Genelde kizlarin cogu bakiyor ama gidip hic bi kizla konusmam asla. Pek sicak da davranmiyorum, sizce bu sekilde sevgilim olur mu? Yoksa cesaretlerini mi kiriyorum soguk davranarak
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Soguk yapmak size hava katmaz bir kadının beklediği temel sey sevgisir onu sevdiginizi hissettrmeniz ya da hoşlandığınızı yeterli olacaktir
Ozellikle yapmiyorum, yapi geregi oyleyim. Ayrica bir kadinin degil temelde bir insanin bekledigi sey sevildigini hissetmektir, benim bekledigim sey de tam olarak bu.
Sizi anlıyorum ama atılgan olmanız bence daha iyi olacaktır çünkü kadınlar atılgan erkeklerin yannda duruyor ben ilk adımı atmış bir insanım illa erkek atacak demiyorum ama birini begendiyseniz yapım boyle degistiremem dememelisiniz bence, ben disardan baya soğuk görünen biriyim ama çok sıcak kanliyimdir ve beğendiğim erkeğin bunu bilmesini isterim bence oyle gorunmeniz oyle oldugunuz anlamina gelmiyor olabilir öyle olsanız bile begendiginiz insan icin emek harcamalisiniz
Ozguven sorunum yok mesela bi ortamda gayet de konuskanim. Ben konustugumda sessizlik olur ve her beni dinler. Diksiyonum vs cok dikkat ceker. Ilk tanistigim kisiler bunu ozellikle belirtir hatta. Ancak turkiyede gordugum erkekler cinsel acliktan dolayi kadinlari asiri ilgiye maruz birakmislar ve komik bir sekilde, olmasi gerektigi kadar mesafeli olan erkeklerin "atilgan" olmadigi veya egolu oldugu dusunuluyor :)
Bakin ben siz konuskan degilsiniz demiyorum soguk görünen bir cok insan grubun en eglenceli en iyi konusan insani oluyor genelde benim atilgandan kastm cinsellik değil onuda iyi anlamak lazım birine karsi bir seyler hissettgnizde bunu oturup konusmanzdan bahsediyorum aslnda bu olgunca bir davranstr buna nasl bakmak isterseniz oyle bakabilirsiniz
Ozellikle hosuma giden birisi yok ama olsa bile ilgimi belli etmiyorum, o da beğenirse gelip kendini ifade etsin istiyoeum. Etmezse de beni cekici bulmamistir diye dusunuyrm
Biz kizlarn bunu ifade eesi cok zor simdi cinseyet ayrımı falan demeyin lutfen kendimden ornek verecek olursam begendigim cocugun yuzune bir yil bakamadm bile onla ilgilenmedigim icin degil utandgm icin ama sonrasnda baktm oyle olmuyor konustm ama ondan bir adım atmasını cok bekledm sizi begenmedigi icin degildir yani oyle dusunmeyin cok guzel arkadaslarm var sevgililerinde tip yok nerdeyse ama sevgilerini gostermesini biliyorlar kisilikleride oyle mukemmel falan degil yani cocuklarn kısacası herkesin herkesle sansi var neden denenmesin
Bilmiyorum valla bu konuda cok mu geri kafaliyim veya aksine cok mu modernim bilmiyorum ama gidip bir kadınla durduk yere konusmayi onu rahatsiz etmek olarak görüyorum. Ayrica bu zamanda utanan bir kiz olarak siz azinlik gruptasiniz sanirim, utanan kiz kalmadi gibi davranislarina bakarsak :D o dedigine ben de dikkat ettim guzel kizlarin yaninda cirkin erkekler goruyorum ama kendilerini komik duruma dusuruyorlar, o iliskinin ne amaçla, ne sekilde basladigini ve ne tavizlerle ve degersizlestirmelerle devam ettigini tahmin edebiliyorum:D
Durduk yere zaten gidip konusmayn ama tabi onuda yapabilirsiniz ilk goruste etklenme olabilir ama benim kastm uzun sureli hoslanmaydı veya sevmekti. İliskiye gelecek olursak guzeller guzellerle cirkinler cirkinlerle olsun diye bir olaym hicbir zaman olmadi yaninda huzur bulacagna inandgn ve arkadaslgn guzel ilerliyecegi ve tipide seni mutlu edecek kisiyle olunmasi taraftaryim utanma kavrami her cagda bircok insanda hala mevcut umarm guzel kalbi olan insanlarla karslasp guzellesirsiniz
Peki sence yakışıklılık her şey mi?
Bu zamanda bence evet hersey. Zannediyorumki sogukluk butun olayi bozuyor cjxjxj fikirlerinizi almak icin actim konuyu
Bana göre yakışıklılık her şey değil imce detaylardan etkilerler genelde insanlar beni
Kendi açımdan böyle yani
Ne gibi
Mesela ben kitap okuyan bir erkek görsem muhtemelen beni yakışıklı olmasından daha çok etkiler, mesela kapalıyım diyelim ki kenardan saçım görünüyor kimse duymadan gelip bana bunu söyleyip uğraması beni etkilerdi ince şeyler beni mutlu ediyor
Kova burcu musun
Ağustos , aslan