Sevgiliniz sizden habersiz kızlarla buluşsa, yıldönümüzu kutlamasa?

haftasonu sehirdışına gidicem dedi, neler yapıcaksin dedim "kütüphaneye giderim tek olurum ya da erenle takılırım" falan dedi (eren ortAmci olduğu icin konuşma diyom dinlemiyo), cumartesi gitti işte gun içinde ben napiyosun dedim dolaşıyorum dedi, sen napiyon falan demedi , 3 saat kadar sonra tekrar napiyosun askım nerdesin dedim ," dolsiyorum noldu ya"dedi. Merak ettim dedim görüldü attı sonra bişey yazmadım. Gece 12 gibi bebeyimm napiyosun dedi baya kibarlasti, hic yazmadın dedim şarjım azdı dedi , neler yaptın anlat falan dedim çok uykum var ya sonra konuşuruz dedi uyuduk. pazartesi döndü, salı günü 1. Yıldönümüzdu buluşalım dedim dersler var ya biliyorum önemli ama bu sene vaktimiz yok, seneye kutlarız dedi biraz tartistik , neyse işte Perşembe gün buluştuk , anlattı işte haftasonu kendisi+eren bı de kardeşim bir arkadaş daha , ayriyeten yeni tanıştığı 2 kızla gezmisler , fotoğraf cekinmisler, snapten eklemişler, bende kızdım niye söylemedin bu ne demek diye , kizicagni bildiğim için darlama diye söylemedim, kızlar biliyo ciddi ilişkim olduğunu hem dedi. Siz olsanız ne tepki verirdiniz? vaktimiz yok derslerden diye yıldönümümuzde bulusmadi ama haftasonu Antalya'da kızlarlaymis ve ben bilmiyordum.

Sevgiliniz sizden habersiz kızlarla buluşsa, yıldönümüzu kutlamasa?