Aşk İlişkileri Sevgilim evde olduğu halde geç yazıyor neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ayrılsammı lan ben bundan delirdim dhaa ya bana vakit ayırsana küpek Güncellemeler+1 yıl Anası hastanedeyms Sevgilim evde olduğu halde geç yazıyor neden? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ahqqowp20 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Knk sana tecrübeyle sabit bir cevap vereceğim. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama sanırım aldatılıyorsun 1 0 Yorumla
_bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Heo de yorgun argın olmasaaaaa az ds bana zaman ayirsaaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl He yawww Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İnstadan çıtır ekliyordur 🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Baktım eklememıs Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Tek instagram olduğuna emin misin 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu aldtrm aman Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl 😄 Yorumla
ZeyneOpe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Darlama canı istemiyrodur belki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ozaman ayrılıh vaktı Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Yurube kim tutar seni 0 0 Yorumla
Reniz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Aynanda bikac kizla konustugu icin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öylemi lan cıdden Yorumla Reniz +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İşi vardır belki 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ya hep boyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman bi bokluk vardır askım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka vakit ayırdığı biri vardır Yorumla Soran +1 yıl Ben cede ztn hemen ıcıme dogdu asko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte bir kadınlar hep hisseder yanılmayız şekerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanma bakıyım anana de fdefvcerfv Yorumla Soran +1 yıl İnan sammı sızce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani şimdi ciddi olmak gerekirse annem hastanede diye yalan söyliycek kadarda şey olamaz herhalde Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İşi vardır 0 0 Yorumla
vatman00 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yaşlar kaç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 27 26 Yorumla vatman00 +1 yıl Sorun bendemi ya erkek olarak benim iliskilerimde sürekli yazan taraf ben oluyorum niye böyle Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla vatman00 +1 yıl O çocuktan hayır gelmez ama üzer seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Knk sana tecrübeyle sabit bir cevap vereceğim. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama sanırım aldatılıyorsun
Heo de yorgun argın olmasaaaaa az ds bana zaman ayirsaaaa
He yawww
İnstadan çıtır ekliyordur 🤣
Baktım eklememıs
Tek instagram olduğuna emin misin 🙂
Bende onu aldtrm aman
😄
Bunu ona bildir kız kendisine.
Hatta sevgilini kirbaçla
Darlama canı istemiyrodur belki
Ozaman ayrılıh vaktı
Dünya kupası izliyor olabilirdi
Yurube kim tutar seni
Aynanda bikac kizla konustugu icin
Öylemi lan cıdden
Evet
Eve kız atmış olabilir
Ayrıl
İşi vardır.
İşi vardır belki
Ya hep boyle
O zaman bi bokluk vardır askım
Başka vakit ayırdığı biri vardır
Ben cede ztn hemen ıcıme dogdu asko
İşte bir kadınlar hep hisseder yanılmayız şekerim
İnanma bakıyım anana de fdefvcerfv
İnan sammı sızce
Yani şimdi ciddi olmak gerekirse annem hastanede diye yalan söyliycek kadarda şey olamaz herhalde
Bencede
İşi vardır
Yaşlar kaç
27 26
Sorun bendemi ya erkek olarak benim iliskilerimde sürekli yazan taraf ben oluyorum niye böyle
Bilmiyorum
O çocuktan hayır gelmez ama üzer seni
İstemiyor