Çok güzel kavga bahaneleri bulunur he bence gidilmeli 😂
Giderim diyorsanız hangi kursa gitmek istersiniz?
Giderim diyorsanız hangi kursa gitmek istersiniz?

Sevgilim olsaydı tabi ki kursa giderdim. sevgilimle gerçi her şeyi birlikte yapmak isterdim, yani kursa da giderim doğal olarak.
ama kavga ya da bahane bulmazdım :D çünkü çok iyi anlaşırdım kurstan çıkınca yemek yerdik ya da gezerdik. yani mutlu olacağımız şeyleri yapardık. ve aynı zamanda daha iyi konsantre olurdum sevgilimle gitseydim. tabi ki olmayan sevgiliye bu kadar yazı yazıyorsam
En çok müzik kursuna gitmek isterdim piyano çalmak için. ya da sevgilimin sevdiği ve isteyeceği bir kursa da gidebilirdik.
Dans ve dil ya da akademik gelişimle ilgili şeyler çok klişe mesela ama şöyle iki tarafında zayıf olduğu bir sanat zanaat dalı üzerine eğlenceli olabilir bence. Örneğin görselde çömlek var. Çömlek neşeli olabilirdi.
Hobi kursları olabilir. İkimizin de seveceği tarzda. Masa tenisi olabilir mesela 😃 Ya da başka şeyler
Teşekkür ederim
Rica ederim
Dans etmeyi hiç bilmiyorum dans kursuna gidip ayağına basıp basıp kavga etsek nede güzel olur 😄
🤩🥰🥰
Cevap
13Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Giderim. Yemek kursu misalen. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Çok hoş olur🤩
Aynı hayatı paylaşacağım biriyle her yere giderim ne güzel kurslara katılmak da güzel bir şey hatta ölüme bile beraber giderim onunla.
Asla gitmem. Her yaptığıma bir şey söylerdi, sinir olurdum herhalde
Ayy kafasına çanta geçirilir
Sevgilim gidermi emin diyilm gidecek olsak işaret dili kursuna giderdik bir de kendini savunma kursuna
O kadar da yapışık ikiz gibi olmak istemem. O sevdiği, ben sevdiğim ilgi alanım olan kursa gitmeyi tercih ederim.
Olabilir, neden olmasın 🤔 oldukça da güzel olurdu : ))
Pastacilik kursuna gitmek isterdim, o her çikolatayı yerdi bende yeme diye kavga ederdim😅
@theastro benimle ta wing tsun kursuna gelmek ister misin? "Arkadaşça"
Ooo kedi beyden iddialı sözler
Tabiii bak benim mahalle kavgamın videosu
www.instagram.com/.../?igshid=ZmRlMzRkMDU=
Waaaay siyah kuşak falan mısın sen ağam
Ooooooo adres ver adres istemeye gelicem seni, hatta sen direkt tc ver nikah basayım
ಠ_ಠ o benim sözüm ağam
Evt bugün sana trip atıcam bye
Giderim. Resim kursu mesela beni çizebilir sonrasında. 🖤😄
giderim bence sakinlik açısından müzik veya resimle alakalı olabilir kendisi gelirse tabi 😄
Yemek kursuna giderdim benim kadar iyi yemek yapabilsin diye
Gitmem ömrümü yer o 🙄
İşte o yüzden senin onun ömrünü yemen lazım😝😂
Ben direkt onu yiyorum nasıl fikir 😂
Harika 😂
O seçsin ben eşlik ederim
Dans kursuna giderim
İlgimi çeken bir kurs olması yeterli
Olabilirdi neden olmasındı
Giderim piyano kursu olabilir
ingilizce kursuna birlikte gitmek isterdim
Ben kurslara tek gitmeyi tercih ediyorum
Evet giderdim. Eğlenceli olurdu. 😎
Evet ama kavga için değil
Tabii çok zevkli olurdu
E bir deneriz 🤣
Ortak ilgi alanımız var ise neden olmasın..
dans kursu olabilir
Dans kursuna gitmiştik
Kamasutra kursu vardıda biz mi gitmedik
Ayy giderim ne olursa olsun
Giderim
Giderim
yesss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?