Aşk İlişkileri Bir erkek (flörtüm) neden yemek yapabiliyor musun diye sorar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yeni flörtleşmeye başladığım çocuk neden böyle bir soru sorar? Ve buna esprili bir şekilde nasıl cevap verebilirim? Güncellemeler+1 yıl “Merak etme aç kalmazsın birkaç yemek yapmasını biliyorum” yazdım Güncellemeler+1 yıl https://www.hizliresim.com/q6tr3fyBu şekilde yazıştık Bir erkek (flörtüm) neden yemek yapabiliyor musun diye sorar? Cevapla Çocuk Soruları Flört Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İdrisamilhazretleri Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Sende ona vşagra kullanıyorsunuz diye sor dayı. ama bu arada ben gay ilişkileri desteklemiyorum. yanlış yoldasınız. kutsal ruh seni bağışlasın dayı 1 0 Yorumla
cowboy3706 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Kendi yapamıyordur , senin yapmanı ister 0 0 Yorumla
lsldlskdlskd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl E ne var normal tanısmaya calısıyor :) 0 0 Yorumla
kafamagorex Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl musunun ayrı yazılacağını bilmiyor musun? yaz 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünüyor 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Merak etmiştir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hayır de ona 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende ona vşagra kullanıyorsunuz diye sor dayı. ama bu arada ben gay ilişkileri desteklemiyorum. yanlış yoldasınız. kutsal ruh seni bağışlasın dayı
Evlenme planı var senin ile
Kendi yapamıyordur , senin yapmanı ister
E ne var normal tanısmaya calısıyor :)
musunun ayrı yazılacağını bilmiyor musun? yaz
Evlenmeyi düşünüyor
Niyet başka
İleride seninle evlenmek istiyor galiba
Merak etmiştir
Bilmiyom de 🤣
Hayır de ona
Meraktan