En Yakın Erkek Arkadaşımdan Hoşlanıyorum Ne Yapmalıyım?

(2 Senedir Tanışıyoruz) Biz Geçen Seneden Beri Çok Yakınız. Kendi Biraz Odun. Ama Çooook İyi Biri. Şu Ana Kadar Sarılmışlığımız El Ele Tutuşmuşluğumuz Felan Yok. Sadece Kolunu Omzuma Atar Şakalaşırız Sürekli O Bana Vurur Ben Ona Felan :D Herneyse Biz bir Ara Mecburen Çıkmıştık. Yani bir Durum Vardı O Sevdiği Kızı Kıskandıracaktı Bende Sevdiğim bir Çocuğu. Sonra Ayrıldık İşte Böyle Sövüyoduk Sürekli Birbirimize Şakalaşıyoduk Yani Faceden Felan :D Yani Baya Yakındık İşte. Süreklli Knka Felan Derdk Birbirimize. O Benim Kimseyle Çıkmama İzin Vermiyodu Kıskanıyodu Atar Yapıyodu. Bende Kimseyle Cıkmasına İzin Vermıyodum Bende Kıskanıyodum Ki Hala Da Öyle. Şuanda 4 Gün Önce Tekrar Çıkmaya Başladık Yani Teklif Felan Etmedi Biz Sallıyoruz Öyle Arada :D Onunla Çıkmadan 1 Gün Önce Bana Biri Teklif Etmişti Yakın Arkadaşlardan. Ama O Sonradan Öğrendi Bu Teklifi. Sonra Bana Bağırdı Çağırdı Falan. Baya Kavga Ettik İşte İlişkimize burada Son Noktayı Koyuyorum Felan Dedi Sonra Konusmadık bir Süre. Ben Sonunda Dayanamadm Mesaj Attım 'Ben Senınle Kavga Etmkte İstemiyorum Yeter Bir Saattir Ağlıyorum Başım Çatladı Habern Varmı' Felan Yazdım. O Da 'Sen Mesaj Atmasaydın Ben Özür Dilicektim' Yazmıştı. İşte şu an Barıştık. Hala Çıkıyoruz. şu an Ben 1 Yıldır Sevdiğim Çocuğu Unuttum Ve Ondan Hoşlanıyo Gibiyim. O Da Sevdiği Kızla Artık Hiç Konuşmamaya Başladı Hergün Benimle Mesajlasıyo Sadece Benimle. Knka Felanda Demiyo Artık. Arada Sevgılı Olduğumz İçin Aşkım Felanda Demeye Basladı Şakasına Çıkıyo Gbiyiz Ama Bilmiyorum Karışık Bişeyy :/ Sizce Ne Yapmalıyım?
En Yakın Erkek Arkadaşımdan Hoşlanıyorum Ne Yapmalıyım?