Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında tam tersi ve bu kadınların da işine geliyor, her kadının birden bine kadar talibi çıkabiliyor. Nefes alsın yeter demek, kadının her türlüsü kıymetli, olur yani demek. Fakat kadınlar erkekler için aynısı demez, bu çirkin, bu yaşlı, bu parasız, bu öküz, bunu beğenmedim, aynı anda üçüyle çıkayım beşiyle çıkayım, istersem istediğimi seçerim, ben seçilmem seçerim kafası..! Asıl hakaret budur, yani kadınların erkeklere hakaretidir, erkeklerin yaptığı ise bununla kıyasladığında kadının değerini yükseltmektir, katkıdır. Teşekkür etmeli, belki de özür dilemelisiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılAksine adam beni nefes alsın yeter siye kabul edince resmen değersizleştiriyor resmen beğendiğim bi şeyi yok da kız sonuçta nefes alıyor ya yeter diye istiyor
Soran+1 yılBence kızların yaptığı doğru sonuçta cinsiyeti erkek diye kabul etmiyor
Cevap sahibi+1 yılBakış açısı tabi, sen de senin baktığın açıdan haklısın. Sen kişisel olarak değerlendirmişsin, bense genelleme yaptım.
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır, bu kadınların işine geliyor. Her ne kadar şikayet etmiş gibi gözükseler de peşimde yüzlerce binlerce erkek var, elimi sallasam yüz elli erkek modunda dolaşıyorlar. Bu erkekler, onlar için tabiri caizse bir enerji santrali. Bu da onların mümkünse en iyi erkeği (Menfaatleri doğrultusunda neyi amaçlıyorsa) seçmesine olanak sağlıyor. Güzel olmayan bir kadına örneğin 40 - 50 kişi güzel derse ne olur, bu kadın kendini güzel hissetmeye başlar; ego yükselir ve zengin erkeklerin veya çok yakışıklı kaslı erkekleri hedeflemeye başlar. Kendisi beslenmesine dikkat etmese ve spor yapmasa dahi durum böyledir.
Asıl bu abazan erkekler önce kendilerine ve daha sonra diğer hemcinslerine büyük saygısızlık yaparlar. Ama tek gecelik ilişkiden alacaklarını düşündükleri haz, kendi gururlarından daha değerli görünür onlara. Bu yüzden de arz - talep dengesi bozulur. Kadın - erkek ilişkileri, genel kapsamda menfaate dayalı ilişkiler haline gelir. Abazan olmayan erkekler, ya yabancı kadınlarla evlenme kararı alırlar ya evlilikten uzak dururlar ya da her şeye rağmen bir Türk kadınıyla (Sağlıklı bir iletişim kurabileceğine inandığı bir Türk kadını) evlenirler.
22 Yorumla
Soran+1 yılTamam bu dediklerinde haklısın da benim dediğim farklı mesela sen bi erkeğe teklif ediyosun ve o nefes alsın yeter diyerek kabul ediyor yüzüne bile bakmadan
- +1 yıl
Yoo bugüne kadar hiçbir erkek bana güzel olduğumu söylemedi ama güzel hissediyorum:))
+1 yılYarı çıplak gezen veya tüm vücut ayrıntılarını sergileyen (tayt misali) giyimde nasıl bir normallik görülmüyorsa böyle düşünenleri de anormal görmeyin. Ben erkek kesiminin bu düşüncesini doğru bulmuyorum bu şekilde algılanmasın kadınlar da giyiminde özgürdür elbette. Lakin bir çizgi olmalı yani, moda algısı iyice çığrığından çıktı.
00 Yorumla
+1 yılHayır, kendilerine ve erkeklere saygısızlıktır bu. Kadınların çok değerli varlıklar olduğunu, her türlüsüne evet diyeceğini ortaya koymuş oluyor. Bu sebeple sadece erkeklere düşmanlık ve saygısızlık yapmış oluyor. Çünkü hepsine evet diyor. Bir seçiciliği yok. Çoğu da beta ve meriç oluyor zaten bu tiplerin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce kendilerine sonra kadınlara saygısızlık böyleleri zayıf karakterdir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü kadın seçer erkek seçilir. bir erkeğin eğer parası veya yakışıklılığı yoksa kadınlar hiç bir zaman teklif etmez. kadınların, boy, para, tip, ev araba gibi kriteri varken. erkeğin zaten sevgilisi yokken nasıl bir kriter lüksü olabilir? ayrıca bu erkeklerin her kıza mesaj atarak rahatsızlık etme hakkını tabi ki vermiyor. ama burada kadınların kolay sevgili bulması da etkili.
29 Yorumla
Soran+1 yılYani erkek seçildiyse kabul eder bunu mu diyosun 😄
- +1 yıl
Hayır :D bir erkeğin kızla sevgili olacaksa istediği tek şey kadın olması yani bu yeterli onlar için.
Soran+1 yılE oha amaa saçmalık yaa
- +1 yıl
Evet saçmalık ama maalesef aşkın afrikası sayılan ülkede yaşıyoruz
Soran+1 yılAşk deme bence buna 🙂
- +1 yıl
Haklısın aşk yok zaten :)
Soran+1 yılBenim için varr
Soran+1 yılAma bu şekilde değil
- +1 yıl
Benim içinde yok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu dusunen insanlari daha iyj anladim biliyormusun sebepleri yasadiklari sevdiklerinin terkettiklerinden dolayi
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki hiç sevgilisi olmamış adamın ne bahanesi var
- +1 yıl
Onjn da kendi canım var 🤣mal dolu kanka
Soran+1 yılBu yüzden olmuyor işte 😂
- +1 yıl
Olmasjn boş ver sende nefes alan bir sevgili bul
+1 yılNeden saygisizlik olsun? Herkesin bir yaklasimi var sonucta. Olsa olsa acinasi diye niteleyebilirsin ama kadina saygisilik bu yaklasimda yok.
Yalanlar soyleyip yataga atmak icin binbir yola basvuranlar vs bunlara istedigini soyleyabilirwin mesela.00 Yorumla
+1 yılSadece kadınlara değil, kendilerine de saygısızlık yapıyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇook haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoklukta diyorlar genelde onu ya kadın olsun yeter aslında bu birazda bizi kimse sevmiyor seven biri olsa hemen gideriz o derece sevgiye açız demeye getiriyor
10 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün kadınlar ne olursa olsun hiç kimseyi beğenmiyorlar erkeklerde doğal olarak bulamıyorlar ondan seviye bu kadar düşük
10 YorumlaKendini bilmez prensibi olmaz erkeğin önce kendine saygısı yok zaten sana olmasa ne yazar çok da ciddiye almaya değmez hani
10 Yorumla
+1 yılValla kadınlar bu durumdan memnun zira her istediğinde ilgi mastürbasyonu yapabilecekleri hazırda bekleyen onlarca erkek, erkek demişim abaza amipler var.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kızlar daha yoklukta o zamann
- +1 yıl
O kadarını bilmem ama kadınların çoğu bu durumdan memnun.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru düşünüyorsun bence. Het şeyden önce kendilerine saygıları yok öyle tiplerin..
10 Yorumla Bu kafada olan bir erkek önce kendini bir sorgulamalı
10 Yorumla
+1 yılo nefes alan kaşarlar da o adamlara bayılıyor zaten. alan razı veren razı.
kadın kendine saygı gösterecek önce saygı bekleyene kadar kendini kullandırtmayacak00 Yorumla
+1 yılSaygısızlık değil asla... Bu demek oluyor ki, özel olarak bakim yapmanıza vs gerek yok. Kendiniz olarak gelin yüzünüze 1 kilo boya sürmeyin demek.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır cinsiyetin kız olsun da istersen maymuna benze sorun yok her türlü kabul ederim demek oluyor
- +1 yıl
Yok be, o espri olarak söylendiği için hakaret gibi algılanır.
- +1 yıl
Ama erkekler iyi kadını bilmezler. Baliketli kilolu doğal yüzlü kadınlar candır.
Soran+1 yılTamam ben zaten yüzüne badana yapanları tercih etsinler demiyorum ama en azından bi yüzüne bakıp öyle karar versinler 😀
- +1 yıl
Bakiyim?
+1 yılNefes alsın bana göre saçma ben sadece kadın diye pat diye balıklama atlamam.
Sevgi , saygı , güven , dürüstlük , karakter vs. Gibi gibi bunlara bakarım00 YorumlaAslına bakarsan bu diğer erkeklerin işine taş koymak. Onlar yüzünden her kadın kendini ingiliz kraliyet ailesinden zannediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle yani en çirkini bile bu yazanlar yüzünden kendini güzel sanıyor ego kasıyolar yani yeter
Sadece kadınlar değil erkeklere de haksızlık ediyorlar böyle yam yamlar yüzünden bir çoğumuz sevsek bile susuyoruz yanlış anlaşılıcaz diye
09 Yorumla
Soran+1 yılSeçici olduğun sürece neden yanlış anlaşılcan ki
Soran+1 yılHe o kadar yazan içinde gerçekten sevip yazan da var diyosun yani çoğu her kıza yazdığı için anlaşılmıyor
Soran+1 yılBunda da yine erkeklerin payı var
Soran+1 yılÇoğu önüne gelen her kıza yazıyor 🤦♀️
Soran+1 yılGünümüzdeki saçma ilişkiler yüzünden kimse aşka inanmıyor. Şimdi birine sevdiğini kıskandığını söylesen çomar damgası yiyorsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaygısızlığın ta kendisi;
Kadını şişme bebek gibimi görüyor bu insanlar.
O da insan gir çık boşal bay. ne bu diğer o kadın ne yapacak onun istekleri yok mu?
O zaman kadında gitsin istediği erkekle sevişsin..00 Yorumla
+1 yıl- Çok da saygı hak ediyorsunuz da...
01 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş o
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendilerine saygısızlık doğal olarak da karşıdakine de saygsizlik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında daha çok kendi vizyonsuzluklarını gösteriyor
11 Yorumla- +1 yıl
Amaç seks olunca kız olması yeterli ya
+1 yılBunu siz kadınlar sayesinde düşünüyoruz. Kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAzılı azgınlar haricinde böyle düşünen erkek yok.
00 Yorumla
+1 yılAynen saygısızlık yani sohbet içerisinde her şey olmalı o da olmalı. Sadece cinsellik olursa itici
00 Yorumla
+1 yılEn başta kendilerine saygısızlık ama erkekler bunu espri amaçlı söyler genelde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu alt yapısını sağlayanda kadınlar değil mi
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ki ben anlamıyorum
- +1 yıl
Her yavşayan erkeğe yeşil ışık yakan tipler yüzünden karşılıklı olarak bozulma oluyor. Bi kızı kafalayan biri herkesi öyle sanıp o kafayla yürüyor ve Ne yazık ki % 60 başarıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkes mutlu edilmeyi hak eder bunu kendi tekelinizde tutamamak neden sizi rahatsız ediyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruyla yazdığınız şeyin ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılNefes alsın yeter diyerek küçümsediklerinizin erkekler tarafından tercih edilmesi sizi rahatsız etmiyorsa neden bu soruyu sormak gereği duydun?
Soran+1 yılNefes alsın yeter diyerek küçümseyen ben miyim ne anladınız sorudan yaa
Ama kanka benim kadar yakışıklı ve çekici bir erkeğin seçici olma hakkı yok mu
017 Yorumla
Soran+1 yılKanka ne bilim yüzün yok
Soran+1 yılNe bilim ne atacan ya atma 😂
- +1 yıl
https://www.hizliresim.com/a3na1px al kanka bak bakalım 🙃
Soran+1 yılOoğğğoooff çok yakışıklısın bee
Soran+1 yılHsjcjjdjdkcjsj 😂😂
Soran+1 yılHaklısın tabii sen seçici olmayacan da kim olcak diğerleri mi 😕
Soran+1 yılYa tabii ki sırf güzel ya da yakışıklı diye karaktersiz biriyle birlikte olamazsın ama dışına bakmadan direkt konuşmak istemek de olmaz yani bu erkeğin değerini düşürüyor
Soran+1 yılAma en azından arabanın dışına bakmış beğenmiş ve öyle sürmek istemiş arabanın dışına bile bakmadan direkt hazır araba bulmuşken süriyim dememiş hsjcjdjjsjx
Soran+1 yılYa her şey dış görünüş değil demeye çalışıyosun tamam daa
Soran+1 yılAma insan dışını beğenmediği birinin içini merak eder mi? Hani tanımak için
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben hiçte o kafada değilim profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılayacak biri olmalı fiziği bana yakın olmalı
00 Yorumla
+1 yılSizi değil kendini değersizleştiriyor. Okadar düşmüşki seviye kalite olaraz öyle diyenlere acıyorum.
00 YorumlaBu bir objeleştirme durumudur. Kendi nefsini kontrol edemeyen erkeklerin yaşadığı bir şeylerdir.
00 Yorumlaniye çirkinler sadece nefes alanlar kadın değil mi asdsfghj :)
00 YorumlaParasi olmuyan erkeği anca annesi sever neyse nefes alsin yeter de o
00 Yorumla
+1 yıldürüst kalmadı artık biz ne yapalım ki
Olsa öyle demezler bence00 Yorumla
+1 yılOzguven olmayınca bu denir
15 Yorumla
Soran+1 yılAdın haklı mı? Hsjdjjs
- +1 yıl
Anlamadım espriyi, adım haklı degildeonu biliyorum, gece gece jeton düşmüyor 😂
Soran+1 yılÇok haklısın yani 😄
- +1 yıl
He okey ilk aklıma gelmişti zaten de bu nasıl turkce daha iyi denebilirdi sonradan belirtip jddkkd
Soran+1 yılNeyse ilk başta anlamamış olsan da doğru bir şey dedin 😌
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nefes alsın yeter f*ck body için geçerli
08 Yorumla
Soran+1 yılE normal sevgili için değil mi hdjcjjx
Soran+1 yılErgenler yapar diyosun yani
Soran+1 yılErgen de yapsa olgun biri de yapsa saçmalık ya bu kişi ömür boyu yalnız kalmaya mahkum
Soran+1 yılBelki ömür boyu yalnız olmaz ama bu yaptığına çok pişman olur aklı başına geldiğinde
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılŞişme kadın daha pahalı sanırım 😅😁
00 Yorumla
+1 yılBence de nefes alsın yeter.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Kadınların erkeği cüzdan olarak görmesi
00 Yorumla
+1 yılDeğil biz öyle değiliz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlara saygısızlık değil erkeğin acizliği
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte dolaylı yönden öyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılbu konuda hemcinslerini küçümseme bir erkek öyle düşünüyor diye burada suçlu ya da aciz kadınlar olmaz. Bunu düşünen kişi acizdir.
Soran+1 yılİşte kadınlara aciz değil diyorum bu yüzden saygısızlık oluyor ya
Cevap sahibi+1 yılsaygısızlık olduğu doğru elbette ama dünya dönügüsü bu maalesef.
Soran+1 yılYani kadın kendini değerli hissedemiyor ki zaten bu çocuk her kızı kabul ediyor beni de ondan etti işte. Seçici erkek her zaman iyidir ya
Cevap sahibi+1 yılbenide ondan tercih etti derken kendini küçümsedin şu an
Soran+1 yılYa küçümseme değil ama değerli de hissedemiyorsun
Soran+1 yılÇünkü bu çocuk bi şeyini beğenip seni kabul etmemiş kız olsun yeter diye düşünmüş
Cevap sahibi+1 yılbelki vardır sende çekici bulduğu nokta o kadarda abazan olamaz
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılnefes almayan kadını ne yapsınlar
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük saygısızlık
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin bulması daha zor knk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Çok seçici olmamakla alakalı
04 Yorumla
Soran+1 yılBu çok değil hiç seçici olmamakla alakalı
- +1 yıl
Kadınlar da böyle olsa keşke :)
Soran+1 yılDaha neleer 😂
- +1 yıl
Güzel olurdu valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle düşünmesinin sebebi önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılBu durumun ne gibi bahanesi olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki öyle düşünmesinin sebebi yine kadınlar
Soran+1 yılNeden
+1 yılKendine de saygısızlık
04 Yorumla
Soran+1 yılEziklik
Soran+1 yılAdam diyo ki zaten tipsizim beğenen biri de varken...
- +1 yıl
Leş gibi kadından ne bekliyor ki
Soran+1 yılNasıl yani
yoo öyledeğil
00 Yorumla
+1 yılevet haklısın
00 YorumlaDeğildir...
00 Yorumla
+1 yılNeden çoğul kullanıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır değil
00 Yorumla
+1 yılOrtadoguda cok normal