- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılOlabiliyor maalesef ben de bir kadınla yazışıyordum ve geçen gün uzun süredir konuştuğum kadının da konuştuğu bir erkek olduğunu ve erkeğin evli çıktığını söyledi ben şok oldum hayallerim yıkıldı iştahım kesildi yüzüm asıldı ve şimdi annem dışında kimseye güvenemiyorum
Saçma sapan bir durumdayım kalbimin kırıklarında daha da kırılmış bir şekilde boğuluyorum Allah ım emanetini ne zaman yoklayacak sabırsızlıkla da bekliyorum
Çünkü dünya için kalmayan beklentilerim titaniğin batışı gibi ağır ağır dibe vuruyor ve dibe vurdukça daha da yok oluyorum
Ama inşaAllah sen kadın olduğun için daha güçlüsün bunu da atlatırsın çünkü kadın yetiştirme iç güdüsü olan doğuran bir varlıktır okyanus kadar geniş yüreğinde dağ kadar büyük bir sevgi ve şefkati vardır
Erkek gibi duygularını gizlemez belki ama hemen yıkılıpta gitmez...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli bir adamla devam etmemeni öneririm. Yani evet yeni öğrenmiş olduğun için duygusal bir şeyler çoktan hissetmeye başlamışsındır hatta bağlanmışsındır bile belki ama sanma ki seninle bir şeyler yaşarken karısıyla yaşamayacak. Genelde yalan söylerler (karım iyi biri değil, mutlu değilim, ailemiz kötü ya da o da beni aldatıyor). Buna kesinlikle inanmamanı öneririm. Aslında aldatsalar bile karılarını hala seviyor oluyorlar genelde. Aldatmanın sevmekle alakası yok. Evet haince bir şey ama biraz macera arayışı işi. Bu yüzden karımı sevmiyorum ya da boşanacağım gibi şeyler söyleyip seninle kalmaya devam etmek isterse inanma. Sende hata yok. Bunu yeni öğrenmişsin ama yuva yıkanın yuvası da olmaz. O adamı ne kadar sevsen de sanırım vazgeçmen çok daha doğru olacak. Zaten öbür türlü de evli olduğu kadın hayatınızda daima olacak bunu bilmen gerek. Ki başına bela da olabilir bu iş. Kendini korumanı tavsiye ederim bu adamdan. Umarım senin için en iyi kararı verirsin.
45 Yorumla
Soran+1 yılOkada guzel yazmissin ki. zaten bidahada guvenmem her yerden engelledim umarim enkisa surede unuturm
Cevap sahibi+1 yılUmarım. Kendini iyi hissedeceğin şeylere yönel. Kafanı hep meşgul et insan düşündükçe deliriyor. 1-2 aya etkisi şimdikinden daha az olacaktır 🌸
Soran+1 yılOnerilerin icin cok tesekurederim❤
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm❤️❤️
- +1 yıl
Bravo tebrikler
+1 yılKarakterleri bozuk olduğu için acik ve net karısına saygısı olmayan macera arayan biri yapar bunu şu durum var erkeklerde yakalanma korkusu yaşamak istiyorlar bu hoşlarına gidiyor gizli saklı iş yapmak şu an yolun başındayken def et hayatından çünkü bunu karısına yapan ilerde sana ne yapar böyle düşün daha önce benimde başıma geldi ama ilk iki haftada öğrendim ben ve utanmazin karısı aradı yanımda sonra ay ben sana evli olduğumu söylemeyi unutmuşum diye tepki verdi yok boşalacak cvs bende ses kaydına alıp sosyal medyadan eşine attım sende böyle yapabilirsin
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yakında şey der ailem zorladı işte ayrılmak istiyorum ama kendisine zarar verir diye korkuyorum, yok işte biz ayrıldık ama kağıt üstünde bitmedi vs vs sjdj inanma ve bu sığır için kendini üzme
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onlar zampara ve iki yüzlüler
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılDiyelim Vika Odintcova ile evlisin

Bu durum denk gelirse Polina Malinovskaya'yı kütürdetmeyeceğin anlamına gelmiyor
214 Yorumla- +1 yıl
Birinci kadını ikinci kadınla aldatmakta enayilik kadın güzelmiş bir numaralı
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı Bak hala olaya yanlış yerden bakıyorsun.
- +1 yıl
Benim şahsi görüşüm. İkinciyi küdürmezdim 😂
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı Kadın olduğun için öyle düşünüyorsun. Bu arada ikisinin de muhabbetini dinledim canlı yayında falan. İkincisi biraz daha kokona ruhlu olsa da, kesinlikle daha canlı, daha neşeli
Erkek doğasına gelirsek, erkekler kadınlar gibi düşünmez. Kadınlar en etkili eşi kafesleyip onun çocuğunu doğrumaya programlıdır. Erkekler ise beğendiği her dişiyi döllemeye
O yüzden, ''Abi benim karım zaten çok güzel, o yüzden başkası ile yatmama gerek yok'' gibi bir düşünce aklından geçmez. İçgüdüleri öyle değil. - +1 yıl
Başkalarıyla yatıyor olmasında tek bir kadınla ömür geçirdiği ve nikahlı olduğu gerçeğinide değiştirmiyor. Dönüp dolaşıp eşine geliyor. Sonuç olarak yine kadınlarla aynı aslında tek bir kadından çocuk yapan erkeklerde var
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı Yahu var, ben sana poligami modunda takılan erkek mantalitesinden bahsediyorum.
- +1 yıl
bunu savunan erkeklerin de zekasının düşük olduğu açıklanmıştı geçenlerde
- +1 yıl
hem öyle olsa kadınların aldatma sayısı da erkeklerle eşitlenmezdi
- +1 yıl
@İstilacııTürrİnsan Anlamlı şeyler söyle
- +1 yıl
sen anlamıyorsan ben napayım
- +1 yıl
@İstilacııTürrİnsan Burada konu kadınların aldatmadığı gibi bir algı değil. Kadınların aldatmasının erkeklerin aldatmasına eşitlenmesi/ki nerenden uydurdun bunu bilmiyorum ile de alakası yok
Lütfen yarım aklınızla çıkarımda bulunmayın, sonra erkekler ''Slaklan bu'' diyip arkanızdan iş çeviriyor ''Vay anam aldatıldım'' diye ağlıyorsunuz - +1 yıl
yani yediğiniz haltları itiraf ediyor üstüne bir de övünüyorsunuz
- +1 yıl
sonra karım niye beni aldattı oluyor işte hak ediyonuz
- +1 yıl
@İstilacııTürrİnsan Konuyu pek anlamamışsın fiktir git
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
kendisine hiç güveni olmayan, karakter yoksunu erkektir. 🙂
kendisi de yakalandığı ve neden bunu yaptığı sorulduğu zaman bunu bu şekilde tanımlar.
kendisi hayatı boyunca o kadar bir şey elde edememiş, o kadar özgüvensizdir ki evli olmasına rağmen hala kadınların kendisine ilgi duyduğunu düşünmek ona hayatta bir şey başarmış olduğunu düşündürür.
ama kadının, evli olduğunu bilmesine rağmen kendisi ile flört etmesini o hatunun yollu olmasına yormaz. başarmış hisseder, başardım sandıkça olmayan erkekliğini ve adamlığını da kaybeder.49 Yorumla- +1 yıl
bana daha fazla senaryo lazım aklına başka senaryo gelirse bana yaz kocanla ilgili falan filan ben sen ve kocan beraber insan kırkayak izleyelim özeti şu deli bilim insanı masum insanın başka bir masum insanın popo deliğine ağzını sokup dikiyor oda onun ağzına sıçıyor gayet başarlı bir film ameliyat sahnesi ve sıçma sahnesi özellikle kocanın seviceğinden eminim
- +1 yıl
Böyle diyorsun ama hicbir kadının ilgi duymadigi erkek başarısızdır asıl. Çok kadını elde etmiş erkek iyidir
Soran+1 yılNe alakaya
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem tamam kanka en başarılı erkek sensin git istediğini becer
- +1 yıl
@YoshigakeKira ben kıza dedim bu yorumumu
- +1 yıl
Baya alaka işte efendi bakır erkek ezik gözüyle görülür çapkın serseri geçmişi kabarık erkekler ilgi çekici gelir kızlara
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem IDPQÜJWDQ gbiliyorum T geçiyorum kanka
- +1 yıl
Zamanında çok tecrübe etmiş , acısı hala duruyor gibisin
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem gayet güzel özetlemiş.
+1 yılO adam insani değerlerden yoksun olan insan görünümlü bir hayvan 🤦♂️ anlam vermek çok zor yani madem evliliğinden memnun değilsin, eşinden boşanıp kiminle ne halt ediyorsan et 🤷♂️ aksi halde evli olan biri başka birinin duygularını ve bedenini neden oyuncak olarak kullanır ve neden eşine bu iğrençliği yapar 😖 bu yaşadığın şey çok ağır ve üstesinden gelmen çok zor ama imkansız değil, farzet kabus görüyordun ve uyandın, hayat devam ediyor, böyle pislikler yüzünden depresyonik bir yaşam ile kendini cezalandırma, Onu Rabbimize havale et ve zihnindeki çöp kutusuna at 🤗
30 YorumlaErkelerin beyinleri biraz daha farklı çalışır bunu anlamak lazım. Erkek aynı anda iki uç dört kadinla hem duygusal hem fizikse birliktelik yaşayabilecek özellikte yaratılmıştır. Tabi burada duygusallıktan kasıt sahip olma duygusu yoksa kadinlar gibi bağlılık değil. Kadin ise tek erkeğe bağlı olarak yasar onun dokunuşundan sadece haz alır onunla cisellik yasar ve sever. Allah da zaten bu yüzden erkeğe 4 ese kadar izin vermiştir ama bu demek değil ki erkekler dört kadinla evlensin yanlış anlama sadece yaratılışındaki farkı izah etmeye çalışıyorum. Bu noktada erkeleri iyi anla ve tahlil et.
134 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka yaa
Soran+1 yılPeki benim duygularim bi erkegi seviyosun onunla ilgili aptal aptal hayaller dahi kuruyosun sonra evli cikiyo
- +1 yıl
Benim soruma da bi aciklama yap çok mantıklı konuşuyorsun abi Eski sevgilimle barıştık bu defa bana çok farklı davranıyor, neden? ↗
- +1 yıl
Yooo 4 kadınla evlenmeyi esas kılması yalan söyleme 1 kadınla evlenmek sizin için daha iyi dedi çok çok gerek duymadıkça 2. Kadını almaya hakkın yok
- +1 yıl
Hâlâ vardır diyorsun yok yokk. Unut onu nikahsız kadınla takılmak da zinadır. Zina da evlilere var sadece.
- +1 yıl
👍👍👍😊
- +1 yıl
Bunu okuduktan sonra erkek olduğumu öğrendim
- +1 yıl
Yalnız o 4 kadın olayı her gün birini sksn diye değil. Hz muhammet zamanında kadınlara sahip çıkılması için verilmiş. Dul kalmış, yardıma muhtaç kadınlarla yani. 4 tane alın hepsine ayrı ayrı kayın denmemiş. Her şeyi kendinize göre yorumlamayı ne çok seviyosunuz ya. Dini açıdan evlilikte sadakat ön plandadır: bu işin 3ü 4ü olmaz. Evli olduğun insanın hakkına da girmiş oluyosun sadakatsizlik yapmakla. Sizde nerde o akıl
- +1 yıl
Hangi soru?
- +1 yıl
Hayır öyle bir şeyi asla kabul etmiyorum Allah da belli şartlar dahilinde dediğiniz gibi onay vermiş ve tek eşli olmayı tavsiye etmiş. Erkeler cinsellik kadinlarin duygusal yönü ağır kadinlarin sahiplenilme erkektin sahip olma. Hal böyle olunca erkek birden çok kadina sahip olma hissi olabiliyor. Bu benim biraz felsefik görüşüm olabilir. Bu zihniyette değilim
- +1 yıl
Hımmm anladım peki 👍😊
- +1 yıl
Boş yapmışsın abi kusura bakma ama kimsenin yaratılışı öyle değildir ki karakter meselesi. Evlilik sadece erkeğe değil kadına da 4 e kadar geçiyor. Erkeğin yaratılışında böyle bir şey yok. Ne insanlar var hayatları boyunca tek bir insana bağlı yaşayan ki ne insanlar var her gördüğüne tutulan. Erkek ya da kadın evliliği geçtim bir ilişkisi varken aldatamaz ya da başkasıyla konuşamaz. Öyle bir isteği varsa ayrılıp istediğini yapsın?
- +1 yıl
1 kadını yönetmek devleti yönetmek kadar zor iken kaldıki 4 kadına eşit şekilde yetemezsin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun aslında birkaç sebebi oluyor ; adam evinde mutlu değildir dışarıda arar bu mutluluğu , ya da belli bir evlilik süresine ulasmistir artık o heyecanını yitirmiştir ve heyecan arar ya da bazı insanlar doyumsuz olur bu ihtiyacınıda giderebilmek için çoklu ilişkiler yaşamak isteyebilir
23 Yorumla- +1 yıl
Ne kibar , naif ve üslublu yaklaşımdır tebrikler
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun erkeklerin bazıları böyle maalesef.
Kendinize uygun gördüğünüz yolda ilerleyin. Muhtemelen evdeki eşininde sizin varlığınızdan haberi yoktur muhtemelen saf saf bu kişinin donlarını yıkayıp bu kişi icin ömur harcıyordur. Böylelerinin hepsini asacaksın ülke temizlenecek böylece..60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadın erkek fark etmeksizin evlenmek için evlenen kişilerin yaptıkları bir şey aşk ve sevgi olmadan yapılan evliliklerin sonunda böyle hep arayışta oluyorlar. Kimse kusura bakmasın ama günümüzdeki evliliklerin %70 civarı sırf evlendi desinler diye yapılan evlilikler.
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar doğru ki nerden biliyorsun deme
+1 yılArtık biriyle konuşmaya başlamadan Gbt isteyeceğiz mecbur, devir öyle bir devir, sen istediğin kadar söyle ben bilmiyordum diye bu toplumda erkek ne b. k yerse yesin onda suç bulunmaz suç hep kadına atılır.
02 Yorumla
Soran+1 yılOladar haklisin ki
- +1 yıl
Karısı da o alçaktan boşanmak yerine niye gelip sana hakaret ediyormuş sorsana bi, kadınlar bile kocam yapmaz deyip karşı tarafa saldırıyorsa erkekler de bana hava hoş deyip bu pislikleri yapmaya devam ediyor işte
+1 yılAynı şeyi kadınlar da yapıyor. Kadınlar yapınca ne hikmetse gidip paylaşmıyorlar bu tarz sitelerde, erkekler yaparsa hemen gelip böyle paylaşıyorsunuz bu tarz sitelerde. KS de vitrine koyuyor. Erkek düşmanlığı var sadece burada.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorsaydın keşke evli olan adama kendin öğrenmenin yerine.
Evli olan insan her şekilde belli eder.
Sizi buyulediyse bilemem.
Ama herşeyi fark eden varlık olan kadının bunu fark edememiş olması değişik olmuş.
Allah tren kazası vermesin.00 Yorumla Sevmeden, aşık olmadan evlenenler genelde aldatıyor. Evlenmek için evlenenler bu şekilde. Aksi taktirde insan birini sevdigi zaman başka kimseyi görmez gözü. Sevdigine sadık kalır. Herşeyi onunla yaşamak ister.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü onla evlendi onu elde etti. Değişikliğe, adrenaline ihtiyacı var. Karakter ve ahlak da olmayınca canı nasıl isterse öyle takılıyor, stres atıyor. Böyleleriyle buluşup falçatayla alacaksın üçlü takımını :D
10 YorumlaErkekler değil, karaktersiz, kansız olan her iki cinste yapar bunu.
23 Yorumla
Soran+1 yılOkadar haklisinki
- +1 yıl
Sonunda haklı birini buldum
+1 yılşerefsiz karaktersiz olduğu için tek erkek için değil her iki cinsiyet için de geçerli o kadar acınası ki sevdiği kişiye sadık kalmayı bilmiyor ya da artık eşiyle anlaşamıyor ve mutlu değilse eşiyle bu konuyu insan gibi konuşup sağlıklı karar vererek boşanmayı bile başaramayıp karaktersizce aldatıyor ancak
00 Yorumla
+1 yılİt'e bak yaa zaten evli olanlar genelde bu kadar nazik! Oluyor. Allah belalarini versin böylelerinin
01 Yorumla
Soran+1 yılAminnnnn
+1 yılSadece erkekler değil ki bunu yapan kadınlar da var. Böyle insanlar olmadığı kişiliğe bürünüyorlar üzülme sana kendini tanıttığından daha farklı birsidir iyi ki kurtulmuşsunn.
00 Yorumla
+1 yılYüzyüze bir görüşmemiydi yoksa sanal mı?
Bir de nasıl anlamadın? Ben anında hissediyorum...
06 Yorumla
Soran+1 yılYazin tanismistik o tekirdagda ben İstanbul'da oturuyodum oyle arada geliyodu ama tlfonda hep konusoyoduk bukadar saf degilimdir ama yeminle jic anlamadim
- +1 yıl
Hiseettirmemiş demek ki ne gibi yalanlar söyledi?
Soran+1 yılAptalliklarimi hatirlamak istemiyorum
- +1 yıl
Kız kurtulmuşsun işte o canım heriften boş ver şükür et
Soran+1 yılCok sukur
- +1 yıl
Aynen bak bravo
- Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılKarısıda pek suçsuz sayılmaz buyüzden böyle tipleri kahvehanede büyük itibar gören, anadoluda saygın bir erkek yapıyorlar bilmeden de olsa
00 Yorumla
+1 yılYani bunda neden aramamak lazım bunda apaçık belli adam karaktersiz saygısız seviyesiz bir insandan yani bunu beklersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir yıl boyunca biriyle konuştum sevgili bile oldum, evlilik vaadiyle kandırildim, meğer evli iki çocuk babasıymış.. duyunca yıkıldım aradan yedi ay geçti hâlâ ilk günkü gibi yıkık virane gibiyim.. Allah onu affetmesin bende ne ümit bırakti nede inanç..
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyle pisliklerin soyu kurusun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa asıl benim merak ettiğim evli oldugunu bu kadar uzun sürede nasıl anlamiyorsunuz yanlış anlama hakaret olarak demiyorum cidden merak ediyorum nasil bunca süre gizleyebiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni sehirde oturmuyoduk
Soran+1 yılAyda bir iki İstanbul'a geldiginde telefonda herseyi siliyomus pislik
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece erkeklere özgü değil.
Her iki cins için de geçerli.
Ve oranlar arasında da uçurum yok.00 Yorumla E büyük erkek istemenin en kötü şeyi bu işte.
Kendi yaşıtınıza göre birini sevin kendinizden 5-10 yaş birini değil.00 YorumlaPeki hiç şüpheli bir davranışı olmadı mı bu 6 ay içinde merak ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni sehirde oturmiyodukki ayda 1 ya da 2 defa gelirdi bu profosyonel yalanci pislik aklima geldik sinirleniyom
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Karısı elinde tutmuyor çabası yoktur. Adam mecbur arayışta olur
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeseydi
Soran+1 yılKadin deneme tahtasimi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIşte hep derim or. ospuluk huydur en çokta erkeklerde var nedense
10 Yorumla Kadınlar erkeklerdeki abazan enerjisini alıyor sanırım. Bu yüzden çekici geliyor evli erkekler.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka evli oldugunu bilmiyodum ki
Bende anlamiyorum boşan mutsuzsan insanlarin ahını neden alıyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar da neden evli erkekleri olduğu halde konuşur erkeklerle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlisi bekarı yok bu ısın seviyorsan takıl hevesin geçene kadar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkekler başka kadınlarla konuşunca eşlerini aldatmayıı severler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Neden saklıyor evli olduğunu madem konusuyor seninle herşeyi söylemesi lazim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Siz kızlar neden ilk başta sormanız gerekenleri sormuyorsunuz?
6 ay çok uzun bi süre00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü insanlar samimiyetten uzak sana evli olduğunu söyleyebilirdi
00 Yorumla Kendine de eşine de değer vermeyen, saygısı olmayan. Vasıfsız, idealsiz kişidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. IQ’su düşüktür. Araştırmalara göre aldatan kişilerin IQ’su düşük.
00 Yorumla
+1 yıl6 ay boyunca ne konuşabildiniz.
bu süre içerisinde nasıl anlayamadın :)00 Yorumla
+1 yılBunun bi aciklamasi yok maalesef..
Gecmis olsun.. 😕 dua et ögrenmissin..00 Yorumla
+1 yılNe diyelim Allah nefsimizin eline bırakmasın inşallah...
00 Yorumlapapaz hergün pilav yemez daimiyat sıkar yıpratır insanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kızlar doğru insanları seçemiyosunuz ben bu yaşıma kadar bunu anladım. Nerde it kopuk uğursuz varsa onları çekici buluyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOoofffff of evli erkekle bende konusuyorum ve ona bağlandım cok yanlıs biliyorum ana nasıl vazgecicem:(
08 Yorumla- +1 yıl
Kolay
Cevap sahibi+1 yılDemesi kolay
- +1 yıl
Seni okadar çok iyi anlıyorum ki. Asla da kinamiyorum. Aklına gelen herşeyi sorabilirsin bana
Cevap sahibi+1 yılAyrıldım bugun
- +1 yıl
Anlatmak isterrmisin. Ben gizli degilim yazabilirsin bana
Cevap sahibi+1 yılGerek yok tesekkurler. Burdan yazayım kısaca... instagramdan tanıstık 15 gun oldu. Bulusalım dedi ben istemedim. Araya sogukluk felan girdi, baktim bugun beni engellemis
- +1 yıl
İyi yapmış
Cevap sahibi+1 yılİstesem ulaşıp onu rezil ederim ama hic ugrasamam boyle seylerle
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayatından def et gitsin kimle ne b. k yiyorsa yesin resmen hayatından yarım sene çalmış i.. t..
00 Yorumla
+1 yılNeden olacak sana karşı bir menfaati vardır yoksa köpek gibi aşıktır karısına bunu asla unutma evliliklerin hiç biri zorla yapılmaz bahaneler sunulur ama annesinden babasından bile çok seviyordur karısını i. bne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler gerçekten doyumsuz...
Çok güzel dediğimiz kadınlar bile aldatiliyor , olay güzellik ve seksilik de değil yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşım sana nir tavsiye, sosyal medyadan tanışma sadece reelle şans ver sonu boyle oluyor ben iki kez evliye denk geldim
00 Yorumla
+1 yılEvliyken göremedigini dışarıda arıyordur bu herkes için geçerli bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakter yoksunu olduğu için. Kadın aldatılınca bile kadını suçlayanlar var. Tamamen yapan kişinin aç gozlulugu ve srfsz liği yüzündendir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakınlaşma oldu mu yanlış anlama birliktelik gibi
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılvay şerefsiz adam hem karısını aldatmış hem seni kirletmiş. Niye hemen yelkenleri suya indirdin knk ya
Soran+1 yılBi eseklik ettim
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm ya şerefinle oynamış
Cevap sahibi+1 yılgenç misin kaç yaşındasın ailen bilmiyor dimi
Soran+1 yılboş ver kurtuldumya onada sukur
Cevap sahibi+1 yılşerefin gitmiş neyi boş ver nasıl rahat oluyorsun , bu kadar mı ucuz hissediyorsun kendini , git karısına anlat onu boşasın
+1 yılçünkü evde doymuyor cinselliğe doymadığı gibi başka kaprisler isteklerden bunalıyor. dışarıya yöneliyor bu durum kadınlar içinde geçerli onlar belkide erkekler kadar değildir ama var yani
10 Yorumlaboş ver takma keyfine baktıysan yeter boş ver takilma böyle şeyleri
00 Yorumla
+1 yılCiğeri 5 para etmezler için yemek yememen kötü bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yıltamam o erkekler şerefsizde sizde hiçbirşeylerini araştırmıyorsunuz erkeklerin 2 günde aşıksınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde kimseye güven olmaz. Zamanını Tüketmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyi anladım da 6 yıl boyunca nasıl anlamadın tuhaf 😅
00 YorumlaAvukat genç bı adam da bana yazmıştı buluşalım cafede falan. Instagram da bir baktım evli. Kendi avukat eşi büyük ihtimal iyi niyetli saf ev kızı yemek yapıyor anca evde. Dünyadan haberi yok..,,.., .
00 Yorumla
+1 yılOzur dile kadından cok mahcup oldugunu soyle sonra engelle ve uzak dur!! Sende yarın oburgun evlencen yuva yıkma yuvan olmaz. Eden bulur Allahtan kork. Bekar adammı kalmadı
00 YorumlaKarısından sıkılmıştır vallah aldatan hiç bir erkek suçlu değil kadın görevini yapsın yeterli olsun erkek aldatmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKinama basina gelir
+1 yılBiz bekarlar ölelim bu yaşıma geldim bir tane sevgilim olmadı evli adamlara bakıyosun 10 tane sevgili yapıyo bizim suçumuz ne lan
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli oldugunu bilmiyodum
- +1 yıl
Seni suçlamıyorum zaten kendime kızdım sadece
- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası