AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
düşünmesi gereken kırgınlıkları olabilir. ya da bunalmıştır. kafa dinlemek istiyordur
Silik bir tip fark etmem bile bişey düşüneyim
Ya bı cocuk var hoşlanıyorum okuldan tek takılıyor ve yürürken etrafa bos bos bakıyor
Sınıftan birçok kişiyle takıplesıyor ama tek başına
Sabah kampüste boş boş yürüyordu bayır cıktı sankı bır yere gıdecekmıs gibi neyse sonra indi jsjsjsjsj saçma sapan
Yazık
😂😂😂 yq neden böyle dıyorsun
Ben onu beğendim 🥺🥺
Herkesi takip ediyor kimseyle konuşmuyorsa sanalda boş yaptığı için kaçırmış herkesi kimse yaklaşmıyordur
Arkadaşları vardı onlarla da kopmus sanırım geçen bır kız vardı sadece yanında onu da dınlemıyordu sankı sjsjsj
Bileeemicem
Yok ya bayagı duruşu falan var o kafalarda biri değil gibi
Fjdjhddj birini beğenince benim enayilik seviyesi
Gecen de kantınde olduğumu gördü dısarı cıkacaktı neyse cıkmadı gerı döndü bısey almaya gitti saçma sapan anlamadım sksks
Ya da sen her şeyi üstüne alınıyorsun
Enayı mı?
Cocuk çalışkan biri kod falaj yazıyor sürekli
Ama malca davranıyor bakarak ne anlayayım kapıya kadar gıdıp donup gözüme baka baka bır yere gitmesi ne anlama gelıyor sjsjsjej
Aşık aşık ondan fkdjdhdhd
Ya neden dalga geçiyorsun olamaz mı
Olur olur
Ayy şimdi sınıfa geldi kalbım sjsjsjjsjwj
Allahım ben napıcam karsılasmak istemiyorum
Yorumları bende merak ettim :)
Ya bı cocuk var hoşlanıyorum okuldan tek takılıyor ve yürürken etrafa bos bos bakıyor
Sınıftan birçok kişiyle takıplesıyor ama tek başına
Kafası çok doludur. Veya kafasından geçenleri dışarı atamıyordur. Sigara içiyor ise 2 parmağının arasında içer. Fazla da konuşmuyordur.
Sabah kampüste boş boş yürüyordu bayır cıktı sankı bır yere gıdecekmıs gibi neyse sonra indi jsjsjsjsj saçma sapan
Tam boyle vallaha
Vardır. Onda bir şeyler içine girsen bile çözemezsin. Sen git yanına bir şey olmaz.
Ya gecen merdivenden iniyorum geldiğimı biliyor arkasından neyse kapıyı tuttu 5 6 sn bekledı ama gecmedım yuzume bakmadan
Laf at sohbet et. İnan tahmin ettiğim gibi ise senin için sohbeti çok saracaktır.
Tahmin ettıgın ne bana da egolu geliyor
Kesinlik bir egosu var. Ama dinlemeyi belir. Bilmediği veya yeni öğrendiği şeyde de hemi öyle miymiş der. Kendi kendine konuşur iken gördün mü sen onu. Takip et kendi kendine konuşuyor. Bir şeyler çözmeye veya anlatmaya çalışıyor ise. Çok zeki ve ahlaklı çocuktur. Kaçırma
Ahlakını bılemem ama calıskan biri yuzume bakmıyor bakıyosa da kaçırıyor gözünü hanı hoslanan biri gibi ama benı etkılemeye çalışıyor olabilir bilmiyorum o yuzden bakamam
Oyle konuşması fırlama bılmıs değil mantklıca derste bır ıkı kere cevap vermişti
Sen hoşlanıyor isen git konuş çocuk ile illa ki sevgili olacaksınız diye bir gaye yok ya. Arkadaş da olabilirsiniz.
Yani tabiki olabilir ama hıc arkadaşlık kurulacak bırı degıl gıbı arkadasları vardı ayrılmıs onlarla da
Sebep peki?
Ne bilim
Üniversite ilk sene sanırım demi
Böyle biri olarak kendim varım
aynı ben: böyle mutluyuzdur
Öyle seviyordur
Bir şey düşünmem
İki nedeni var
Neymısjsjs
Ya daha önce çok kırılmıştır ya da ya da insan sevmiyordur