşamak neden sizin güzel değil de sizin için tek güzel şey para? Tüm kadınlar tamamen sütten çıkmış ak kaşık mı? bu sorulara cevap bulabilirsen bende sana cevap veririm kanka
05 Yorumla- +1 yıl
Kocayı ise yollayip tüpçüye kuryeye vermek mi AHAJAJAJAJ yine seks hikayesi mi yazıyorsun feridun abi
- +1 yıl
abim senin daha vücudun da kıl yokken etrafta kocasını aldatan milyonlarca kadın vardı. Evli kadınlar yok mu şimdi kocasını aldatan?
- +1 yıl
Gidip hapçıya, esrarcıya, ayyaşa, hırsıza suriyeliye veren bir hemcinslerin var gelmiş burada erkekleri genelleme yapıyorsun. Orada dur bıdık. Kendin karaktersizlere verdiysen bizim suçumuz ne? o zaman evde oturan baban da aynı kefede. Türkiye de ki kızların maximum zekasına sen örneksin helal olsun ayakta alkışlıyorum akljdfsalkdwakl
- +1 yıl
Anladım geçmiş olsun tez vakitte iyileşirsin inş
- +1 yıl
Hadi şimdi s tir git buradan seni boynuzlayan erkek arkadaşına ve anneni boynuzlayan babana belalar yağdır :D
+1 yılKadınlar için sadık olmak neden bu kadar zor?
Aslında sorun kadın, erkek sorunu değil. Aldatan bir insandır, aldatmamayı tercih eden bir insandır, aldatılan bir insandır, aldatıldığı zaman aldatanı affeden bir insandır, kendisini aldatana tekmeyi vuran da bir insandır. Yalnızca kadın değildir, yalnızca erkek değildir. Yalnızca Türk değildir, yalnızca Rus, Ukraynalı veya Filipinli bir erkek veya kadın değildir. İnsandır.
Kısacası bu cins değil karakter ve tercih meselesidir.00 YorumlaBu sorunun altına bir erkeğin gelip şu şu nedenden yazcağını zaten düşünmemiştim bile öyle de olmuş. Öyle erkekler de kendini seviyor sahip çıkıyor ilişkisine olarak görüyor ama aç gözlüler yani bence.
10 Yorumla
+1 yılUlan böyle ağlayan kızları görünce cinnet geçiriyorum sadık erkekler size çekici gelmiyor kusura bakmayın da aw çocuk 30 kıza aynı anda yazıyor bilmem kaç tane kızla konuşmuştur. Çocuk skine takmadan rahat rahat takılıyor ayy Berkcan aşırı özgüvenli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Nefislerine uyarak bunu yapıyorlar. Eğer Allah'tan ve hesap gününden korksalar nefeslerini dizginlemeye çalışır eşlerini üzmezlerdi. Sevgili kısmına girmiyorum çünkü bu Allah tarafından haram kılınmış bir olay.
03 Yorumla- 1 yıl
Sevgilisi olmamış kız hiç yok ki senin şu nightwalk kankan bile 3-4 tane sevgili değiştirmiş dindarım diyen kapalı kızlar bile sevgili yapıyor
- 1 yıl
Kendisine sorabilirsin gayet dindarım diyen birisi ama sevgili yapmış çok kez inanmıyosan git kendine sor ben senin arkadaşın diye söyledim sadece. Var ama biz mi göremiyoruz aynen aynen kesin öyledir var ama biz göremiyoz
+1 yılSenin çevren böyle ise biz adamların suçu ne bize gelince bir bahane bulur çeker gidersiniz sevmezsiniz bizi ama kendinize gelince bize suç atar genellersiniz garipsiniz
04 Yorumla- +1 yıl
Biz böyleyiz sözümünde arkasındayız ama bi sevilmedik siz ise gidip nelerle uğraşıyorsunuz
- +1 yıl
Eyv iyi geceler
Değil erkeklerin kız bulması sevişmesi size göre çok daha zor yani herkes kendini önce kendini düşünür erkekleri kendi isteklerinize göre kaliplara sokmaya çalışmayın
040 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda aldatıyor merak etme karaktersiz kadınlarda dolu 😉
- +1 yıl
Bunun azı çoğu yok karakter meselesi beynin bunu anlayadak durumda değil ztn bu sorıyu sorduğuna göre
- +1 yıl
genelevler sizin sayenizde ayakta kalıyor hâlâ diyonuz ki aldatmıyoruz ayn çok inandırıcı
- +1 yıl
ona bakarsak karısını evlendiği günden beri aldatan erkekte var, 20 yıllık karısının evine 4 yıllık sevgilisini getirende, üstüne kuma alanda
- +1 yıl
lan o kadar da uydurma bari be para geliyor ki ayakta sizin gibiler oraya gittiği için işte
- +1 yıl
ayrıca erkeklerin daha fazla aldattığını herkes biliyor boşuna çabalama
- +1 yıl
göstermiyorum zaten öyle
- +1 yıl
ha bi de şrfsizliğinize kulp buluyorsunuz yani
- +1 yıl
kadın niye sizin yüzünüzden boşu boşuna günaha girsin
- +1 yıl
oraya gitme potansiyeli olan birinden ne sevgili ne eş ne arkadaş olur
- +1 yıl
çoğu kadını da oraya zorla erkekler satıyor bi sürü hayat hikayesi var
- +1 yıl
onlar sonrasını düşünmeyenler ve genelde terk ediliyorlar
- +1 yıl
gerçekten sevmiyorsa yapar sonrasını umursamaz
- +1 yıl
amacı cinsellik kısacası
- +1 yıl
daha beynin bunu düşünmeye yetmiyor
- +1 yıl
ondan sonra da masum kız arayın
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan ararım tabi herkes istediğini arayabilir. Mesela zengin olmayan kızlar da zengin erkeğe kapak atmaya çalışıyolar ama kendisi zengin değil. Ya da kısa boylu bir kız uzun boylu erkek arıyor ama kendisi kısa boylu. Yani temiz olmayan erkek illa temiz olmayan bir kız almak zorunda değil siz anca işinize gelmeyeni konuşuyosunuz yazık size cidden :D
- +1 yıl
herkes dengi dengine çirkin bi erkekte kusursuz bi kız, sadık olmayan bi erkek sadık bi kız, bakımsız erkek bakmışız kız, kaba erkek itaatkar bi kız arıyor
- +1 yıl
temiz değilse temiz istemeye hakkı yok
- +1 yıl
e yok zaten
- +1 yıl
ne kendi kendine gelin güvey oluyon sen
- +1 yıl
zengin değilse isteyemez evet
- +1 yıl
herkes dengi dengine sanki zenginde ona bakcak
- +1 yıl
sizde öylesiniz zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye genelleme yapıyorsunuz , nedir bu erkeklerin sizden çektiği ya... Karakteri bozuk erkek ve kadın olduğu gibi karakteri on numara adamlar kadınlar da var. Lütfen milleti aynı kefeye koymaktan vazgeçin artık.!
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok arzu ediyorsan sen teselli ediver hepsini... Erkeklerle didişmekten yorulmadiniz... Şunu anlayın erkekler kadınsız kadınlar da erkeksiz olmaz. Dünya kuralı tamam. Senin fare tutmuslugun kadar beni kedi tokatlamışlığım var. De haydi kumda oyna.
- +1 yıl
ne karakteri ya erkeklerin aldatmaya meyilli olduğunu bilim kanıtladı sen hâlâ herkes aynı değil diye kendini avut, erkeklerin yüzde 60ı fırsatını bulsam aldatırım diyor ankette bile kendileri de diyor
+1 yılYine b*k gibi erkekle sevgili olup üzüldükten sonra bütün erkekleri suçlayan kadınlardan biri geldi.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Kendi açımdan ben denedim ama sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz, aldatma olayı sizde malesefki daha çok bil istedim
06 Yorumla- +1 yıl
Tabi zaten hiç önemli değil sizin için seçenekler çünkü zaten olduğu sürece tercihleriniz sürekli değişiyor, ama tabi size göre hep siz haklı hep siz anlıyosunuz hep siz mağdur değilmi? Neyse erkeğide kadınıda bilen biliyor bu ülkede çokta anlatacak bişey yok nasılsa anlamak istemiyorsunuz🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genellenecek bi konu degil yalniş insan yalniştir erkek ya da kadın ne ise aldatan eninde sonunda aldanir yani öte tarafta erkekler size serbestti denmiyecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi soru takibe aldım ama yorumlar çok saldırgan tabiki, çünkü inlerine çomak soktun😅
03 Yorumla- +1 yıl
Çok fenasın, uğraşma boşveeerrrrrr 😅
- +1 yıl
Açık giyinen kadın görünce sadık olamıyoruz
25 yaşındayım daha kız arkadaşım olmadı, 3 tane zengin * yaptığı şeyi bütün erkekler yapıyor gibi göstermeniz cok sacma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki cins içinde geçerli ihanet durumu. Erkekler sadece yakalanan tarafta oldukları için adları çıkmış bir kere. Bir kişiyle yetinmek herkesin harcı değil. Üstelik heyecan yaşamak istedikleri zaman ellerine olan ilişkiyi de bitiremiyor insanlar
00 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi artık şunu kafanıza sokun tamam mı? İyi günler
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle her erkeke aynı değil ama haklisisn bir çok arakadaşim oldu gözleri hep dişarda sadece bir kaç kişi dışında buda erkeklerin ortalama %2 diyebilirim zor biraz doğru birini bulmak için aynısı kizalr içinde geçerli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadığım ben
Zinaya da karşıyım ayrıca
Her erkek bir değil
benim için bir ilişkide akıl, edep önemli
Seninle tanışmak istiyorum
Bende sadık bir kız istiyorum.
Bana bir şans verir misin07 Yorumla- +1 yıl
bu ne zgsgshshahshdh kesinnnn
Cevap sahibi+1 yılBen Elazığda büyüdüm ailem hep zinadan Uzak dur desturu ile beni büyüttü
Cevap sahibi+1 yılMuhafazakar bir aileden geliyorum
- +1 yıl
burdan teklif etmek ne peki
Cevap sahibi+1 yılBen uzak mesafe ilişkisi istiyorum ve sosyal medya dan bulmak istiyorum ôzelllikle ksden bu kız olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu kadar basit
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirden fazla kadınla olmanın nesi güzel tam olarak acaba? Bir kadın olarak bunu yazman o kadar mide bulandırıcı ki bir kadın cıkıpta bircok erkekle beraber olmak güzel dese azına sIc@arsınız
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler gayet güzel yapar merak etme
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu bu sitedeki sapıklara sorman cok anlamsız %98 inin ya sevgilisi var ya karısı burada b@kluk pesinde hepsi
Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Bebiş biraz sakin ol ve tüm erkeklerin aynı olmadığıno bunun bir karakter sorunu olduğunu hatırla
10 YorumlaBayanlarımız sütten çıkmış ak kaşık halbuki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkeklerin kanında karaktersizlik var
Bi tane düzgününe denk gelemedim02 Yorumla- 1 yıl
Sadece düzgünlere düzgünler denk gelirmiş
- 1 yıl
Sende ağla kudur o zaman vfjngjh
+1 yılKarşısında sadık biri olmayınca aldatiyorlar unutma iş işten geçmişti yoksa senin için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kadınlar erkeklerini aslanlarını üzmek zorunda?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk bu iş böyle genellemeler yapıp anlamlandırabileceğin bir iş değil yani kimse kimseyi kandırmasın. Erkek olsun kadın olsun insanın mayasında affedersin p*çlik varsa yapar yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBen sadık bir erkek olduğum için sadık olmayan erkekleri ve kızları kınıyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsel dürtü işi, bahane herhalde. Aseksüel im ben. Pas.
00 YorumlaSen hiç tüm şehir le yatmayan çocugu kocadan çıkan kadın gördün mü kız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden hep erkekler suçlu sanki siz feminen kadınsı varlıklar melaikesiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sıkıcı. Birini seviyoruz evet ama cinsel olarak hiçbir zaman bir kadın yeterli olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel dürtüyle ilgisi yok, kadınlar buna bayılıyor. Siz seviyorsunuz diye yapıyoruz. Erkekler kadınlar kadar çok eşlilik meraklısı değil.
01 YorumlaGenelleme yapmayalım ben daima sadık birisiyim ne oldu aldatıldım bir şey değişti mi benden hayır sadakat insanın gerekligidir çünkü
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılGerçekten çok mükemmel bir konuya değinmişsin ama erkekler sadakate değecek birine rastlayana kadar çapkın olabilirler...
00 Yorumla5 parmagin 5 bir mi sence herkesi aynı kefeye koymamalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadık olamıyorlar işte kadınlar için bunu kabullenmek neden bu kadar zor
00 YorumlaKesinlikle bir bahane ama şunu diyebilirim. Erkek aldatmayı kafasına koyduysa olduğu yerde artık kendini iyi hissetmiyordur. Benim
İçin öyleydi.00 Yorumla
+1 yılBen ÇOK sadık biriyimdir ama nedense pek de sevilmiyorum kızlar tarafından kızlar daha çok sadık olmayan erkekleri sever birazda boyle dusun 🤔
00 Yorumla
+1 yılZor değil yaklaşmayı bilmiyorsunuz
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenın cinsiyetçi olman ile aynı şey
03 Yorumla- +1 yıl
Erko mu 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Erkek sadık ama sinsi kadın sadık değil
00 YorumlaMelek olmadıkları için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaklısın bende senin gibi düşünüyorum tek bir ilişki olmalı bence de
00 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyeti yok.. Karakter meselesi
00 YorumlaErkekler gerçek sevdiğine sadık olurlar zaten
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı değil genellemen yanlış
00 Yorumla
+1 yılhayvan oldukları için dürtüyle hareket ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇok pis bir devirdeyiz.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek nefsine hakim olduğunda adam olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Her çiçekten bal almak icin
00 Yorumlaaşk diye bir şey yok, çıkar ilişkisi var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. Bana sadık olana bende sadık olurum gerisi fıs
00 YorumlaÇünkü erkekler bazen adrenalin sever.
06 Yorumla- +1 yıl
Sen ne seversin
- +1 yıl
@Akbulutmersin Bende adrenalin severimde ilişkilerimde macera peşinde değilim.
- +1 yıl
Sadık mısın peki
- +1 yıl
@Akbulutmersin Evet.
- +1 yıl
İyi bakalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü erkekler biraz şeydir...
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de aynısını kadınlar için düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bu sadece erkeklere has bir durum değil ki
00 YorumlaGenelleme yok!
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArayış içinde olanlar sadık olmuyor mu
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım