Sevgilim bir olay karşısında bana inanmıyor yeminler ediyorum büyük laflar ediyorum kanıtlamaya çalışıyorum inanması için ama olmuyor bu durum gerçekten gurur kırıcı bir durum ne yapmam gerek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMoruk olgun Bi hatun bul kendine bu kadar kendinden ödün verme kadının eline vermişsin ipleri seni fırıldak gibi oynatıyor güvenmeyen çeker gider babako sepeti koluna herkes yoluna dimi biraderim
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bro ipleride skm bu saçma sapan mevzularıda
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmamasına ne sebep oldu?
Yani ilişkinizin başından beri mi böyleydi?
Yoksa sonra dan mı oldu07 Yorumla
Soran+1 yılUyumadan önce son kez mesajlaşıyorduk görüntülü konuşurken de uykumun olduğunu görmüştü yatacaktık bana mesaj attı FaceTimedan sonra uykulu uykulu yazdım o arada uyuyakalmışım sonra yeni mesajlar atmış ben görmedim o mesajları attıktan sonra farklı bir saatte aktif olup ona yazmadan çıkmışım bundan inanmamazlık oldu girmedim etmedim dedim dinletemedim inanmıyor ilişki başından beri ufak mesafe olduğundan bazen bişey dediğimde inanmadığı oluyor ama bir şekilde inanıyordu şimdi yeminler ediyorum büyük büyük konuşuyorum ama inanmıyor
- +1 yıl
Uyuyakalmam normal ama sonrasında aktif olduğun anda ona da yazacaksın.
Bu bi hata. Ama hatun eğer yengeç burcuysa o bunu her fırsatta koyar önüne.
Uğraşır durursun.
Eğer sana göre bu kadar küçük olan bir mevzudan sana her ne söylersen söylemene rağmen inanmıyorsa zaten güveni oluşturamazsın artık.
Ayrıl, yoluna bak.
Soran+1 yılSonrasında aktif olmadım o olduğumu ama ona yazmadığımı iddia ediyor ben canım değilim giripte ona yazmayıp aramızı bozacak kadar ve evet yengeç burcu kendimi inandırmıştım ama sonradan ne oldu bilmiyorum sorunlarımız yoktu sonradan çok tartışmaya başladık
- +1 yıl
Kardeş hiç uzatma.
Ayrıl o hatundan.
Kıskançlığı, güvensizliği bitmez.
Güvendi dersin tam ama onun bellek sürekli açık arar arka planda. olmayacak şeylerden olmayacak kötü anlamlar çıkarırlar. Sabır lazım..
Yengeçlerde bu durum en olumsuzudur.
Güvenini bir kez kırmışsın.
Geçmiş ola.
Soran+1 yılAyrılmak yazıldığı kadar kolay değil ben onla ilk duygularımı yaşadım her şeyimin ilkleri onla ve tartışmadığımızda on numara ilişki olan bu durumu saçma sapan sebeplerden tartışınca bırakamam hemen çözeceğime inanıyorum teşekkür ederim görüşün için
- +1 yıl
İnşallah dediğin gibi olur.
Hayırlısı hakkınızda
Soran+1 yılİnşAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmiyorsa olmaz gerekirse noter tasdikli önüne sun ondan da şüphe eder
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu durumu çözebilirim yoksa kendimi kötü hissediyorum
+1 yılDemek ki vakti zamanında çok şüphe çeker hareketler sergiledin...
011 Yorumla
Soran+1 yılAslında yapmadım öyle şeyler bile isteye yapmadığım bir şeyi bile içinde bir şey kalmasın diye kanıtlamaya çalıştım hep aramız bozulmasın diye ama bilmiyorum bugün olan olay wp aktif olmuşsun ama bana yazmadın diyor ss attım kimseye yazmadığıma dair sohbeti silmişsindir diyor neden böyle bişey yapıp aramı bozmak isteyeyim sevgilimle mantıklı mı sizce?
- +1 yıl
Telde konuşma bunları yüzüne karşı anlat...
Soran+1 yılFarklı şehirlerdeyiz şu an imkanım olsa zaten öyle yaparım okul için farklı şehirdeyim
- +1 yıl
Farklı şehir olunca da bir şüphe sokuyor. Ay biz kızlar!
Soran+1 yılşu an bakınca oda benim için farklı şehirde ve oda orada okuyor ben neden ona sevgisine dürüstlüğüne inanıp bişey yapmıyorum benim inanmama duygum yok mu
- +1 yıl
Erkeklerin oynaşma dürtüsü daha fazla olduğu için bu da bizim kafada yer etmiş, e haliyle rahat durmuyordur gibi düşünceler sarıyor beyni... he birde bir kaç şüpheli hareket sergiledi isen... Kızlar birini gerçekten sevince başka kişilerle alakası olmuyor. Siz sevdiğiniz halde içinizdeki o oynaşma dürtünüzü yenemiyorsunuz o yüzden adamda kadında biliyor geçmişten bugüne, bu kafalara kazınmış bir şey, illa oynaşcanız... Yapmıyorum diyorsan da doğrudur ama işte inanmak bazen çok zor geliyor...
Soran+1 yılÜniversiteye başladığımdan beri güveni kırılmasın şüpheye düşmesin diye okuldan tek bir kızla arkadaş olmadım olma imkanım var mıydı evet çok rahat vardı ama yapmadım okul dışında günümün tamamı nerdeyse onla mesajlaşarak veya FaceTime konuşarak geçiyor başka bir kız sence istiyor gibi miyim?
- +1 yıl
Şunu kendi ağzınla dediysen ''olma imkanım var mıydı evet çok rahat vardı" başta zaten s! kip atıyorsunuz. Ayrıca eskiden yaşadığı problemleri varsa çok normaldir, bir de o açıdan bak...
Soran+1 yılBaşta skp atmak ne alaka yani söylüyorum böyle bir şey yapabilir miydim yapardım ama yapmadım senin için yapmadım tarzında söylüyorum bunu yüzüne vurmak için değil ona verdiğim değeri görmesi için evet eski problemlerini anlayabiliyorum haklıda elimden geldiğince yardımcı olmayada çalışıyorum ama eskiden oluşan güven problemleri veya herhangi bir sorun bizim şuanki mükemmel giden ilişkimizi neden yıpratıyor
- +1 yıl
Üzme kendini, düzelirsiniz... Bu kadar kendini paraladığına göre, kız görse yeniden aşık olmalı bence... Milletin sevgilisi küsmüşmüş bilmem neymiş s! kine takmaz sense yırtınıyorsun. Valla helal olsun...
Soran+1 yılOnu kaybetmek istemiyorum, kendimi kendim olarak hissettiğim tek kişi o, hayatımda biri için hiç bu kadar çabalayan biri olmadım genelde duygusuz davranıp ya da umursamaz davranıp banane diyip geçiyordum zaten kendisi ilk sevgilim ilk duygularım bir çok şeyim ilk defa onla ve cenazelerde falan ağlayamayan ben annemin karşısında o kız için ağladım verdiğim değeri siz düşünün :)
Terk et! Anlıyor musun? Bir şizofrenin oyuncağı olma.
04 Yorumla
Soran+1 yılKız şizofren değil sadece bipoları var eski ilişkisinin travmalarının etkisi bana yansıyor sanırım önceki sevgilisi kansız *** tekiydi
- +1 yıl
Bak wp konusunun Google’dan bir çok şikayetine erişebilirsin, hem görsel hem yazılı olarak bir çok şikayetçisi var. Sen aktif değilsin ama wp seni aktif gösteriyor. Bunu silsen daha düzelmiyor. Bunu ona anlat. Yalnız şunu söyleyim çok pişman olacaksın birgün bunca uğraşından dolayı. Bunu da unutma.
Soran+1 yılBunu şu an ona kanıtlasam bile bana inanmak isteyeceği zaman bana inanacak şu an zihninde bana inanmamak var
Soran+1 yılUmarım pişman olmam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnanmazsan inanma moduna geçip biraz daha açıklama yapmayı kısıtlamanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılO seni gözden çıkarmış belki kendi cesaret edip ayrılmak istiyorum diyemiyo böyle yaparak seni kacırmaya calışıyo hic durma derim
027 Yorumla
Soran+1 yılAma normal zamanlarda beni çok sevdiğini asla bırakmamı istemediğini söylüyor ben olmadan yapamayacağını söylüyor
- +1 yıl
sewen böyle yaparmı peki sen cewap wer hadi
Soran+1 yılBilmiyorum tek bildiğim bilmiyorum demek olayları çözemiyorum anlamlandıramıyorum garip bir durum sanki beynimde bir şey bunları anlamamı engelliyor
- +1 yıl
Sewiyosun cünkü
Soran+1 yılSeviyorum hemde çok fazla ama böyle olması ufak tefek şeylerden tartışmak üzüyor
- +1 yıl
Sewen taraf ta sensin üzülen tarfta ypma byle boşuna yıpratma kendini kimse senden dğerli değil
Soran+1 yılHerkes aynısını diyor ama ben birinden kolay kolay vazgeçemem her ne kadar üzsede her ne kadar kalbim acıyıp ağlasam da yine tek gülüşünde her şeyi unutuyorum o gülüşü hiç aşamam
- +1 yıl
Herzmn canını yakan seni üzen biri için iki saniyelik gülüş boş bence kendine bunu ypma canını sürkli ykan biri için cidden değmez gerci ne desek boş sana neyse dilerim herşy istedğn gbi olur..
Soran+1 yılşu an kör modda olduğumun algılarımın kapalı olduğunun farkındayım :) teşekkür ederim umarım her şey güzel olur
- +1 yıl
Gerçekten öylesin ama sunu unutma sonunda daha cok üzülceksin bu ilişkide yıpranan taraf sen olucaksın we sonunda terk edilceksin
Soran+1 yılAcı gerçekleri bilerekte olsa bu yolda yürümek güzel belki de ayrılık yerine aynı eve taşınırız bilmiyorum
- +1 yıl
Hala iyi düşünüyosun ya ne diyim sana adam:))
Soran+1 yılKötü düşünemiyorum istesem de
Soran+1 yılHerkese karşı kötülüğün en güzelini düşünürüm ona karşı yapamıyorum bişey engelliyor
- +1 yıl
Neyse diyorum ya ne desek boş sana
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Haklıyım
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılFarkındayım her şeyin
- +1 yıl
Madem farkındasın kendine bunu ypmaaa
Soran+1 yılElimdeee değilll
- +1 yıl
Acılarınla baş başa bırakıyorum seni
Soran+1 yılTeşekkür ederim alışkınım bu duruma :)
- +1 yıl
Ama şunuda unutma daha cok acı cekiceksnn
Soran+1 yılBir gün acıların hepsi biter ve bende toprak olurum işte sorun değil
- +1 yıl
Değmiyen biri icn kendine bunu yapıyosn yazık Grckten nyse daha Fzla bşy sylemek istemiyorum
Soran+1 yılDüşüncelerin için teşekkür ederim sevgim kolayca bitecek bir şey değil onu seviyorum ve düzelmesi için sonuna kadar çabalayacağım en sonunda olmazsa en azından elimden gelenin fazlasını yaptım kendimden ödün verdim ama olmadı diyip içim rahat olacak evet üzecek mi üzecek ama üzülmeye kırılmaya alışık biriyim aileden gelen sorunlar yüzünden
Niye sevgilin hala bence önce bunu düşen asko
028 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü onu seviyorum bi anda silip atamam ego kasmak gibi olmasın ama bu piyasada sevilebilicek en saf şekilde seviyorum onu
- +1 yıl
Ya gerçekten böylesi kendine olan saygini kaybettriyor. Eski sevgilimle aynı durumdaydik bende cocouugu asiri saf bı duyguyla seviyordum arkadaşlarım bile sen buna nasil baktın falan diyordu ona o kdr değer veriyrodum ki beni aldattığını bile yazmıştım çocuğa o da bana bnaa niye bu kdr değer veriyorsun dedi wdjjwnsjwjsjs sonra akillandim valla kendime olan ozguvenimi falan kaybetmiştim pislik yüzünden şimdi toparladım önceden ikinkere ayrilmistim ondan bana dediği ilk şey şuydu beni kesin aldatiyosub öyle bişey yoktu insan kendinden biliyor gram güveni yokmuş bana cidden valla keyfin bilir ama olan sana olur
Soran+1 yılBeni aldatsa yazmam veya başka şeyler olsa yazmam ama ona değer verdiğimi ottan boktan sebeplerden kavga çıkmasının saçma olduğunu farketmesi lazım ne kadar eski ilişkileri yıpratsada onu bunu birlikte aşacaktık ama bilmiyorum sanırım hata mı ediyorum ne yapıyorum bilmiyorum gerçekten bilmiyorum
- +1 yıl
Ya gerxketen olan sana olcak bana diyorlardı bırak i aptalı çocuk hibi yemin ediyorum her olaydan bısey çıkarıp kaos yaratır üstüne trip atardı aşırı manipüle ediyrodu psikoljm bozulmstu resmen sonra şey odlu en ironigi skdnsjjdsn çocuğun 2/10 luk egosunu 99999/10 Falan ettim kalktı bı taraflwri
Soran+1 yılBerbat yazman sorun değil ama bu durumu çözememiz lazım
Soran+1 yılYani benim ilişkimi dkdçdkşd neyse bilmiyorum
Soran+1 yılKendimi kanıtlamak eziklik değildir bunu yapmasam çoktan vazgeçmiş pozisyonunda olacağım bu olsun istemiyorum ve sevgilim uzak mesafede şu an
Soran+1 yılPsikolojik olarak anksiyetem olduğunu düşünmeye başladım artık ruhsal sağlığım gitri
Soran+1 yılBilmiyorum bilmiyorum çıkmazdayım ve yolu bilmiyorum halimi umarım açıklayabiliyorumdur
Soran+1 yılÇünkü bazen kendimi nefes alamıyor yalnız hisseder bir şekilde buluyorum evde tek kalırken duvarlar üstüme geliyor gibi hissediyorum
Soran+1 yılYapacaklarımı yapayım da sonra en azından elimden geleni yaptım derim
Soran+1 yılKendimi avuturum
Soran+1 yılO boşluktan çıkartıyor gülünce her bok bitiyor benim için
- +1 yıl
Of aynsii abi bende de aynisiydi çocuğa yasadiifm bütün travmaların anlatmistim bende öyleydim depresifsm aşırı sonra o geldi falan bı yıl çok iyi geçti o gidince bı hafta depresyona girdim üstüne beş kilo verdim Allah razı olsunrekorum wmsnsjsnsj şimdi iyiyim ama keşke hayatıma girmeswydi diyorum o gidince daha kotu olcaksin
Soran+1 yılBilmiyorum oluruna bıraktım artık
+1 yılDemek ki güvenini kırmışsın
07 Yorumla
Soran+1 yılGüvenini kıracak bir olay yapmadım yukarıda ne yaptığım olan olay yazıyor bakabilirsin
- +1 yıl
O zaman daha önce o kızı kırmışlar kimseye güvenmiyor bende güvenmiyorum
Soran+1 yılEvet eski sevgilisinin yaptığı enkazı ben yeniden inşa ediyorum ama bana yardımcı olmalı tek başıma yapamam bunu
- +1 yıl
canım misin böyle sevilemezsin
Soran+1 yılNeden böyle değer göremem dimi
- +1 yıl
Sevecek insan sever çabayla olmaz olduğun gibi ol
Soran+1 yılBilmiyorum artık kafam o kadar karışık ki hata mı ediyorum iyi mi yapıyorum çözemedim arkadaşlarıyla şu an dışarıda ben araba sürerken ona yazdım o ise bana 5 dk ayırıp yazmadı aradım fal bakıyorum diyor :)
Sen böyle Bi insanla neden berabersin?
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgi insanı kör yapar belkide bundan
ayrıl gitsin kız mı kalmadı sana
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum dostum öyle kolay olmuyor işte
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBı olay dedıgın ne
013 Yorumla
Soran+1 yılBugün olan olay wp girmediğim halde kime aktif olup bana yazmadın diyor uykudan gözlerim yanıyordu kendiside gördü halimi yemin ettim kimseye yazmadım aktif değildim diye büyük konuştum yine inanmadı
- +1 yıl
Uf cok sacma trıpler yasıınız 15 degılse lutfen cıddıyetle konus anlat ınanmıyosada kendı bılır
Soran+1 yılİkimizde yetişkin 20 yaşında insanız ve konuşmak için çabaladım 20 defa aradım açmadı mesajlarıma bakmıyor bilmiyorum şu an uyuyordur belkide
- +1 yıl
Sen aramayı sormayı kes bı bakalım nasıl donuyo ızle
Soran+1 yılBu durumu yapmak istiyorum ama korkuyorum ya giderse diye
- +1 yıl
E o senın ıcın cabalamıyosa sen neden cabalıyosun senın sevgınle cabanlamı yuruyo ılıskı
Soran+1 yılBilmiyorum elimden geldiğince alttan almaya çalışıyorum göz yumuyorum ama erkeğim diye hepte alttan alacağım diye bir kural yok bence benimde bir kalbim var
- +1 yıl
Dene gor ozaman o ne kadar cabalıyo senın ıcın
Soran+1 yılMuhtemelen ben yazmadığım için oda yazmayacak öyle devam edip gidicek
- +1 yıl
Bı ılıskıde gururu agır basan daha az sevıyodur kaybetmeyı goze alıyodur
Soran+1 yılSevgide gurur yoktur bence ben bir çok defa kendim haklı olduğum halde sırf aramız düzelsin diye özür diledim uğraştım ama işe yaramıyor sanırım
- +1 yıl
Sen kendı sınavını vermıssın sıra onda
Soran+1 yılUmarım birlikte bir yolda devam edebiliriz uzak mesafe diye biraz fazla özlem çekiyoruz ama onu seviyorum o benim ilk göz ağrım ilk duygularım onu kaybetmek istemiyorum
+1 yılAyrılman? Sana güvenmeyen insanla ne işin var mq
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrıl be
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay mı be dostum seviyoruz ya
Soran+1 yılBilmiyorum dostum normal zamanlarda güvendiğini güvenmemezlik hiç olmadığını söylüyor ama kavga esnasında o yok oluyor sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke her şey şu ayrıl kelimesini yazmak kadar basit olsaydı
Cevap sahibi+1 yılkaçan kovalanır biraz soğuk yap o senin peşinden koşar
Soran+1 yılKaybetme korkusunu aşarsam denerim
Cevap sahibi+1 yılaşman lazım
Soran+1 yılNasıl aşacağımı bilmiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi