Çayın kalabalıkla arası iyidir,muhabbeti kuvvetlidir.
Oysa kahve; ya yalnızlık ister, ya da sevgili...
Sizin bu konuya bakışınız nedir?
Oysa kahve; ya yalnızlık ister, ya da sevgili...
Sizin bu konuya bakışınız nedir?
kesinlikle. cay dedigin yavasca alir demini, o koyulasirken sohbet de koyulasir yavastan. bardaklar bi dolup bi bosalir,kalabaliklara yoldas olur. Ama kahvemi yalniz yudumlarim. Bazen aci aci bazen tatli.. Öyle sevgiliyle falan da degil. Alirim kahvemi elime alirim kitabimi veya gecerim bi pencere önüne ordan da derin düslere.. Kahvem tadini kokusuna isler kokusu da bana.. Bak canim cekti bir fincan yalnizlik..
Demek canın çekti
İftara geç kalma (.
:)) yaa gerçekten bu mesajı okudum şimdi büroya kahve siparişi verdim :))... teşekkürler konuyla alaka kuramıyorum sanırım çok bilgili değilim bu konuda sorduğunuza göre vardır önemli açıklamaları... takip edicem yazılanları merak ettim :)
Valla benimde canım acaip orta kahve istedi,yanına da bi sigara peeh :) ben yalnız kaldığım zaman yada bir mekana yalnız gitmişsem,kahve içerim.
Kız arkadaşımla bir yerlere gittiğim zaman ben kahve içerim,sevdiğim çay içer. (bu değişmez asla)
Kalabalık bir topluluk içindeyken de kahve içerim.
Çayı sadece kahvaltıda ve çalıştığım yerde içerim.
çayın yeri farklı kahvenin yeri farklı. biri esmer kız , biiri kızıl saçlı kız benim icin vazgeçmek mümkün değil :)
Cevap
4Cevap
canım kahve istedi:)) nerden sordun şimdi bu soruyu yaaa
canım gerçekten kahve içmek istedi :)) sevgilim sevmez kahveyi zaten:p
tek hıcbırseyın tadı olmuyor.kalabalıkla zevkı ve tadı cıkıyor herseyın.ben yalnız yemeyı ıcmeyı sevmıyorum
Aynen öylee :) Ama ben herşeyi yalnız içebiliyorum :D
Kahve olsun,ölüm döşeğinde bile içerim.
Hertürlü içerim.Kahvem kahvemm <3
Yalnızlıkta da olsa,kalabalıkta da olsa ben çay içerim.Haçen karadenizluyuk uşak :)
kahve pek sevmiyorum o yüzden sevgilimle çay içerim :)
çay her ortama hitap eder ama kahvenin türleri ortama göre içilir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim arkadaşım.Öyle sahiden.
Luks bi mekanda cay icilmez. Kahve icilir. Espresso icilir capucino icilir. Ama bence sevgiliyle martini icilir. O anki atmosfer cok farkli...
kahve yalnız içilir.ben öyle yaparım en azından.
yalnız ya da biriyle, kahve içerim
sıvı olsun benim olsun şuan :((
Bana her yol elizabeth.
dedikodu yapmayın :P
Sevmem ikisini de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar