İnstadan birinin storylerine baktığın belli olmayacak şekilde bakabileceğin bir çok yöntem varmış fake hesap dışında mesela Uçak Modu’na alıp bakarsan görünmüyormuşsun ya da buna benzer uygulamalar varmış erkekler bu tarz şeyler dener mi kullanır mı birinin benim storylerine bakıp bakmadığını merak ediyorum da
Mesela ben ondan hoşlanıyorum hem de baya ve biliyor. Bir kere ilk sefer istek attığımda gelip bakmıştı. O zaman da bekletmişti isteğimiz şimdi bir haftadır yeni attığım isteği de hala bekletiyor; hikayeme baksa ümitlenirim buna yeltenmez sanırım ama merak da eder bence etmez mi? O yüzden sordum
Mesela ben ondan hoşlanıyorum hem de baya ve biliyor. Bir kere ilk sefer istek attığımda gelip bakmıştı. O zaman da bekletmişti isteğimiz şimdi bir haftadır yeni attığım isteği de hala bekletiyor; hikayeme baksa ümitlenirim buna yeltenmez sanırım ama merak da eder bence etmez mi? O yüzden sordum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok erkekler pek uğraşmaz öyle şeylerle ya
Ama mesela ben ondan hoşlanıyorum hem de baya ve biliyor. Bir kere ilk sefer istek attığımda gelip bakmıştı. O zaman da bekletmişti isteğimiz şimdi bir haftadır yeni attığım isteği de hala bekletiyor; hikayeme baksa ümitlenirim buna yeltenmez sanırım ama merak da eder bence etmez mi? O yüzden sordum
Yavrum adam seni bekletiyorsa senin bu adamla ne işin var söyler misin bana afedersin ama köpek çekilmek hoşunuza mı gidiyor bu davranışını yaşının küçüklüğüne veriyorum
Gerçi yaşın da büyük galiba
Ldjdjjdk 27 olacağım bir ay sonra. Ayrıca bunun yaşla bir alakası yok sen benim gibi sevmiyorsun ben senin gibi sevmiyorum demek ki olay bundan ibaret. Ne o yani beni bekletiyor diye kapısında mı yatıyorum ya da tam olarak ne yapmam gerekiyor pardon önümüzdeki maçlara bakayım moduna mı geçsin herkes sizin gibi. Size normal gelen bana anormal bana normal olan da size anormal belli ki
Ortada kasıtlı yapılan bir davranış var aradaki fark bu eğer karşımdaki erkek onun için çabalamamı istiyorsa aynı enerji akışında olmalıyız ama burada benim gördüğüm tek taraflı bir uğraşı var sence gerçekten isteyen bir erkek yok sayıp görmezden gelir mi hadi diyelim kabul etti konuştunuz yazıştınız bu adam seni ghostlar öyle bir vibe aldım daha önce daha önce bir ilişki yaşayıp yaşamadığını bilmiyorum ama sana şu kadarını söyleyebilirim dengeyi sağlayamazsan kaybedersin
Söylediğin denge olayına katılıyorum evet ama ortada denge gerektirecek bir durum zaten yok. Beni istiyor da demedim yok saydığını da hiç sanmıyorum en umursamaz erkek bile ilgi gördüğü birini umursar ki umursamak da ilgi göstergesi değildir her zaman için. Üstelik yaptığı da kasten yapılan bir şey bilerek silmediğine ya da engellemediğini eminim. İsteği atmışım duruyor ne yapıyorum da başka köpek çekmek olarak adlandırıyorsun bu durumu pardon? Kimse taktikle elde etmeye çalışmam yapım böyle neysem oyum. Ayrıca gerçekten istemeyen hazmetmeyen erkek de bilirsin ki ağzına geleni söylemekten çekinmez. Burada brn istiyor demedim ama istemiyor da denemez. Zaten istemesi ya da istememesi gibi durumlar için bir zaman bile geçirmedik birbirimizi tanımıyoruz bile
Benden hoşlandığını biliyor demişsin üstelik baya detay vermişsin sana taktik uygulamanı söylemiyorum elbette çünkü inan ben de asla duygusal ilişkilerde taktik uygulayan bir kadın değilim içimden geldiği gibi davranırım çoğunlukla da başarılı olurum ama burada bir belirsizlik hakimiyet sürüyor ve bence belirsizlikte bırakan erkek de tercih edilecek son partner bile değildir iyi akşamlar
Sanmam en azindan ben ugrasmam boyle seylerle
Ama mesela ben ondan hoşlanıyorum hem de baya ve biliyor. Bir kere ilk sefer istek attığımda gelip bakmıştı. O zaman da bekletmişti isteğimiz şimdi bir haftadır yeni attığım isteği de hala bekletiyor; hikayeme baksa ümitlenirim buna yeltenmez sanırım ama merak da eder bence etmez mi? O yüzden sordum
Ilgim yoksa aklima bile gelmez