Erkekler size soruyorum en sevdiğim beden hocamla arkadaş gibiydik bana bağırmazdı hep benle güler yüzlüydü şimdi artik bana sert davranıyor bana bağrışmaya başladı eskiden benle oynardı artik oynamıyor yüz yüze geldiğimde selam verirdi şımdı yüz yüze geldiğimizde suratını asıyor geçen hafta beden dersim vardı havalar çok soğuktu bende hocanın yanına gitdim bir saatir hocam sınıfıma çıka bilir miyim havana çok soğuk dedim en son sert bir şekilde çık dedi sonra sınıfıma çıktım şimdi ona bir şey sorduğum zaman ya da konuştuğum zaman bana cevap vermiyor sizce bana neden böyle davranmaya başladı 😭😭😭😭😭😭💔💔💔
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence trip at görmezden gel hocanı kaça gidiyorsun şu an
Yapiyorum bunları oda aynı şekilde yapıyor suratını asıyor ona bir şey sorduğum zamam cevap vermiyor yüzüme bakmıyor bu hoca neden böyle yapmaya başladı🥺🥺🥺
Kaça gidiyorsunuz peki
Lise son
hakkında kötü şeymi duydu
Bilmiyorum
Ya bir hoca daha var beni onunla gördü zanam yüzü kızarıyor
Şimdi bana sert davranıyor bana bağırıyor benle konuşmuyor ben ona bir şey yapmadım
sor "hocam sorunmu" vsr bir arkadaşın yapmadığın birşeyi söylemişse kskanılan birsin sanki
Cevap vermiyor benle konuşmuyor yüzüme bile bskmiyor
mutlak bir şey vardır
Sizce ne olabilir
hakkınca kötü bir şey öğrendi ilgin varmıyabiri ile paylaştınmı
Anlamadım nasıl yani
ona ilgin olduğun veya onuna sana ilgisini olduğunu paylaştıysan
Yok baylaşmadım
konuşmaya çalış
Niye ben sadece arkadaş olarak
?
Anlamadım
çözdünmü
Öncelikle reşit misin? Ve hocan erkek mi?
Raşidin evet erkek
Bekar mı
Evli çocuğu var 35
Yani sen şimdi o hocandan hoşlanıyor musun? Yanlış anlama yargılamak için sormadım anlamaya çalışıyorum. Sadece sana karşı mı bu tavırları diğerlerine de aynı mi yoksa?
Yok hocadan hoşlanmıyorum tek en sevdiğim hoca evet bu davutlar dek bana diğerleri ile gülüp şakalaşiyor
Eskiden benimle çok ilgilenirdi
Bence sen de mesafe koy. Kafana takma ayrıca 18 yaşındaysan sanırım üniversiteye gidiyorsun değil mi? Lise olursa zaten bu çok yanlış bir şey yani yanlış anlaşılabilir. Bu olayın üstüne düşüp arkadaşlarına çok dillendirme
4 yıldır hocam eskiden bir kere olsun bana bağırmadı ama şimdi bana bana bağrıyor eskiden çok iyi davranırdı bana onunla konußurken hep güler yüzlüydü şimdi benle konuşmuyor bir şey sorduğumda bana cevap vermiyor yüzüme bakmıyor baßka yere bakiyor barı en azından ona bir şey sorduğumda cevap versin
Sizce neden böyle yapiyor
Ya canım bak çok üzerine gitme diyorum olayın sanki senin hayatında vazgeçilmez bir adam sanacak gören. Alt tarafı hocan yani. Benim de çok sevdiğim hocalarım bana mesafe koydu evet çok üzüldüm ama asla kafama takmadım takmam da çünkü bir yere kadar yani. H
Maalesef ben kafama çok takıyorum sana niye mesafe koydular
Hergün ağlıyorum
Acaba sen bu adama karşı duygusal bir şey hissetmiş olabilir misin? Eğer öyle değilse ağlaman gerçekten önemsiz canım. Bak şu yüzden diyorum evli bir adam ve durum yanlış anlaşılmaya çok müsait. Kendini kötü bir konuma sokmaman için diyorum. Benim hocalarım okulda son sınıflaala girdiğim tartışmalar yüzünden sadece bana soğuk yaptılar inan bende okula gitmek istemiyordum ama sonra bu adamların Benim için özel hayatımda hiçbir anlam ifade etmediklerini hatırladım ve aynı şekilde ben de hocalarıma karşı hep tavırlı bir insan oldum.
Bende şimdi böyleyım ama neden böyle yapıyorlar ya o bana bağırdığı ve üzdüğü için ağliyorum
Benim yanımda onunla konußurken cevap vermeyip başka kızlarla gülüp şakalaşıyor 💔💔💔🥺
Ağlamana gerek yok dediğim gibi. Evet hocalarımızla zaman içerisinde dostane bir bağ kurabiliyoruz ama bana sanki seninki daha çok duygusal bir bağmış gibi geldi. Çünkü sana böyle davranan bir hoca için ağlaman ne bileyim tuhaf
Ben duygusal biriyim
Son senen değil mi akışına bırak zaten daha görmeyeceksin adami
Avet gòrmicem
Şimdi ona nasil davranayım
Sen yine kibar ve nazik ol ama adamın dibine çok girme. Çok soğuk yapıp dikkat çekme. Her zaman nasılsan öyle davran.
Tamam canım böyle davranacak teşekkür ederim canım
Rica ederim ama lütfen ağlama.
tamam bağlamamaya çalışam sağol canım 😊
Bunun bı kaç nedeni var
Sa lakmış adam
canım derken
naptın