Hiçbir şekilde peşinizi bırakmayan saplantılı birine şans verir misiniz? 

Yani aşık olmak zaten peşinden koşmaktır böyle bir insana şans verirsen evliliğe kadar yürürsün
Yorumda boş yapan kızlar kendisini aldatan yalan söyleyen birini mi istiyor o zaman gidin onlar görün ebenizin büzzünü sonra niye aldatılıyorum niye böyle oluyor falan filan
Cevap
27Cevap
Böyle birine şans veren kişi kendi sonunu getirir bir gün kafasına sıkılmış halde evde ölü bulunur
Ben verirdim
Saplantısı duygularını aşmışsa sıkıntı.. Gerek yok.. Çünkü hastalık derecesine ulaşmıştır.. Sevgi değildir o..
Bu konuda master yapmış biri olarak saplantılı hickimseyi hayatınıza dahil etmeyin sonra "gideceğin şehri başına yıkarım "moduna giriyorlar
Hayır. Korkutucu. Genelde sonu kötü bitiyor, kendi kafasına göre planlıyor her şeyi, ilk kavgada şiddete gider :(
Çok sakıncalı bence verilmemeli, şans vermeye biz deneme olarak bakıyoruz ama öyle birini birakmak da hiç kolay olmaz
Ben vermezdim öyle tipler ya benimsin ya da kara toprağın modunda oldukları için korkunç geliyo :((
Manyak mısın. Ürüne selam verirsen diye aldattı diye seni öldürür o deli. Ne yap et kurtul ondan
Hayır asla en çok korktuğum insan karekteridir bırakın şans vermeyi öyle birini tanımak bile istemezdim
Varsa öyle bir gücünüz karşılıklı duysu icerisindeyseniz benimsediyseniz güzel birsey şans meleği olurdunuz buda güzel birşeydir ,,,
Verirdim, ondan sonra beklediği gibi olmadığımı anlar peşimi bırakırdı
:'/ hee deme öyle ab iyisin aa
He iyiyim
1 ay sonra twitterda benim için adalet arasınlar diye mi? 😐
Verilmez, sonunda kendinize olan saygınızı da yitirirsiniz
Oyle biri ne sevmeyi ne mutlu olmayi/etmeyi bilir. Oyle ile isinn olmasin
Tabı neden olmasın nasılsa hastag acıp adalet ararlar arkamızdan
@Rolanso dogrudur
Hayır bu zamanla şiddete döner bir kere kurtulmuşken bir daha asla bulaşmam
Dünyada en tehlikeli huylardan biride saplantılı olmaktır birde kıskanç ise hiç çekilmez.
Verilmez. Saplantılı bir insana şans verilmez. En azından bence.. yine de sen bilirsin
Belkide kaderin odur iyi bir eş iyi bir baba olabilir ilerde bilemezssin
Yok, bende öyleyim verilmez yani ben kendimi istemezdim
Saplantılı insanlardan uzak durmaya özen gösteriyorum..
Kesinlikle verilmemeli ben aynı hatayı bir defa yaptım sonu pişmanlık onunki aşk değildir muhtemelen sadece saplantı takıntı falan
Eğer zarar vermeye teşebbüslu değilse belki verirdim
verilmemelidir buna anadoluda kara sevda denir ve kadin cinayetlerinin büyük bir kısmı kara sevdaya tutulmuş olan erkeklerden kaynaklanmaktadir.
Adamın anasını s.. ker
vermem manyakla işim olmaz
Bence abarttıysa verilmez
Kişiye göre saplantıdan hoşlanıyor ise verir
İşi sapıklık derecesine vardırıyorsa hayır.
Bana zarar vermesini istiyorsam evet
Neden bu kadar saplantılı sormak lazım
Eeevet öyle @ptalık yaparım
Sonra ondan bıkarım
3 kere denk geldim de çok korkmuştum
Asla vermezdim
Vermem sağlıklı bulmuyorum
Hayır bence gitsin tedavi olsun
Tabikide verilmez Allah korusun benden
Bende öyleyim verirdim
Hiç işim olmaz ;)
hayatını mahvet ver de şans