4 gün önce beni aradı, "bi yerde oturup konuşalım aramızdaki sorunları halledelim." dedi. Tamam dedim. 2 gün boyunca yazdı aradı. Ben de geri döndüm vs. Buluşma gününü ayarladık ama buluşma yeri ayarlamaya geldi konu. Telefonda konuşurken sakin bi yer olsun konuşabilelim dedim. Kadıköy falan olur mu dedi ben de olur dedim. Tamam ben ayarlayacağım, yolları tam hatırlamıyorum dedi. Tamam dedim. Kesin kadıköy mü dedim, evet dedi. Biraz daha konuştuk sonra telefonu kapadık. Whatsapptan, sen bana atarsın yazdım. Tamam:) yazdı. 2 gündür konuşmuyoruz o da hiç yazmadı ben de. Buluşma yarın. Sizce buluşmayacak mıyız, neden yazmıyor olabilir? Daha önce beni üzerek benden ayrıldı, ben çabalıyordum. Yine öyle olur diye korkuyorum. 2 gündür yazmayınca da yine öyle olacak diye korkularım depreşiyor. Sizce buluşmaya gitmeyip eksem mi?
Sakın gitme burası Türkiye ne olacağı belli olmaz. Sana zarar verebilir o yüzden gitmemelisin tabi senin kararın gidip gitmemek ama bana sorarsan eski sevgiliden afedersin ama hic bir bok olmaz. Sen dedin üzerek benden ayrıldı. İşte yine üzmeyeceğini nereden bileceksin. Eğer gideceksen yaninda büyük ama erkek güçlü kuvvetli biriyle falan git abin olur kuzenin olur arkadaşın olur ne bilim ama ona güven olmaz o yüzden sen yinede tedbirini al.
01 Yorumla
Soran+1 yılLütfen normal düşünür müsün? O öyle biri değil. Herkes manyak değil 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmeyin...
Görünen o ki korkularınızda haklısınız.
07 Yorumla
Soran+1 yılPişman olsa kafasında netleştirmiş olsa böyle yapmazdı. Öyle düşünüyorum. Saat 9a geliyor güya yarın buluşacağız. Tamam ben hallederim buluşma yerini dedi. Saati günü konuştuk yarın 1 1.30 gibi kadiköyde buluşuruz diye. Ama yeri at dedim mesajda da yazdım. Tamam:) yazıp bıraktı. Artık kendisi bilir. Bugün konuşmadığımız 2. gün.
Cevap sahibi+1 yılYazsa dahi görmezden gelin...
İsterse yapmazdı bence de.
Soran+1 yılTam sana böyle yazarken mesaj attı. "Yarın buluşuyoruz dimi" :))
Cevap sahibi+1 yılBen olsam ekerdim...
Soran+1 yılBeni ikna edemezse bu son buluşmamız olur
Cevap sahibi+1 yılEder eder.
Dünden razısınız.
Soran+1 yılÖyle bir şey yok. Sadece buluşup ne olacağını görmek istiyorum. İyi günler.
Yazdı Cunki sen den Daha İyi birini bulamadı Aramıyor cunki pişman oldu erkekler böyle Dır işte
068 Yorumla
Soran+1 yılNeyden pişman oldu? Daha buluşmadık bile :D
Soran+1 yılHayır. Buluşup konuşmak, yeniden başlamak isteyen ben değilim. Bana yazıp arayan ulaşan oydu en başta. Hâlâ da öyle, ben duruyorum o yazana kadar yazmam. Alt tarafı bi yer ayarlayıp bana konum atacaktı. Onu bile yapamıyor
Soran+1 yılYapmazsa kendi bilir ama tek merak ettiğim şey madem ki dengesizlik yaşıyorsun kararında net değilsin o zaman neden ulaşıyorsun :d
Soran+1 yılYalnızım falan dedi ama... arkadaşları gayet var..
Soran+1 yılVe biz ilişkiyi havada bırakmıştık. Tam bitmemişti. En son bana, bir karar verelim yazmıştı 1 ay önce. Ara ara beni yokladı ben dönmemiştim. Bu sefer kesin dönüş yaptı işte konuşalım vs diye. Yukarda anlattıklarım yani.
Soran+1 yılTam sana böyle yazarken mesaj attı. "Yarın buluşuyoruz dimi" :))
Soran+1 yılTam sana böyle yazarken mesaj attı. "Yarın buluşuyoruz dimi" :))*
Soran+1 yılEn son bana yeri atacaktın dedim. Sürpriz dedi. Ortak bi yerde buluşup öyle gidecekmişiz sürpriz yere. Sürprizleri çok seviyorum dedim. Bakalım beni nereye götürecek? Barırşmaya pek niyetim yok yine de... Detayları buluşmadan sonra anlatırım.
Soran+1 yılGece buluşmayacağız ki gündüz gözüyle buluşacağız. Saat öğlen 2 gibi falan. Akşam En fazla 7ye kadar yanında kalabilirim bunu da biliyor zaten. Sen de hep kötü düşün :))
Soran+1 yılOnun daha önce hiç ağzına sçmadım hep bir şeyleri toparlamaya çalıştım... Artık ağzına sçma vakti:)))🤣🤣 Küfür edecek ya da kötü konuşacak değilim. Aksine ona bana haksızlık ettiğini ve sevilmediğim için üzüldüğümü söyleyeceğim. Çabalayıp dursun bizim için:)) Biraz adam olsun canım! Erkek dediğin sahip çıkmalı, sevmeli. Bakıcam ondan o tip var mı , o kıvama gelmesi için ne kadar burnunu "farkettirmeden" sürtmem gerekli. Ona göre yol alıcam. Yok öyle hemen barışmak!!
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂 Valla bu hayatta en iyi öğrendiğim şey. Bi kız gerçekten sevildiğine ve bi kalpte olduğuna emin olmadıkça hiçbi erkeğe adım atmamalı:))
Soran+1 yılYok yok kaçamazsın. Yarın akşam burada ol sana anlatıcam 😂😂😂
Soran+1 yıl4 saat değiş yılların birikimi😂😂😂😂😂
Soran+1 yılPeki sence barıştık mı falan diye sorarsa ne diyim? Güleryüzümü esirgemem ama tavrımı da ortaya koyarım. Sence hangi davranışı yaparsam kolay lokma olmadığını anlar? Yani barışmak için daha çok çabaya ihtiyaç olduğunu düşünür? Gerçi ben zaten ondan bi defa vazgeçtim ilk defa. İlk defa eskisi gibi değilim. Bu kaybetme korkusunu verebilirim diye düşünüyorum. Ama senden de tavsiye alayım.
- +1 yıl
Şöyle diye bilirsin Biz Cok Ağır şeyler yaşadık seninle yıprandık biraz Böyle takılalım Bir birimize İyi Geliyor muyuz Diye bakalım kim ne kadar değişti Bilmiyoruz sonuçta bunari citti bir şekilde Söyle gözlerinin içine bak kararlı oldunu bilsin matikli davran hem ilk buluşma da barışma mi olur bence drek barışalım dememeli bir kaç Buluşma Gecicek bakacaksınız duruma göre
Soran+1 yılBenim tek bildiğim onu istemediğim:(( Düşüncelerimi değiştirebilecek mi diye merak ediyorum. Eğer değiştirebilirse zamana bırakalım tabi yine görüşelim görüşmemek arayı daha çok soğutur. Yapabilecek miyiz ve bir şeyler sende düzelmiş mi onu görüp öyle yol almak istiyorum diyeceğim.
Soran+1 yılBuradayım. Bugün çok fazla şey konuştuk. Olaylar o kadar saçma bi hal aldı ki. Bunları nasıl yorumlasam bilmiyorum gerçekten. 3 4 yıldır düzene koyamadığımız bi ilişkimiz vardı. Meğerse bana ve genel anlamda insanlara güvenmekte zorluk yaşıyormuş geçmişteki olaylar yüzünden. Bizim onunla 9 aylık bir ayrılığımız olmuştu ve 6 ayını başkasıyla ilişki kurarak değerlendirmiştim. Bunu biliyordu, o da 2 3 ay başkasıyla konuşmuş. Neyse. Biz beraberken bu 6 ay hayatıma aldığım çocuk kötü bi haldeyken bana yazınca konuşmak zorunda kaldım. Hayat nasıl, kendini toparla vs gibisinden. Telefonumda bu mesajları görmüştü. Sonra tabi ki bana inanmadı (konuşmak zorunda olduğuma) ve ayrıldık, 40 gün ayrı kaldık. Sonra kendi geldi. Ben onu ikna etmiştim. Meğerse o olaydan sonra Bana ilk defa güvenmeye başlamış. Yani daha bu yaz güvenmeye başlamış. Bundan önceki 3 4 yıl güvenmemiş. Ve bana dedi ki 4 yıldır uğraşıyorsun, 4 yıldır uğraşan birine güvenmemekte hata etmişim dedi. Benden önceki sevgilisine güvenmiş. Babasının ölümünün olayını anlatmış. Kız ayrıldıktan sonra babasının ölümüyle herkesi manipüle ettiğini söylemiş ortak arkadaşlarına. O da kimseye güvenememiş. Ama ya benim boşa giden vaktim ne olacak? Ve o dönem çokça kalbimi kırması nasıl iyileşecek?
- +1 yıl
Brak Bence Sen Bu İşin Peşini 4 yıldır Aklı Başına Gelmeyen biri şimdi mi Aklı Başına Gelicek gelse Ne Fark Eder Bu Zaman Dan Sonra senin kaybolan O Kadar Zamanı Geri Vere Bilicek mi Yoksa Kırılan Kalbini Tedavi Edebilicek mi kıran Bir şeyi Yapıştırınca Eskisi Gibi Olur mu Her zaman Sana Yaptıkları Aklına Gelicek Ona Baktın da Sana Güvenme dini Hatirlicaksin Kalbini Önemsemedini Böyle Rahat Bir İlişki Kurabilir misin Onunla Sence Eskisi Gibi Olur mu Bence kapat Bu Defteri Sen Önüne Bak Daha Neler Çıkar Karşına Emin Ol
Soran+1 yılYani, bazı insanlar vardır onlara bir şey demeden her kapı açılır onların bir şeyleri zorlamasına gerek kalmaz karşılarındaki insan için. Karşısındaki onu gözünün ucundan tanır. Bazısı da vardır yanlış insanla birlikte olduğu için ne kadar bağırırsa bağırsın ne söylerse söylesin duyulmaz. Birde değeri bilinmez. Ama bu o insanla alakalı değil karşısındaki insanla alakalıdır. Şimdi dana güvenmiyorum dedi. Bende ona sana dediklerimi söyledim ve, sana böyle mi öğrettiler, illa ki bi insana güvenmen için önce güvenini kırması sonra da bunu geri toparlaması gerekiyor demek ki senin için dedim. Bu benim değil senin öğrendiğin bir şey sorun da senin dedim.
Soran+1 yılŞimdi sana güveniyorum dedi*
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum. Senin söylediklerin doğru. İşin kötüsü bence hala daha aklı başına gelmemiş olabilir.
- +1 yıl
Olabilir değil gelmemiştir ne demek bilmiyorum sana bunca şeyi yaptık tan sonra ona geri dönersen kendi gururuna ihanet edersin kendine guvenin kalmaz bak eyer bir ilişki istersan onunla bu iki şeye kendini hazırla 1 ya yine bana karşı güven sorunu yaşarsa ne olur 2 ya Yine Zamanım boşa giderse bu iki şeyi iyi düşün bunari göze alıyorsan daha şimdi onu ara ve yeni den başlamaya varım de
Soran+1 yılİşte onları göze alamam bence kimse için değmez. Sağlıklı bi ilişkim olacak olsa zaten tüm bunları göze almama gerek kalmaz. Bunları tekrar yaşamicaz dedi daha çok alttan alırım daha çok sorunları çözmeye çalışırız tekrar böyle olmaz dedi ama hep böyle oldu öncekilerde. Buluştuğumuz zaman kendimi çok yokladım hatta karalık basınca restoranttan çıktığımızda beni öptü ona da izin verdim. Ve ayrılırken sarıldık çünkü onu çok özlemiştim. Ama sanki bunları bile yaparken bir şeylerin bittiğini ve kalbimin kırıklarını onarmadığını yani ona her baktığımda yine aynı güvensizliği ve beni sevmediğini düşüneceğimi farkettim çünkü bir ilişkide sorunlar varsa bunlar sevgiyle örtülür yani güzelce konuşarak çözülür ama bizde pek öyle olmuyordu. O genelde susmayı tercih ediyordu. Her şeyi çok fazla ona mı yüklüyorum bilmiyorum gerçi de. Mesela o da bazı şeyleri alttan alıyorum ama sen sürekli daha çok büyütüyosun diyo. Belki o da haklı
Soran+1 yılOna beni eve bıraktıktan sarıldıktan sonra biraz zaman istediğimi söyledim. O da zaman sizin, kararı sana bıraktım dedi. Eve gidince de yazmış. Geldim duş alıcam haberin olsun demiş. Ben de tamam dedim. Bilmiyorum aklımda pek geri dönmek yok. Bunu usulünce nasıl yaparım?
- +1 yıl
Ona hissettiklerini şöyle bana ne dediysen onu söyle yapmam de olmuyor biz ileri gidemicemiz kadar geri gitik sonun da bu ilişki de ikimiz de zarar görürüz bir şeyleri düzeltelim derken daha da batirmiyalim değil mi doğru Bildimiz bu ilişki yanlış olabilir Artik sağlam bir temel yok
Soran+1 yılYa bu sefer güzel olursa diye düşünüp pişman olmaktan korkuyorum
Soran+1 yılDün beni eve bıraktıktan sonra mesaj atmıştı. Şimdi eve geldim duşa giricem:) yazmıştı. Tamam😊 yazmıştım. Yeni bir şey yazmasını aramasını bekledim bugün 17.30da sadece görüldü yapıp bırakmış. Normalde günaydın yazar ya da arardı i. Dün çok güzel olmasa da beni istediği her halinden belliydi. Daha gün bitmiş değil ama sanırım o kadar da istemiyor beni.
Soran+1 yılNeden ne istediğinizi bilmiyorsunuz? Her zaman kadının ne istediğini bilmesi gerekiyor değil mi:)
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım hala ses yok? Yine aynı şeyleri yaşarım diye düşünmeye başladım inceden inceden. Ne bu yani? Sanki dün tüm günü yanyana geçirmemişiz gibi hala sesi yok.
Soran+1 yılOrada mısın?
Soran+1 yılNeden zaman kaybı neden buluşmam hataydı? Açıkça anlatır mısın çünkü daha iyi görmek istiyorum
Soran+1 yılDün onu bi kez aradım hem açmadı hem dönmedi başı ağrıyormuş dinlendi. Bende tamam dedim dışarı çıkacaktım birlikte çıkalım diyecektim ama sen dinlen dedim. Görüşmek için bi adım gelmedi en son perşembe buluştuk. İlişkiyi toparlamaya çalışalım demiştik ya sana anlatmıştım. Hatta bana karar verdin mi demişti. Evet daha sık görüşelim yapabiliyor muyuz kalbimizi açabiliyor muyuz bakalım demiştim, evet bence öyleyiz ve daha sık görüşelim demişti ama bendeki nafile çaba demek ki çünkü haftasonu onu hiç görmedim. Benim adımlarıma da karşılık vermedi. Sence ne yapmalıyım? Kafamda bitirsem daha mı iyi olur?
Soran+1 yılEvet yapması gerekenleri yapmıyor ve ben bunu anlayamıyorum. Kendi geldi yazdı buluştuk. Buluşmadan sonra karar verdin mi diye üsteledi evet senle daha çok görüşmek istiyorum bakalım yapabilecek miyiz kalbimizi birbirimize açabiliyor muyuz dedim. Bence öyleyiz tamam daha sık görüşelim dedi. E perşembe günü görüştük onu tüm haftasonu görmedim. Bir kez aradım mesajla döndü. Dışarı çıkalım diyecektim ama başın ağrıyorsa dinlen dedim. Emoji attı sohbete devam ettik. Ne yapayım ben şimdi anlamadım?
Soran+1 yılÖncesinde muhabbetimiz çok güzeldi ama bugün konuştuklarımız böyle:
https://www.hizliresim.com/jokhkgx
https://www.hizliresim.com/n3j20cj
https://www.hizliresim.com/ofsv4tw
Soran+1 yılErcancansa yazıyorum?
Soran+1 yılİstek ve mesaj yolladim sana
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem