Öncelikle herkese iyi geceler. Olayı şöyle izah ediyim arkadaşlar. 2020 pandemi sürecinde 3 yıl süren ilişkimin bitişi olmuştu. Her yerden engel falan yemiştik zamanında. 2 ay önce falan engeli kaldırmış instadan ki hesabımı kişisel blog yapmıştım. Son bi kaç haftadır sürekli içimden bi şey yaz diye beynimi sömürüyor. Ne yapıyım nasıl iletişime geçmemi önerirsiniz fake hesap falan mı yoksa açık açık yazıyım mı? Yazarken ne yazıyım? Görüşünüzü belirtirseniz sevinirim.🙏
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne alaka yaa sana ritüel falan yapmış olabilir mi 😂😂
Bilmiyorum benim hep aklımdaydı zaten de şu bi kaç haftadır içim içimi yiyo bi içsem de kafayı bozup yazsam diye fırsat bekler hale geldim😂
neyse yaa yaz gitsin 3 yıl uzun bi süre baya
İşte o cesaret yok birisi falan vardır diye ayağım gitmiyo o yola
bilemedim yaa ben fake hesaptan bakıyodum sevgilisi olsa foto atardı sonuçta.
sen en iyisi bi akşam telefonla ara. samimi bi şekilde konuş de ki hayatında biri varsa rahatsız etmiycem dersin
Bende fake hesapatan mesaj yazmayı düşündüm ama şöyle bi durum da var ailesi biraz muhafazakar bi aile, olsa bile atamaz.
sen onu bi arasan telefonla. senin sesini duysa emin ol içi gider
Gaza geliyorum bak😂
İlişkiyi bitiren kimdi?
Karşılıklı sayılır o söyledi ilk ben çabaladım falan baktım olmuyo bende saldım sonra o yazdı vs. Olaylar olaylar bitti
Geri dönme bitince başlaması kötü oluyor başlasa bile yine aynı şeyler oluyor emin olabilirsin onunda kendininde hayatını bozma devam et eğer çok aşıksan onsuzluğa hala alışamadıysan bir kez yoklama yap istersen ama ben olsam yazmazdm
Ya aynı şeyler yaşanır mı bilmiyorum ama aynı sıkıntıların yaşanmayacağından eminim. Bazen de diyorum bozmuyum kendimi falan öyle öyle erteliyorum sürekli
Eğer ilişkiniz sevgisizlikten bitmediyse onun seni sevdiğinden emin olduysan ilişkiniz boyunca bir kez daha dene istersen ama eğer sevgisizlikten bittiyse dönme
Sevgisizlikten bitmedi ama bi kaç ay sonra başka birisnin olduğunu gördüm. Yani çok karışık bu iş
Bırak o zaman ya seven insan hemen başkasını bulmaz 3 yıl geçmiş zaten dönme sen boş ver yoluna bak
Gizliden bi yoklasak mı acaba
*Fakeden
Yoklama yoklasan ne olacak sanki biri varsa hyatında kötü hissedeceksin hem artık kimse fakelere inanmıyor
açık yaz
Ne yazıyım usta sevgilisi falan varsa nasıl toparlarım kendimi ezdirmeden?
kaç yıl oldu ayrılalı 2 yılmı
Aynen
geliyorum bekle bro
Tabii
geldim bro
Buyur biladerim
knk kesinlikle faketen yazma çünkü kızla bi geçmişin var delikanlı çocuksun belli açık açık yaz. sen ne istiyorsun şidmi kızla tekrar mı denicen
Yani isterim denemeyi ama çekincem şu ki arada başka birisi çıkarsa başkasından çekineneğim yok fakat sap gibi tekrar peşinden koşmuş gibi olursam onca yıl sonra kendime yediremem bunu da. Yani arafta kaldım ustaa
kardeşim içinde kalmasından iyidir bana inan . bak şu an kafanda bissürü soru var. sen Instagram profiline baktın dem, herkese açık
Yok knk gizli, fakeden istek attım kabul etmedi aw bende gizliden bi yürüyüm diye düşündüm sonra da
tanıdıklardan veya bi yerden duymadın demi sevgilisi var mı yokmu
Yok duymadım kuzeni arkadaşım 2 yıldır adını bile anmadım yanında çocuğun
bro kuzeninede soramazsın demi
Yani soramam. Sorsam söyler de ben soramam
bro ozaman kıza direk yazcan. merhaba diyerek giriş yapabilisin ya da merhaba ve ismi