Bugün yakışıklı bir polis bana bacım dedi. Halbuki çok hoşlaşmıştım napıcam ben :/ ?
#mutlugünler
:) :) :)
Bugün yakışıklı bir polis bana bacım dedi. Halbuki çok hoşlaşmıştım napıcam ben :/ ?
#mutlugünler
:) :) :)
Kızlar sakin polislerle muhatap olmayın buradan bir çok polisin ciddi ayaklarla başlayıp kullanıp kizligini bozup yüzüstü bırakıldığını söyleyen kişi var polis olunca 5 kere düşünün o uniformayı kullanıp koruması gereken can ve ırzına gözleyen çok insan var benden uyarmak
Ne kadar güzel bir gün böyle. Yakışıklı polislere yürümek için şahane. La la la la.
Ben de yürümeyi düşünüyorum bu aralar, senin yerinde olsaydım 'bacım deme lazım olur' derdim. 😎
Aklımdan geçti ama diyemedim :D
Teşekkür ederim güzelim
Rica ederim tatlım
Her gördüğünden hoşlanıyorsan işin var.
Her gördüğüm öyle olmadığı için no problem
Her gördüğüne iyice odaklanarak bakmazsan başın ağrımaz 😬Başın önünde eğik yürü 😂
O zaman da yerde para kı arıyosun diyolar :D
İnsanlar her şeyi der, bakma sen onlara😂
Öyle yapim o zaman :D
Teşekkürler 😊
♥♥
Cevap
8Cevap
Bence unutmaya çalışın
polisliğini bitirebilirsin sana bacım dediği için 😬
Yok ya kıyamam
üzülme ablacım bende senin sorunda tanıştığım çocukla işleri ciddiye bağlayıp ailelere bile açtıktan sonra aldatıldım üstelik o kızla evlendi
Ay unut artık yeter sanki dünyadaki tek erkek miydi
ev bile almıştık gel de unut şimdi abla adamın kahrını ben çektim aylarca suriyeden gelsin diye bekledim sefasını başkaları sürdü
Süremezler boşuna eziyet ediyosun kendini
sen benim üstüme neler geçirdin bi de evlendin ben hala o sorudan çıkamıyorum
Hayat devam ediyor canım zamanı bir yerde tutup kendini yaşlandırmaktan başka bişey yapmazsın
haklısın ama ne yapayım işte çok güvenmiştim güven problemi bırakması da cabası
Hayat böyle bişey güller kadar dikenler de var kabullen ve yoluna bak herkes bir değil ve kimseye "çok" güvenme kim olursa olsun
haklısın teşekkür ederim gerçekten ne zaman içim sıkılsa bi yorum atsam hep yanımda oldun
Rica ederim canım önünde uzun bir ömür ve nice güzellikler var kendine haksızlık etme hiçbir zaman
teşekkür ederim
❤️
<3
İyi, bir dahaki karşılaşmanızda abi - kardeş hasret giderirsiniz.
Hayatına devam edeceksin 😀
Onsuz hayat olur mu :D
Boşa geçmiş
Biraz daha ağlayayım açılırım
Şu an gözyaşlarım dindi ve kendime geldim teşekkürler
Amca oğlu mu deseydi napaydı
Knk dese bu kadar üzülmezdim geldiğimden beri ağlıyorum
Adamın başı bağlıysa demek
Yüzüğü yoktu
Onu da bilemeyiz
Ben varım, üzülme:)
İyi ki varsın :)