Genelleme kelimelerini sevmem. Herkes, bütün, alayı, tümü, hepsi, erkekler, kadınlar söyle böyleler gibi. Her insan farklı bir karaktere sahiptir. Çapkın ise uğraşılmaz evet ama bazı kızlar tam tersine gidiyorlar. Bazı erkekler içinde aynı durum söz konusu. Neyse seviyorsanız dibine kadar zorlayın
Tam tersini kadınlar için düşünüyorum, ancak "kadınlar uğraşmaya değmez" şeklinde değil de, "bir kadının ilgisine, sevgisine, zamanına, bedenine sahip olmak için uğraşmaya değmez" şeklinde. Erkekler için uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyorsanız, erkeklerden de bir şey beklememelisiniz. Ağır işlerinizi, şoförlüğünüzü, yaşam standartlarınızın sürdürülmesini, egonuzun tatmin edilmesini, sürekli olarak gururunuzun okşanmasını, ilgilenilmeyi bekmememelisiniz. Bunları bekliyorsanız ve bu beklentilerinizi karşılayan erkeği bulduysanız ona it gibi, köleniz gibi değil, hakettiği gibi davranıp değerini bileceksiniz, ezmeye çalışmayacaksınız, tepeden bakmayacaksınız. Bilim dünyası erkeksiz üremeyi de keşfettiği zaman keyfinize bakabilirsiniz.
Ya abla ne bu böyle bir erkekler şöyle kadınlar böyle diye gidiyor :( Ben herhalde erkek kadın gruplaşması ve dayanışmasını en son ilkokulda falan yapıyordum :( Yetişkin bir insanın cinsiyetten bağımsız olarak insanların karakterlerine göre farklılıkları olduğunun bilince olmalı :(
Kimi var değmez kimi var seviyordur sevilir. Dizi veya film üzerinden ya kadın aşağılanıyor ya erkek o yüzden kale almamak lazım. şu an bakınca hele Türkiye çoğu aldatmak kadına şiddet erkeğin her rolde aldatan olması metres hayatı gayrimesru cocuklar dolu.