Evet, soru detayda. Ben bazen gelip burada anlatıyorum fikir alıyorum ama bazen çok bunaldığımda iki arkadaşıma anlatıyorum. Bilmiyorum belki de yanlış yapıyorum ama. Belki onlar da gidip arkadaşlarına falan anlatıyordur. Siz böyle durumlarda neler yapıyorsunuz, arkadaşlarınıza anlatır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye anlatma, kimsenin kekinin, poğaçasının yanına çay olma. Bazen insanlar dedikodu yapmak için dinler bizi ama burada böyle bir risk yok, netice de çoğumuz anonim değil miyiz? Gizliden sorarız sorumuzu ve çevremizdekilere göre daha gerçekçi insanlar var burada, bize yardımcı olan kişiler sağda solda anlatmaz bizi, çünkü tanımıyorlar ama dost bildiklerimiz belki de sağda solda anlatır bizleri ve belki de içten içe sevinirler, belki de zamanı gelince yüzümüze vururlar, kimseye anlatmamanı tavsiye ederim, en iyisi burada gizli olarak sor, burada cevap al.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama anlattım çok pişmanım :( dedikodumu yapmışlardır diye düşünüyorum. Eşime karşı da suçlu hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Öyle düşünme, şimdiden sonrası.
Hepimiz hayatı ve insanları deneme, yanılma yoluyla öğreniyoruz. Yaparlarsa yapsınlar, günahını alırlar.
Önemli olan aynı yanlışı yapmamak.
Kendini suçlu hissetme, olabilir böyle şeyler. İnsanız sonuçta
Soran+1 yılÖyle mi dersiniz? Gerçekten rahatladım biraz sağ olun. Ama evliliğim hakkında kötü düşünmemerine ben sebep oldum. Gerçi ikisi de üniversiteden arkadaşlarım ve çok sık görüşmüyoruz okul bittiğinden beri. Anca telefonlaşıyoruz
- +1 yıl
İnsanların düşüncelerine hükmedemeyiz. İnsanlar istediğini düşünür ve bazen de işlerine geldiği gibi düşünürler.
Çok sevdiğim bir söz vardır, "Ben derdimi ne dostuma söylerim, ne düşmanıma. Zira dostum üzülür, düşmanım sevinir. Halimi en iyi Rabbim bilir''demiş Hz. Ömer.
Çok severim bu sözü.
İnsanların düşünceleri, duyguları değişebiliyor. Öyle olmasaydı herkese karşı aynı düşünce, aynı his içinde olmaz mıydık?
Çok iyi bildiğimiz bir insan için, meğer ne kötüymüş demedik mi hiç?
Yine çok kötü bildiğimiz bir insanın iyi yönde değişim gösterdiğine şahit olmadık mı?
İnsanlar değişir, düşünceler, duygular değişir, insanların ne dediğini önemsersek onların kölesi oluruz, senin kendine ne gözle baktığın önemli.
Senin kendinle ve evliliğinle ilgili olan düşüncelerini elalem oluşturmasın. İstediklerini düşünebilirler. Hiçbir evlilik kusursuz değildir ayrıca, evliliğinde mutluluklar diliyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBence kardeşim hic kimseye anlatma. Özellikle yakın arkadaslarina asla. Kendi problemlerini kendin cozebilecek yastasindir. Evli olduğuna göre. Evlenirken insanlar iki kisi olarak evleniyor. Diger insanlari evin icindeki olaylara dahil etmeyin. herkes sana ne yapabilir ne faydası olabilir. Sadece millete dedikodu malzemesi veriyorsun. Anlattikca olaylari dahada büyütüyorsun icinde. Ne gerek var. Şu dilinizi tutamiyormusunuz. Böyle yapan ve yuvalari yıkılan cok insanlar var. Nasil güveniyorsunuz arkadasiniza. Ailenizden başka kimseye guvenmeyin. Ve evinizdeki yasananlari ailenize dahi anlatmayın. Siz unutursunuz ama onlar sizin anlattiklarini unutmazlar. Lutfen kimseye guvenmeyin. o devir bu devir degil. Benim yakin tanidigimin arkadaşı kizin anlattiklarini gidip kizin kayinvalidesi anlatip, kizin yuvasini yikacakti. Yuvasi yikilmadi ama eskisi gibide degil hicbirsey. Bir zamanlar yedikleri ictikleri ayri gitmeyen insanlardı bu. Demem o ki. Illaki birseyleri yasayip tecrübe etmeniz gerekmiyor. Başkalarının hayatları yasantilari, başlarına gelen olaylarda, bizler icin tecrübedir. Ders almak gerekir. Mutlu kalin.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok haklısınız. Ben de çok pişman oldum, daha yeni evliyim. Keşke hiç anlatmasaydım. Kızların ikisiyle de yüzyüze görüşmüyoruz üniversiteden beri. Sadece telefonla arada görüşüyoruz, ama bu bile rahatsız edici oldu. Yani kesin ikisi dedikodumu yapmışlardır. Eşime haksızlık ettiğimi hissediyorum pişmanım😞
- +1 yıl
Neyse artik her insan hata yapabilir. Zaten şu an rahatsız hismetmen bile, o kisilere birsey anlatilmayacaginin apaçık gostergesi. Icin rahat bile etmiyor. Bundan sonra hayatina bak. Evliliklerin ilk yillari boyle gecermis zaten. Zamanla oturacak evliliginiz. Bundan sonra da o kişilerle sadece, günlük normal seyler konus konuscaksanda. Ben herkesle öyleyimdir kimseye ozel seylerimi anlatmam. Kendine bir faydası olmayan insanlarin, bana ne faydası olabilirki. Kendine iyi bak. Takma. Kafanada, bundan sonrakilere odaklan.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Değil evlilik, sevgili sürecinde bile kimseye kadın veya erkek kimseye tek kelime etmeyen, kimseden tavsiye almayan biriyim. Ketumluğum yüzünden pek çok arkadaşlığım bitti iyi ki de bitti. Sevdiğim insanla aramdakileri kimseye anlatmaya tahammülüm yok. Bence doğrusu da bu. ⭐
#tubasueda 🍀🍀04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel ya, keşke bende böyle yapabilsem :( şu an kim bilir evliliğim hakkında neler konuşuyorlardır
- +1 yıl
Konuşmadılar diyelim sizin onlara anlatmış olmanız enerji açığına sebep olan başlangıç noktası zaten. Yani bu sizin özeliniz ve bence kimsenin bilmeye hakkı yok. Sadece iki insana özel bir enerji olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılHaklısınız ama bazen bunalıyorum ve kimin hatalı kimin ise hatasız olduğunu anlayamıyorum. Bir dış göze ihtiyaç duyuyorum. Bugünden sonrası için dikkat edeceğim inşallah ama keşke daha önceden de anlatmasaydm
- +1 yıl
Bu tamamen sizin kalbinizle iç sesinizle alakalı. Eğer cidden faydalı bir insanla dertleşmek size iyi geliyorsa anlatma demek benim haddim olamaz. Sadece şahsi fikrim kendi adıma. Sevgiyle kalın.
Anlatma, bu forum sayfasında paylaş daha iyi insanlar sana karşılıksız yardım eder fakat tanıdıklarına anlatırsan öz akrabaların dahi olsa insanlar in gözünde küçük düşersin. Bir söz var düşenin dostu olmaz diye, maalesef bu böyle. Çevrendeki insanların fikirlerini al fakat mahremini saçmak sana hiç bir şey kazandırmaz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
22Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Anlatmam, anlatanı da hayatımda tutmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorunları eşimle birlikte çözerim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBen evli vs değilim, sadece uzun süredir bir ilişkideyim ve ciddi de düşünüyoruz yeri geldiğinde.
Ancak benim düşünceme göre bu ister bir arkadaşlık ilişkisi olsun, ister ailevi bir ilişki olsun, ister sevgililik olsun, ister evlilik olsun. Bir insan bir insanla olan ilişkisindeki sorunları başkalarına anlatmamalı. Eğer o insana anlatamıyorsa veya anlatsa da çözemiyorsa başkalarına anlatır, ki bu da çok büyük bir problem. Konuşup anlaşamayacağım insana bırak evli olmayı, arkadaş olarak bile ihtiyacım yok.
00 Yorumla Çok işin içinden çıkılmaz olan durumlarda anlatmak gerekebilir. Ancak eşinizle sizin aranızdaki bir problemi, ne kadar yakın olursa olsun dışarıdan herhangi birinin anlaması mümkün değil. Eşinizle muhabbetinizi sohbetinizi iyiyi kötüyü ancak siz bilebilirsiniz. Gaza getirmeler özendirmeler söz konusu olabilir. Bu yüzden ilişkiniz zedelenebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bende anlatılması tarafındayim çünkü sonuç olarak karşındaki kişiyi tanımıyor ve daha rahat olabiliyorsun karşılıklı olunca bu daha keyifli bir hale geliyor yapmış olduğun yanlışlar doğrular artıları eksileri daha net görmenizi sağlıyor o yüzden ben paylaşırim konuşurum
05 Yorumla
Soran+1 yılBende o şekilde burada paylaşmayı anlatmayı seviyorum fakat keşke o iki arkadaşıma anlatmasaydım. Gerçi üniversiteden arkadaşlarım ve en son 1 sene önce görüşmüşlüğümüz var ama yine de keşke anlatmasaymışm
Cevap sahibi+1 yılFarkındayım ama çok takılma bence dönem dönem olabilir seni de çok iyi anlıyorum çünkü insan patlama noktasına geliyor içini dökmesi gerek o yüzden ben en yakın arkadaş vs değilde yabancı x kişiler özellikle de kadın kadına dertleşmek sohbet ortamında gayet iyi geliyor böylece kendini de test etmiş olup yapmış olduğun doğru yanlışlari görmemezi sağlar sanırım ara ara sende benim gibi git gelli çalkantılı durumlar oluyor konuşmak istersen de istediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yılAynen dediğiniz gibi, en son yaşadığım olayda çok doldum ve burada yazsam bile rahatlayamadım. Şimdi arkadaşlarım kim bilir evliliğim hakkında neler düşünüyor. Çok teşekkür ederim, şu an size anlatamam bir sakıncası var mı acaba? Eğer dinleyebilirseniz size anlatmak istiyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılTabiki sizi de dinlemek isterim bana ulaşın o halde lütfen doğruyu yanlışı konuşalım
Soran+1 yılYa size çok teşekkür ederim, şimdi yazıyorum size. Sizi tanımıyorum ama gerçekten iyi ki varsınız❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatmamak doğru olan. Sen eşinle tartışır küsersin anlık bir öfkeyle anlatırsın X kişisine. Zaman geçer, kocanla barışır olanları unutursun ama o kişi asla unutmaz. Sahte mutluluk pozları verdiğini düşünür, ilişkinizi samimiyetsiz bulur, kocana karşı da ön yargılı düşünür her zaman. Ben olsam kimseye ilişkimi yargılama hakkı tanımam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Anlatmam. Evliliğimdeki her şey yalnızca beni ve eşimi ilgilendirir. Bir sorun olursa ikimiz konuşur, anlaşır ve çözeriz, olgun insanlarız sonuçta. Üçüncü bir kişinin evliliğimdeki sorunları bilmesine gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşimle çözmeye çalışırdım ya..
Ben sevgilimle yaşadığım sorunları bile anlatamazdim , sanki birine onu şikayet ediyorum gibi gelirdi , huzursuz olurdum.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Bende şu an çok huzursuz hissediyorum arkadaşıma anlattığım için. Eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum :(
Buraya gelip anlatman sorun değilde sonuçta kimse seni tanımıyor , ama gelip bir gün arkadaşlarının seni o sorunlarla vuramayacaginin garantisi var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız. Ama bazen çok bunaldığım içinden çıkamadığım durumlarda arkadaşlarıma anlatıyorum istemsizce. Sonrasında ise pişman oluyorum :( off
Soran+1 yılBilmiyorum kavga/tartışmalarımızı falan anlatıyorum işte ne bileyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada anlatmak biraz daha mantıklı çünkü anonimlik var ve bu biraz daha koruyucu. Gerçekte ise eğer güvenliğiniz kişiler ise sorun yok ama şüphe varsa dediğim gibi buradaki insanlara anlatabilirsiniz
18 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığım kişi güvenilir biri ama oda gidip en yakın arkadaşına anlatmıştır diye düşünüyorum :( o yüzden kendimi eşime karşı suçlu hissetmeye başladım
Cevap sahibi+1 yılNeden suçlu olacaksın ki? Farklı birinden tavsiye almışsındir en fazla:)
Soran+1 yılÖyle ama sanki eşimi şikayet etmiş gibi oldum
Cevap sahibi+1 yılEdebilirsin bunda bir sorun yok ki, dertlesiyorsun sonuçta:)
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılElbette, sonuçta hatalı davranışları olabilir bunu birine anlatmak size iyi gelebilir
Soran+1 yılAynen mesela anlattığımda arkadaşlarım beni rahatlatıyor ona göre eşimle aramı da düzeltiyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte bak, sonuç olarak eşinle olan iliskine olumlu yansıyor bu konuşmalar önemli olan bu:)
+1 yılyeri değil ama bir kafede, kadının biri direk konuya dalmıştı ve bir sessizlik anında kulağıda iyi duymadığından " kocam beni iyi zi. yor". demişti. gülüşenler vardı.
00 Yorumla
+1 yılBana anlat? İçinde kalmamış olur dökersin içini gidersin. Senden bi beklentim olamaz zaten evlisin maksat muhabbet evliliklerde kadınlar nelere çok takılır öğrenmiş olurum hem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılÇevremdekilere anlatmazdim doğru da değil zaten. Ama burada olabilir. Tanımadığımız kisilere bizden ve eşinizden bağımsız kişilere anlatmak daha kolay hem de daha tarafsız olur sanırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerinimi üçüncü kişilerle paylaşmam bu bana doğru gelmiyor ilişkiler iki kişiliktir yaşanan sorunlar herneyse oturup bizzat karşımdakiyle çözmeye çalışırım.
00 Yorumla Evlilikte yapilan en buyuk yanlis aekadasa veya anneye babaya evinde yasadiklarini anlatmamalisin
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ben daha yeni evliyim bazen kendimi çok kötü hissedip anlattığım oluyor :( eşime karşı kendimi çok suçlu hissettim
Soran+1 yılÇok haklısınız. Şu an evliliğimi dışarıdan sağlıksız bşr evlilik olarak yorumluyor olabilirler ama aslında öyle değil
Evlilikteki sorunlar birilerine anlatılmaz diye düşünüyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Gerçekten öyle olmalı. Ama bazen çok bunaldığım oluyor gidip anlatıyorum sonrasında da çok pişman oluyorum gerçekten :(
Soran+1 yılHaklısınız. Başka ne gibi eksileri olur sizce? Gidip de kendi arkadaşlarına anlatırlar mı acaba
Soran+1 yılİnşallah yapmam teşekkür ederim, kendimi eşime karşı suçlu hissettim :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltanıdıklarına anlatmaktansa tanımadıklarına anlatman daha iyi
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama bazen bunaldığım için gidip anlatıyorum ardından da pişman oluyorum
- +1 yıl
sen anlatacaksan hiç kimseyi bulamıyorsan gel bana anlat sonra yüzüne vuracak ya da seni anlattıklarınla yaralayacak kimse olmaz
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılsevgilimle olan sorunları bile anlatmam ki , kaldı ki eşimle olanları mı anlatıcam
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bende böyle olsam. Ama bazen işin içinden çıkamıyorum, kim haklı kim haksız bilemiyorum ve bir dış göze ihtiyacım var. Anlattığım iki arkadaşım üniversiteden arkadaşlarım ve en son 1 sene önce görüştük onlarla, ama yine de keşke anlatmasaymışm
- +1 yıl
kim haklı kim haksız kendim ayırt edebiliyorum ben hep öyleydim
ne iyi şeyleri ne kötü kavgalarımızı hiç birisini anlatmam
+1 yılEvet anlatırım hatta burada bile anlatıyorum fikir alışverişi işe yarıyorr
04 Yorumla
Soran+1 yılBurada bende anlatırm ama birebir arkadaşlarıma anlatmasaydım keşke :(
- +1 yıl
Konu neydi anlatmanı istesem
Soran+1 yılEşimle ilgili bir yanlış anlaşılma. Ben olayı anladım eşimle çözdük ama kim bilir onlar olayı aldatılma olarak yorumladı belkide
- +1 yıl
Anladım benim başımada geldi aynısı söyledipime çokmpişmanım
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşınız iyi niyetli bireyse size kötü dönüş hatta kulak çınlaması olmaz ama genede tedbiri elden bırakmayın derim
00 Yorumla Bir tane kankam var sadece ona anlatiyorum her gün abartısız 1,5 saat telefonda konusuyoruz
00 YorumlaHayır anlatsam bile özet olarak o da ayrıntılı anlatmazdım özel sonuçta
00 Yorumla
+1 yılİyi niyetli biriyse anlatabilirim. Öyle sırlar bazen aileye de açılmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzeysel anlatılıyor ama çok detaylı anlatılmaz diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlatanı kesinlikle kınıyorum ya evlendiğiniz kişi sizin mahreminizdir artık bunu nasil ortalıkta insanlara anlatabilirsiniz ki
03 Yorumla- +1 yıl
Evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Bende evlisin zannettim
+1 yılAsla anlatmam özelimi yarın bir gün eşimle aram iyi olur sonra koz kullanırlar bana ve eşime karşı hem etik değil eşimin özelini yabancılarla paylaşmam
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız ama ben bazen çok bunaldığımda anlatıyorum :(
- +1 yıl
Tabii ki özgürsünüz kimse karışamaz anlatmanıza ama fark etmeden sizi eşinize karşı doldurup yuvanızı bozabilirler benden söylemesi yinede karar sizin
Soran+1 yılYok anlattığım kişiler aksine böyle durumlarda sakin kalmamı falan söyler. Sakinleştirirler beni. Zaten genelde iki arkadaşıma anlatırım ama son anlattığım şeyi keşke anlatmasaydım diyorum şu an
- +1 yıl
İşte keşkeler hayatımızda olmasa keşke her elinizi sıkanı dost zannetmeyin bu devirde gerçek niyetlerini gizleyen insanlar çok var ne zaman nerede aleyhinize kullanırlar şaşarsınız
Soran+1 yılHaklısınız. Kendimi eşime karşı suçlu hissediyorum
- +1 yıl
Estağfurullah onu yargılamaz bize düşmez her şey olacağına varır geçmişi değiştiremezsiniz unutmayın
Soran+1 yılEvet doğru, ben daha çok yeni evliyim ve arada sorunlar yaşıyoruz evliliğimiz oturana kadar sanırm böyle devam edecek. Ama keşke hiç anlatmasaydım
- +1 yıl
Bence asıl problem eşiniz beyefendiyi daha iyi tanıyıp evlenme kararı almanız olurdu
Soran+1 yılZaten evlenmeden önce 6 senelik beraberliğimiz vardı. Kendisini tanıyorum ama evliliğin ilk aylarında ister istemez tartışmalar dönüyor
- +1 yıl
Allah göstermesin ama kuzenim 12 yıl çıktı 1 yıl sonra boşandı… böyle örneklerde var umarım iyi olur evliliğiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok çok yakin arkadisima bazen ondan da sır çıkmaz eminim..
10 YorumlaArkadaşlarım sadece dinleyici olabilir dinlediğinden sadece benim baktığım açıdan cevap verir. Soruna çare bulamaz. Ne gerek var madem çözüm olmayacaksa.
00 Yorumlabence anlatılmamalı. sizin belki 2 gün sonra unutacağınız konuyu aileniz veya arkadaşlarınız unutmaz. arkadaş fesatsa iyice gaza getşrir
05 Yorumla
Soran+1 yılOnlar unutmaz değil mi, keşke anlatmasaydım :(
Soran+1 yılHaklısınız. Keşke bende anlatmasaydım arkadaşıma. Belki oda gidip yakın arkadaşına anlatmıştır. Eşime karşı kendimi suçlu hissettim :(
Soran+1 yılİnşallah çok çok teşekkür ederim
+1 yılEvet ama anlayacağınız kişiyi çok iyi seçmeniz lazım. Mahrem konular asla paylaşılmamalı
17 Yorumla
Soran+1 yılBen biraz mahrem konuları da anlatmış olabilirim :( keşke anlatmasaydım çok pişmanım ve eşime karşı suçlu hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Yanlış yapmışsınız
Soran+1 yılEvet gerçekten çok pişman oldum :( keşke anlatmasaydım ya off
- +1 yıl
Bu kadar takılmayın ölüm yok ucunda
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz? Ama evliliğimi onların gözünde yanlış lanse etmek istemezdim :(
- +1 yıl
O zaman kime atlattıysan hemen ara de ki eşimle konuştuk ve neydiyse proble. Hallettik de ve bir daha kimseye anlatma sanırım 1den fazla kişiden bahsediyoruz. Biriyle konuşurken seninle ne kadar ne paylaşıyor ona dikkat et. Eşinle konuşarak bütün sorunları alabilirsin. 3. Kişiler her zaman sorunu çözmez kişisel g3liiim konusunda evlilikle ilgili videolar izle
Soran+1 yılYok zaten eşimle barıştığımızı biliyorlar ama o anlattıklarımı büyük ihtimalle yanlış yorumlamışlardır. Ama kendileri üniversite arkadaşlarım iki kişiler. Yüz yüze en son 1 sene önce görüşmüştük daha da yüz yüze görüşme ihtimalimiz az sadece telefonda arada sırada haberleşiyoruz o kadar
+1 yılBazen insan öyle bunaliyorki anlatacak birini arıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTamda o şekildeydim :(
+1 yılYine de çok detay ve özeli anltma yarın ters dusersnz farklı şeyler olablr kimseye güven olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen sen ol derdini sıkıntını kimseye anlatma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olsam net anlatırdım aifjsfjej
00 Yorumla
+1 yılKimseyle paylasmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence eşinle olan aranızda kalmalı
00 Yorumla
+1 yılSamimi oldugum varsa anlatırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Evli degilm ama asla uygun bulmuyorum bu tür olayi
00 Yorumla
+1 yılÖzel şeyler anlatılmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAile içi meseleler özeldir ya
00 Yorumla
+1 yılHiç kimseye hiç birşeyimi anlatmam, Anneme bile
00 Yorumla
+1 yılBen olsam anlatmazdım
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bende anlatmasaydım :( ama bazen haklı/haksız kim veya nasıl hareket etmem lazım diye bilemediğimden anlattığım oldu çok pişmanım :(
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatmam
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bende anlatmasaydım ama birkaç sefer anlatmış bulundum
+1 yılHayır güvenmem
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen hayır
00 YorumlaÇok ciddi değilse asla anlatmam
00 Yorumla
+1 yılAnlatıp kocasini elinden kaçıran çok
00 YorumlaAnlatılmamalı evlilik eşler arasında kalmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yakinsam
00 Yorumla Anlatılmasını yanlış buluyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Tabiki hayir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatmam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAsla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısmen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurası daha güvenli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Hayır anlatmam