Kafa karisikliligi?

Arkadaşlar bir erkek arkadaşım var ama ben nişanlıyım erkek arkadasimla biraz samimiyiz ee uzun süre sarilıyoruz elimi tutmak ve yanaklarimla oynamak istiyor ama benden hoşlanmıyormuş sadece sevdiğini söylüyor çünkü benim evlenecegimi biliyor. Gideceğimi bildiği için mi böyle yapıyor yoksa cidden hoslanmiyormudur. Hareketlerin öyle değil dediğimde ise onları bende anlayamıyorum diyor sizce ne anlamaliyim

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir erkek arkadaşım var ama ben nişanlıyım erkek arkadasimla biraz samimiyiz ee uzun süre sarilıyoruz elimi tutmak ve yanaklarimla oynamak istiyor ama benden hoşlanmıyormuş sadece sevdiğini söylüyor çünkü benim evlenecegimi biliyor. Gideceğimi bildiği için mi böyle yapıyor yoksa cidden hoslanmiyormudur. Hareketlerin öyle değil dediğimde ise onları bende anlayamıyorum diyor sizce ne anlamaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir erkek arkadaşım var ama ben nişanlıyım erkek arkadasimla biraz samimiyiz ee uzun süre sarilıyoruz elimi tutmak ve yanaklarimla oynamak istiyor ama benden hoşlanmıyormuş sadece sevdiğini söylüyor çünkü benim evlenecegimi biliyor. Gideceğimi bildiği için mi böyle yapıyor yoksa cidden hoslanmiyormudur. Hareketlerin öyle değil dediğimde ise onları bende anlayamıyorum diyor sizce ne anlamaliyimh
Kafa karisikliligi?