Cok kirildim haksiz miyim?

sevgilimin yaşı olduğu için sürekli bi an önce evlenmek istiyordu ben de ogretmenlik okuyorum bitirmeme 2 sene kaldı evliyken okumayı düşündüm. O da kabul etti işte geçen sohbet ediyorduk bana senin okula giderken yol paranı kim verecek dedi ben de düğün de takılan altınların bi tanesiyle yol paramı karşılarım nasılsa mesleğim elim de insl 1 dene sonra sabrederiz dedim. Sonra evlendigimizde oturacagimiz yere yakin olan yere uniye gidecegim sanmis ama benimkisi yarimsaatlik uzaklik ta ki okul olacakti. Sonea internete girdi yol parasina bakti hesap makinesini acti aylik yol parasi su kadar yapiyor diye hesap etti. neyse sonra bana peki senin okulda karnın acikacak daha dedi. Ben de bi tost yerim nolacak dedim. O da tost paranı kim verecek dedi? Bu laflardan sorna ayrilmali miyim? Halbuki benim ailem bana aşırı düşkün beni yine okuturlardi evlensem de ona masraf bile olmazdı ama bunu bilerek söylemedim tepkisini merak ettiğim icin ve bana bu alflari söyledi? Bi de ilk başlarda kavga etmiştik ilk sevgililik zamanları da ben de sinirle annemin onun hakkında dedigi lafı söyledim işte esnaftan daha iyilerini bulamıyor musun demişti annem. O da baristigimizda bana ben sana bakarım demisti durduk yere yani...

Güncellemeler
+1 yıl
bi de ilk tanistig8mzida bu esnaf olduğu icin annem başka mesleği olan birini bul dedi ben de kızgınlıkla kavga ettiğimizde bunu ona söyledim. sonra baristigimizda bana durduk yere ben sana bakarım bile demişti
Cok kirildim haksiz miyim?