Önceden sevgilisi veya sevgilileri olmuş birinin aklı birinde takılı kaldıysa ama o bile farkında değilse 😱🤧🤧 bunlar anlanabilir mi?
İnsanlar geçmişindeki kişileri tamamen unutabilir mi?
Önceden sevgilisi veya sevgilileri olmuş birinin aklı birinde takılı kaldıysa ama o bile farkında değilse 😱🤧🤧 bunlar anlanabilir mi?
İnsanlar geçmişindeki kişileri tamamen unutabilir mi?
Erkekler unutmazlar sadece eski sayfaya nokta konduğu için bir yandaki beyaz sayfaya geçerler. Yeni sayfaya geçmiş olmak eskiye yazılanın yok sayılması anlamına gelmez. Yeri gelir bir müzik parçası yeri gelir bir söz yeri gelir bir mekan hatırlatır. Ama sonra gerçek hayata yani yeni sayfaya tekrar dönerler.
Cevap
4Cevap
İlgisinden anlarsin sabah seninle kalkip seninle yatiyorsa unutmustur
Onemli olan karakter sahibi olmasi diger seylere takilma. Eger karakterli duzgun bir insan ise senin icin daha iyi cunku gecmiste yaptigi hatalari sende yapmaz kadinlara nasil davranilicagibi iyi bilir
Senin dwgerini daha cok anlar eger yeterli ilgiyi gosterirsen
Pozitif misin negatif mı diye sor notr cevabını almazsan unutamamistir
Tam olarak kimse anlayamaz.
o aradaki emojiler ne oluyor öyle :D :D
Hislerimi yansıtıyorum
senin hislerinle alakası yok 1. şaşırma emojisi 2. grip nezle emojisi a q önce bi attığınız emojilerin anlamını bilin sonra atın :D
Hayır o grip değil yüzümü ekşitme halim ve benim burnum akıyo bide? Eee
ne alaka yüz ekşitince burun mu akar o grip nezle emojisi onda burun akar yani bi nevi hasta emojisi sen bunu bi öğren ilk önce :D :D :D
Benim akıyor harbi yanımda peçete var daha yeni sildim yani ve hasta değilim grip değilim
değişik yüz ekşimesiyle burun mu akar a q :D
Yok ya benim hep akıyor
sümüklü fadime :D :D
Hayır!!! Alerjimsi bir şey bu
:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?