Merhabalar,
Kadınlar hatayı dış görünüşe bakan erkekleri seçmekte mi yapıyor?

Merhabalar,
Kadınlar hatayı dış görünüşe bakan erkekleri seçmekte mi yapıyor?

Dış görünüş sadece ilgi duymak ve tanıma isteği için bir aşama olmalıdır. Dış görünüşünü beğendin diye sevgili olmaya çalışmamalı. Bunun örneğini KS'de çok görüyoruz.
Sonuç olarak ne oluyor? Tanımadığı, güvenmemesi gereken, hatta onun hayatını alt üst edecek olan adama aşık oluyorlar. Adam kırıyor döküyor, şiddet uyguluyor, aldatıyor. Geçimsiz bir adama aşık olan kadın, cellatına aşık olmuş bir kadındır. Konu nereden nereye çıktı gördün mü? Neredeyse kadın cinayeti...
Dış görünüş her şey değildir ama ya herşeyin başlangıcıdır ya da hiçbir şeyin.
Bu soru nereden çıktı yavrum 👀🤍
Kül kedisi hatayı dış görünüşe bakan erkeği seçmekle yapmış👀 oradan aklıma geldi bu soru
Hııı 👀
Evet maalesef, türk kızının aslında en büyük sorunlarından. karaktere bakmak yerine uzun boy, yakışıklılık ya da para gibi değerlere bakıyorlar bu yüzden de aslında hep kötüleri seçip daha sonra mutsuz oluyor veya acı çekiyorlar.
Zaten bakıyorum bu sitede bile kimlerin peşinden koşuyorlar. erkek terk etmiş hatta aldatmış hala nasıl unuturum ya da nasıl döner diye soruyorlar. çünkü akıllı ile davranmıyorlar ya da düşünmüyorlar.
Sadece bu değil ama bu da onlardan birisi.
Daha da var. Hepsi onun "o anki" ihtiyacına göre olan tercihler oluyor fakat hayatı paylaşmak çok daha başka bir şey. Bakılması gereken "eş" olunup olunamayacağı...
(Eş evlilik anlamında değil, eşlenmişlik anlamında)
Hemcinslerime bi gıcık oldum bu görüşünden sonra😅
Peki, olmayım😅
Dış görünüşe bakan erkek seçmem hayatımda. Benim ruhumu okuyan birini isterim. Beni her halimle sevecek birini isterim. Çünkü güzellik delisi bir insanı elde tutmak mümkün değildir. Herkesten daha güzel biri vardır dünyada. Kadın da erkek te dış güzelliği için onu isteyen birinden uzak durmalı. Elbette beğeni olur ama sırf güzelsin diye seninle olan biriyle olmaz
Cevap
10Cevap
Erkek denilen canlı görsel hafızaya sahip bir varlık. Sizin gibi düşünüp plan yapan , ince deraylara bogulan bir canlı degılız.
Sizin en büyük sorununuz kelimelere dans ettiren adamlara körü körüne bağlanmak
Peki, körü körüne bağlanmayız.👀
Sen bağlan yenge 🥹 en çok sen bağlan
Tamam👀
Kadınlar hatayi dış görünüşüne baktiklari erkeklerin bir sürü olumsuz özelliklerini gormeyip, aslinda iyi insan diyerek yapıyor... sonra da kazığı yiyor, gercekten iyi iliski yasayabilecegi insanlara azap cektiriyorlar..
Kesinlikle doğru.
İğrenç esprimi yapayım da mideniz kalksın.
Kadınlar hatayı niye yapsınlar ki? Hatayın hatası ne? 😬😬
😱😱😱
Mertliğe baksınlar adamlığa akıl mantık diyorum hemcislerime kendi ayakları üzerinde dursunlar kendi kendilerine yetsinler adam olan elbet çıkar karşılarına. Ama öncelik kendileri kendini oturtmak geliştirmek hedefleri bu olsun
Hayır herkes kendi yaşama şekline uyan kişileri seciyo
Örneğin kızın babası sarhoşsa kızda sarhoş birini seciyo
Çünkü sarhoş biri hoşuna gidiyo
Ondan korunma kaçma sevme yollarını biliyo...
Adamlar dışa kadınlar içe ve harekete konuşmaya aşık oluyor
Hayır bazen kalıbına bakıp adam sandık kof çıktı dattiri dümbük adamlar
Hayır asıl hatayı kendileri dış görünüşe baktığı için oluyor
Hayir karşı taraftan daha cok severek alma verme dengesini bozarak yapıyoruz
Kadınlar dış görünüş odaklı değildir serseri ruhlu erkelere zaafları vardır
Hayır kadınlarda hata yok. Hata erkektedir başta kendini mükemmel bir erkekmiş gibi tanıtıyor uyanık olmak lazım hemen bağlanmamak lazım.
Kadınlar hatayı paraya bakmalarından yasıyor diyelim
Genellikle evet ondan dolayı
Diş görünüşe kadınlar bakar daha çok
Yarı yarıya bence oda önemli
Evet
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?