Sevgilisi varken?

Sevgilisi varken başka kadınlarla mesajlaşan bir erkek.. bu nasıl bir şeydir?

erkekler, bunu her erkeğin imkan bulursa yapacağını iddia ediyor forumlarda arkadaş ortamlarında, şaka gibi !

kadınların ise büyük bir çoğunluğu, bunun farkında. Sinir oluyorlar ama göz yumuyorlar.. çevremden ve internetten gördüğüm bu. “Cool kadın” olmak zannediyorlar bunu, özsaygılarını yere paspas etmeyi.

herkesin ilişkisi kendine diye savunurum hep. Ama yapmayın kızlar, siz bu kadar değersiz misiniz , bu kadar aciz misiniz?

yıllar önce eski sevgilim yapmaya kalkmıştı, açıklama bile yapmadan basmıştım tekmeyi. O flörtöz laflar , o hiç sevgilisi yokmuş gibi imalar.. rezillik!

ha ilişkinin adını sevgililik koymayın , ne yaparsanız yapın. Bu tarz herifler aslında o kadar ilgiye aç ki, sizi “en kötü ihtimal “ olarak tutuyorlar kenarda, bu kadar mı körsünüz?

aynısı kadınlar için de geçerli tabi ki. Bazı kadınlar da ilişkisi olduğu halde aynı şeyi yapıyor. Ama kabul edelim ; erkekler daha onurlu davranıyor böyle bir durumu fark ettiklerinde. Kadınların büyük çoğunluğunda olduğu gibi göz yumacak acizlikte bir özsaygı eksikliği yok onlarda.

Benim düşüncelerim bunlar, sizinkileri merak ettim.

Dipnot:kızlar, lütfen şımartmayın bu ilgi açı adamları. Onlardan çok var! Kaliteli insanları yüceltin rica ediyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Siz “cool kadın” olduğunuzu zannededurun, bu gözler evinde sevgilisinin yaptığı yemeği flörtü olan kız fark ettiğinde “peşimi bırakmıyor manyak eski sevgilim “ diyenleri gördü :)))
Çok “cool”sunuz emin olun kızlar ❤️😀
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler ; ağlama duvarına çevirin diye yazmadım.
Sürekli kadınları karalamışsınız, yedirmem!
Zira ben hiç sırf iyi bir kadın olduğu için aşk acısını yasını tutan gitti diye üzülen erkek de tanımıyorum.
Nerde ağzınıza s. çıp bırakıp giden kadın var , onun yasını tutuyor erkekler de..
Kişilik bozukluğu konumuz özetle. Farkındalıkla çözülebilir.
Kızları karalayan arkadaşlar ,”özeleştiri” kavramını Googlelayarak yolculuklarına başlayabilirler dilerlerse.
Hadi sevgiler ❤️
Sevgilisi varken?