Misal müstakbel kayınvalideniz ben beyaz eşyayı alırım diyorsa kız tarafına ne düşer?
Bir de bizimkiler sürekli şu kadar bilezik isteyeceğiz diyor? Bu neden istenir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Misal müstakbel kayınvalideniz ben beyaz eşyayı alırım diyorsa kız tarafına ne düşer?
Bir de bizimkiler sürekli şu kadar bilezik isteyeceğiz diyor? Bu neden istenir?
Kız tarafı yatak odasi ve oturma grubu alır diye biliyorum. Bir de damadın damatlığını. Altın istemelerinin sebebi, senin evlilikte geleceğinin bir teminatı gibi düşün. İlerde maddi sıkıntı çektikçe o altınları devreye sokarsın. Ama evleneceğin erkek varlıklı biri değilse hiç yanaşma şahsen ben varlıklı biri değilim bir kızın varlıklı olmadığım için benimle evlenmeyi istememesini çok haklı bulurum. Saygılar
Cevap
4Cevap
Ben evlenirken kıza hiçbir şey almayı planlamıyorum. Oturup bütçe konuşup ortak ödeme planı çıkartıcam uyarsa evlenir.
Yine aynı kapıya çıkıyor ki
Nah aynı yere çıkıyor. 4 bilezik 1 beşi bir yerde kaç para ediyor, kız kaç para verecek bana evlenirken?
Kızlar yatak odası düzüyor tamam bitti, beyaz eşya masrafı ile denk bile değil oturma odasını geçtim.
Herkes aynı şeyleri isteyecek değil ki misal bu benim ailemin görüşü bir de bunu iki aile ortak görüşüp anlaşırlar. En azından bizimkilerde böyle. Sevgilimle biz sadece izliyoruz onlar biz şunu alırız biz de bunu alırız dediler bile. Yani sen eşit paylaştıracaksan paylaştır tabii ama ailen belki hayır biz alacağız demez mi?
Alacaklar zaten 😔 tek istediğim para göz biriyle evlenmemek
Yani umarım öyle birine denk gelmezsin
Ben herseyin birlikte alinmasından yanayım sonucta aynı hayatı paylasacaklar
Kız tarafı yatak odası ve beyaz eşya alır
Yatak odası
Altın alırız biz 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?