Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilide olunur, eşte olunur, leşte olunur, düşmanda olunur, her şey olunur. Burada büyük bir grup var sürekli ağızlarında sanaldan sevgili mi olunur? Sanaldan güvenilir miymiş? Sanaldan şu mu yapılır, sanaldan bu mu yapılır? habire sanal kötülemesi, sallamasyonu yapıyor. Şunu bilin artık arkadaşlar hiç bir şey tam güvenli olamaz. Bıçak örneği vereyim. Bıçakla soğan doğrarsan fayda sağlarsın, durup dururken birinin kalbine saplarsan öldürürsün bu zarar olur. Aynı şeyi ( zarar olan bu durumu) kişi senin canına kast etti veya tecavüze kalktıysa tekrar fayda olur. Burada mesele bıçak değil, bıçağı ne için, kimin kullandığıdır. Sanal, siber, sosyal adı her neyse iletişim bir nimet ve dünyanın en güzel faydalı buluşlarından biridir. ( uçakla 25 saatle gidilen Avustralya' da ki bir yakınınla görüntülü görüştüğünü düşün, mesafeli ilişki yaşadığın sevgilinle iletişimini düşün, ).
Bu sanal alemle ilgili görüşüm, şimdi en az bu kadar önemli olan kişi bazında reel , sanal ikili ilişki hakkındaki düşüncelerimi yazayım. Dünya, ülkemiz, hayatımız o kadar tantanalı, o kadar boş ve gereksiz koşuşturmalarla geçiyor ki yaşamı, insanları kendimizi sürekli ıskalıyoruz. Gözlem, araştırma, deneme, muhakeme etme becerisi gibi bir çok şeyden anlamıyoruz. Burayı ( KS ) örnek vereyim.
Burada olan kaç kişi; burada olan başka bir kişinin profil düzenlemesinden, sorduğu sorudan, sorun olarak gördüğü konudan, sorulara verdiği cevaptan, yaptığı yorumdan, dile getirdiği görüşünden, üslubundan kişinin karakterini, dünya görüşünü, edebini, ahlakını, vicdanını, ciddiyetini, cibilliyetini, eğitimini, meziyetini ve saire bir sürü şeyini tespit edebiliyor, değerlendirebiliyor, analiz edebiliyor ve sonunda muhakeme edip anlayabiliyor? % 1 olduğunu düşünmüyorum. Bunları yapamayan kişi; karşısındaki kişinin karakteri kabak gibi ortada iken göremeyip yediği ilk darbede sanal alemi suçluyor. Arkadaşım sende bunlar yoksa reelde olsa da, komşun olsa da, iş arkadaşın olsa da, akraban olsa da hatta evinde yaşayan aileden olsa da insanları tanıyamaz ve değerlendiremezsen her zaman hüsrana uğrarsın.
03 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olunmaz
Cevap sahibi+1 yılSiz çok sabit fikirlisiniz. Yaşınız doğruysa bu yaşta bu normal değil. Size evlendik 2 çocuğumuz var, mutluyuz yazan bir hanımefendi var, benim mala anlatır gibi anlattığım sosyolojik gerçekler var hala "sevgili olunmaz" gibi, dünyada ve ülkemizde milyonların yaşadığı bir gerçeğe olunmaz diyorsunuz. Allah tan burası size özel değil de, onca emekle yazdığım şeyleri okuyup anlayacak insan olması ihtimali var, yoksa yazık olurdu harcadığım zamana.
- +1 yıl
Saçma sapan konuşmayın siz fikrinizi söylediniz ben kendi fikrimi söyledim ne siz benim fikrimi kabul etmek zorundasınız ne de ben sizin fikrinizi kabul etmek zorundayım ortak ve özgür bir platformsa herkes söyleyebilir fikrini burada sizin dediğinizi ben anlıyorum ama siz benim dediğimi anlamıyorsunuz buna da diyorsunuz ki vaktime yazık vaktinize yazıksa yapmayın bu işi ya da vaktinizi daha önemli yerlerde harcayın
En İyi Cevaplar
+1 yılsaçma olur
11 Yorumla- +1 yıl
vayy. en iyi görüş seçilmiş.
+1 yılSelam ben esimle soysal medyadan tanıştım ,1 sene tanıdık başka şehirlerdeydik aileler tanıştı git gelmeler oldu isteme kına nişan düğün oldi iyi ki olmuş diyorum çokta mutluyum ve 5 senelik evliyim 2 tane de evladım var çok şükür önemlisi güven sadakat saygı sevgi den ibaret ♥️
111 Yorumla- +1 yıl
sevgili olayını nerede karar verdiniz?
- +1 yıl
Tanıdıkca zaten ilerliyorsunuz egerki gerçekten inaniyorsaniz hissetmiyorsaniz ileriyi düşünüyorsanız doğum günümde supriz yapti gelmişti orada sevgili olduk ve öğünde ailemle tanışmıştı
- +1 yıl
Siz sanal ortamda karar vermeyenlerdensiniz
- +1 yıl
Tabikide evwt
- +1 yıl
Mesela şöyleleri de var sanaldan bunu söylüyor seninle olmaz falan diyorlar sonra şaşkına dönüyorsun ne olmaz falan diyorsun bunu nasıl yorumluyorsunuz
- +1 yıl
Olmak isteyen olur olmak istemeyen ise her türlü bir çıkış yolu bulur olmak isteyen ise her türlü yolu bulur bak eşimle aram da okadr mesafler yollar vardı ama birlik olduktan sonra her şey olur ben Hatayliyim eşim Eskişehir li herkex olmaz dedi uzak deidler biz kimseyi çevreyi dinlemedik..
- +1 yıl
Siz tam olarak nasıl karar verdiniz onu anlamadım o yanına gelince mi karar verdiniz yoksa sanal konuşmanın en başından beri zaten düşünüyor muydunuz?
- +1 yıl
Canım benim sanal da konsutuk görüştük yanımda karar verdik bu şekilde başladı
- +1 yıl
O hataya mı geldi.
- +1 yıl
Evet hataya geldi ilk görüşmede ikinci de goruste ben ailemle gittim sonra kendilerini ailesiyle geldi söz kesildi isteme oldu bir daha 2 ay içinde düğün oldu
- +1 yıl
anladım
+1 yılReele taşınmadığı sürece olunmamalı, çünkü gerçekten her iki taraf için hayal kırıklığı oluyor.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Olunur ama yine çevre şehirlerden olması gerek. Yüzlerce ya da binlerce kilometre ötedeki kişileri ne yaopcaksın? Mesela İstanbul-Kocaeli, İzmir-Denizli gibi uzaklıktaysa olabilir. Arada bir görüşülebilir en azından.
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır olunmaz fotoğrafına bakarak ona aşık olamazsın gönül ilişkisine giremezsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBuna ne gerek var ki sanki telefon ile sevgili olmak gibi sanki dışarda bir tane kendine göre yok da düşünemiyorum yani öyle olmaz yani
17 Yorumla- +1 yıl
Bana çok saçma geliyor ama herkes internetten yapiyor çok sacma
- +1 yıl
@Nazlıcan2002 yani tabiki saçma bir şey
- +1 yıl
Aynen size katılıyorum yüz yüze gelmemişsin sevgilim var diyorsun bir de şöyle bir şey var bu sosyal medya da erkekler kızlara mesaj atıyor ya 10 15 tane mesaj atıyor mesela bir kıza sosyal medyadan erkekler kızda mutlu oluyor oooo beni erkekler seviyor istiyor beni diye bu konuda ne düşünüyorsunuz
- +1 yıl
Ya atıyorlar gelişi güzel hangisi kabul ederse işte kafalarına uyana atiyolar
- +1 yıl
@Nazlıcan2002 aynen
- +1 yıl
Gidiyor başka kıza da aynısını yazıyor sana özel bir şey yapmıyor ki senin fotoğrafına aşık oluyor oğlan
- +1 yıl
Kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herkes olur falan diyor da bayağı bildiğin olmuyor yani. Ya da bana olmuyor bilemedim 😄
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır sanaldan sevgili olalım diyip reelde tanışamazsın boş vaat veriyorsun sanaldaki insana belki onu gördüğünde beğenmeyeceksin istemeyeceksin yazık değil mi ona
- +1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur ama reele taşınmadığı sürece bir anlamı olmaz.
011 Yorumla- +1 yıl
Olunmaz yüz yüze görüşmediğin biriyle sevgili olamazsın
- +1 yıl
Oluyor tecrübeyle sabit.
- +1 yıl
Hayır sanaldan sevgili olalım diyip reelde tanışamazsın boş vaat veriyorsun sanaldaki insana belki onu gördüğünde beğenmeyeceksin istemeyeceksin yazık değil mi ona
- +1 yıl
Senin dediğin anca anonim şekilde ve sadece yazı üzerine konuşulursa olmaz ama 2022 yılında yaşıyoruz. Reelden çok farkı yok insanlar görüntülü, sesli ve yazılı şekilde konuşuluyor e internette bir çoğunun sosyal hesapları da var. Yani birisiyle açık ve net gerçekçi bir şekilde tanışıp sevgili olunabiliyor tek farkı reel e geçince internetteki gibi uyumlu olamıyorsun ama bir çok şeyi fark ediyorsun görüyorsun duyuyorsun bilgi alış verişi oluyor vs. beğenmiyorsan reelde buluşmazsın zaten.
- +1 yıl
İşte bende onu diyorum sanaldan karşı tarafı umutlandırıyorsun vaatler veriyorsun sonra yüz yüze gelince de sen beğenmiyorsun ama karşı tarafı çok üzüyorsun boş vaat vermiş oluyorsun belki çok ayrı şehirlerdesiniz 2 sene sonra karşılaşacaksınız karşılaştığınız da o 2 sene boşa geçmiş olacak
- +1 yıl
Bence aynı şeyden bahsetmiyoruz :D Benim yazdıklarımda sanaldan karşı tarafı umutlandırma diye bir şey yok gerçi bu kişiye göre değişir ama insanlar açık ve net olduğu sürece her şey düzgün ilerliyor. Görüyorsun beğenmiyorsan zaten ilerlemiyor, konuşuyorsun bir şey oluyor soğuyorsun yani vaatle alakası yok. Ayrı şehirlerde olsan da olmasan da karşında ki gelebilirim ya da gelemem diyor zaten. Sanal ortamda çok fazla yalan dolan olduğu için böyle düşünmen normal ama düzgün insanlarla işler düşündüğün gibi ilerlemiyor.
- +1 yıl
Vaatle alakası var insanlar burada 4 ay konuştuğu kişiyle evlenme kararı alıyorlar birbirlerine boş vaat veriyorlar
- +1 yıl
Düzgün bir insan zaten görmediği birisiyle sevgili olmaz onu gördüğünde aşık olur o şekilde duygularını söyler
- +1 yıl
Hala görmediği diyorsun tatlım kim niye, neden göremiyor mağarada mı yaşıyoruz? :] 4 ay konuşup evlenme kararı alanların zaten IQ seviyesi bellidir bu ayrı bir konu. Ayrıca bir ton ilişki türü var ha reel ha sanal ne fark eder? niye boş olsun, niye vaat olsun? reelde tanıştıklarımız çok mu farklı oluyor? Karşılıklı beğeni varsa ve kafalar uyuyorsa hislerde ortaya çıkar sonra her şey oluyor zaten. Ha aynı şehirde kaldırımın karşısında görüp etkilenmişsin ha internet üzerinde görüntülü görüşerek etkilenmişsin ne farkı var?
- +1 yıl
Sanal ile reel in arasında uçurum farkı var bunu göremiyor musun sen? senin gördüğün sadece bir fotoğraf o kişiyle sen buluştuğunda aynı etkileşimi alamayabilirsin ona söylediğin verdiğin bütün vaatler seni seviyorum bir anda kaybolabilir o kişi seni gördüğünde hoşlanıp sevebilir sen beğenmezsen ayrılırsan o kişinin bütün hayallerini başına yıkabilirsin o kişiye yazık olmaz mı aynı şey senin başına gelebilir karşı taraf seni gördüğünde yüz yüze görüştüğünüz de beğenmeyebilir bitirmek istiyorum ben diyebilir bu sefer senin başına yıkılır dünya sana yazık olur o yüzden reelde görüştüğün kişilerle gönül ilişkisine girmek daha sağlıklıdır görmediğin birisine fotoğrafına bakarak böyle vaatler sunmak karşı tarafı üzer
- +1 yıl
Tek bir fotoğraf ya da fotoğraflar uğruna kimse kimseye vaat vermez illa ki görüntülü konuşulur sesli iletişim olur vs. yine de sen bilirsin herkesin bildiği kendine asdfg
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek ortam: Gerçek sevgili
Sanal ortam: Sanal sevgili. :-D
011 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bildiğimiz klasik sevgilikte kişilerin birbirlerinden bekledikleri vardır. Kişiden kişiye değişir ama şimdi "nedir bunlar?" diye düşünüp yazsak, üç aşağı beş yukarı bir sürü ortak şeyden oluşan bir liste çıkarabiliriz.
Zaten bir ilişki başladıktan sonra, yukarıda bahsettiğim beklentiler karşılanıyorsa yürür. Yoksa kişiler ayrılır vs.
Sanal ortamı da böyle düşünebilirsek. Karşılıklı beklentileri, sanal ortam şartlarında, birbirine uyan kişiler denk gelirse, memnuniyetle sanal sevgili de olabilirler.
- +1 yıl
Olunmaz fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz
- +1 yıl
Ben, "sevgili olurum" demiyorum. Bana da, benim beklentilerime de ters. Belli ki sen de aynı fikirdesin.
Ancak teorik olarak olmaması için hiç bir sebep yok diyorum sadece. İnsanlar görmedikleri kişilere aşık olabiliyor, sanal sevgili neden olmasın? - +1 yıl
İşte ben de diyorum ki görmediğin birisine aşık olmak yani fotoğrafına aşık olup onu boş umutlandırmak dünyanın en büyük kötülüğüdür
- +1 yıl
Sana göre...
Başkasına göre olmayabilir diyorum ben de. - +1 yıl
İşte o başkasını da böyle bilgilendireceğiz onlar da hayal dünyasında yaşamasınlar
- +1 yıl
Uzatmak istemiyorum ama aynı şeyden bahsetmiyoruz bence şu an.
Ben sanal sevgili deyince, sadece sanal çerçevede kalacak, reele asla taşınmayacak bir ilişki anlıyorum. Sanalla başlayıp reele taşınacak bir ilişki değil.
Dolayısı ile beklenti zaten bu çerçevede olacak.
Reelde hiç bir zaman buluşmayacağın kişiyle, herhalde evlilik de düşünemeyeceğine göre, sanal ortamda başlayan, iki tarafın da beklentilerini bu çerçevede tuttuğu, beklentilerinin karşılandığı sürece devam eden ve bir gün biten bir sanal sevgili ilişkisi.
Bu.
Olayın kendisi "hayal" gibi zaten. Kişiler de bunun farkında ve bunu istiyorlar.
Neden olmasın? İki taraf da istiyorsa, bu kandırmaca olmaz ki zaten. Amaç belli, sınırlar belli, sonu belli.
Bana uymaz ama neden olmasın? 8 Milyarlık dünyada, bu tür bir ilişki isteyen 2'den fazla insan çıkacağına neredeyse eminim ben. :-D - +1 yıl
Şimdi benim başımdan geçen olayı size anlatayım daha net anlayacaksınız şimdi benim bir arkadaşım var kız kız instagram hesabına sürekli fotoğraf video paylaşıyor bunu gören erkekler de o videoya ve fotoğrafa bakarak kıza dm den yazıyorlar işte çok güzelsin harikasın gel tanışalım benimle sevgili olur musun diye bir sürü mesaj atıyorlar ama bunu bir erkek değil yani bir çok erkek 20-30 tane erkek yazıyor bir günde benim arkadaşta havalar uçuyor erkekler benimle sevgili olmak istiyorlar harika çok güzel süper diye havalara uçuyor bende bir gün dedim ki yav dedim burada ki adamı sen kabul etsen ne olur etmesen ne olur buradaki adam sana özel bir şey yapmıyor ki sen buradaki adamı görmeyeceksin hiç bir şekilde yüz yüze gelmeyeceksin yüz yüze geldiğin adamlarla iki çift laf konuşamıyorsun burada dedim kendini avutuyorsun dedim bunu deyince arkadaşın kafasına kaynar sular döküldü yani sanalın bir gerçekliğinin olmadığını buradaki adamın sana boş vaat verip senin egonu kaldırdığını söyledim yani buradaki etkileşimi gerçek hayatta bulamazsın deyince ipler orada koptu bir de benim arkadaş gerçek hayatta ki yüz yüze görüştüğü erkekler hep reddettiler herkes reddetti yani hiç bir şekilde tenezül edilmedi o da burada çok acılar çekti işte erkekler neden sevmiyor neden sevmiyor diye sorgulayıp durdu sürekli olay bundan ibaret yani ona anlatmak istediğim gerçeğe dön hayal dünyasında yaşama dedim
- +1 yıl
Doğru demişsin. Haklı bir uyarıda bulunmuşsun. Bence de aynen öyle zaten.
Nitekim senin en başta sorduğun sorudan aynı şeyi anlamamışız. Ben farklı bir şey anlamışım diyeyim veya.
Yoksa bu yoruma %100 katılırım ve sanal iletişimle reel iletişim arasındaki farkın kesinlikle aynı olmayacağı ben ce de ortadadır. - +1 yıl
Sağ olun ben net anlatmadığım için böyle oldu sonunda vardık
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olunur ama anca sanal sanal takılırsınız. En fazlası telefon ile konuşup mesajlaşmak falan...
05 Yorumla- +1 yıl
Olunmaz bu yüzden
- +1 yıl
fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz
- +1 yıl
İşte senin eğlencen karşı tarafa vaat vermiş oluyor
+1 yılwar olanlar bunu sezince sessziliğe geçiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlunuyor hatta eski manitayı bile sinir edebiliyorsun 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Olunmuyor
Fb olunur sadece olmak isteyeni geri cevirmeye gerek yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. oalbiliyo nie olmasın ki kafa dengi birine denk gelirsen mümkündür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sanalda kalmayacaksa olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu sıralar başka seçenek kalmıyor gibi.
dışarısı karışık :D
03 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıldoğru.
yüz yüze görüşenler çok mutlu çok hayır görüyorsun onlardan ya evet çok mantıklı :D
ben bu fikre katılmıyorum.- +1 yıl
g zekalı öteki hali daha mı iyi sevgili olalım diyip reelde tanıştığında boş vaat veriyorsun sanaldaki insana belki onu gördüğünde beğenmeyeceksin istemeyeceksin yazık değil mi ona at kafası
bu konuda tamamen haklı gibisiniz ama farklı düşündüğüm taraflar da var
04 Yorumla- +1 yıl
buyrun anlatabilirsiniz
- +1 yıl
yazdım
- +1 yıl
@aliasarli İnsanları sadece gördüklerinle yargılama tamam mı burada yazan insanlar bana bir sürü küfür ve hakaret ettiler özel mesaj yoluyla hepsine burada cevaplarını verdim asıl sensin spastik özürlü olayın içeriğine gir biraz bende sana yardımcı olacaktım ama sen sadece dış görünüşüne bakarak olayların içine girmeden yargılıyorsun yazık sana yazık keşke bir de bana sorsaydın şu kişiye neden hakaret ettin diye ama yok dış görünüşe bakarak anca böyle yargılarsın insanları yazık yazık gerçekten yazık bundan sonra yargılayacağın insanları olayların iç yüzüne bakarak bir şeyler yap tamam mı bu da sana bir ders olsun suç bende seni ciddiye alarak derdini dinleyecektim ciddiye alınmayacak kadar ciğerin 5 para etmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılNudeler sesli siikişl sohbetler gibi şeyler yaşamak istiyorsan sevgili ol
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bence olursa da kalıcı değil bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Neden olmasın arayan bulur
05 Yorumla- +1 yıl
olunmaz
- +1 yıl
Korku değil fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz bir de cinsellik yaşamak istiyorsunuz karşınızdaki kişi ile cinsel anlamda kullanılıp atılan çok kişi var
- +1 yıl
Aynen bazıları duygularına hakim olamıyor. Öncelikle iyi bir mesleği olmalı çalıştığı işleri olmalı o işlerine gidip öyle birinin çalışıp çalışmadığını çalışıyorsa evli bekar olup olmadığı sorulmalıdır. Cinsellik konuşulur ama belirli aşamaya gelmeden olmamalı. Biraz meşakkatli.
- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılYa normal bulan var mı artık istisna
014 Yorumla- +1 yıl
Olunmaz fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz
- +1 yıl
Yanyana gelirsin beğenmezsen gidersin yani üslubuyla söylersin biter gider bu kadar kasmaya gerek yok
- +1 yıl
Var karşı taraf çok üzülüyor atlatamıyor boş vaat vermenin anlamı yok belki sen beğeneceksin kız seni beğenmeyecek sana da yazık olur
- +1 yıl
Evet ama hayat böyle değil mi zaten senin beğendiğin seni beğenmez seni beğeneni sen öyle her şey de. Böyle yani sevgililik de bunlardan biri
- +1 yıl
Tamam da sen görmediğin birisine vaatte bulunuyorsun bu daha acı bir şey
- +1 yıl
Canlı göremediğim diyelim ona sonuçta foto paylaşıyorsun. Ama böyle çok detaylı olunca zaten ihtimal kalmıyor ki geriye yanlız kalmaktan başka.
- +1 yıl
fotoğraf ile gerçek hayattaki kişi bir olmuyor fotoğrafına bakarak ona duygu besleyemezsin onu gördüğünde karnında kelebekler uçuşması lazım
- +1 yıl
Oo sen bayağı aşktan bahsediyorsun ama inan bana çoook zor ihtimal artık ok demiyorum ama çok zorr çok
- +1 yıl
Bundan daha iyidir burada hayal kırıklıkları var aşka küsme var kendini sorgulayıp bunalıma girme var hepsini de zamanında yaşadım
- +1 yıl
Zamanında herkeş yaşamıştır dediklerini ama işte kimi boşvermiş kimi aynı duyguları beklemiş. Haklısın sen bak doğru diyorsun ama bu çağ da çok zor.
- +1 yıl
Sağ ol :)
- +1 yıl
Yani ümidini kırmak için demedim ya ben :)
- +1 yıl
Yok ben yüz yüze görüşme taraftarı oldum her zaman
- +1 yıl
En güzeli yanii gerçekten çıkacaksa öyle çıksın tabi :)
Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. olunuyor bildiğim
01 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
olur olur çok örneği var.
00 Yorumla
+1 yılBankalar bile sanal olmus
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan tanışırsın, reel de bi karara varırsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılOlunur ama sonradan reele çevirmeniz lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Olunsada çok sürmüyor reeldede devamı etmezse
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşındaysan olur
20 Yorumla
+1 yılshayırr olunmaz
10 Yorumla
+1 yılolmazzz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz ladya
10 Yorumla
+1 yılOlunabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Olunmaz
Olur neden olmasin
08 Yorumla- +1 yıl
Olunmaz fotoğrafa aşık olamazsın
- +1 yıl
İşte bende diyorum ki sanaldan umut besleyemezsin kimseye boş vaat vermiş olursun sanal da tanışıp yüz yüze geldiklerinde sevgili olamıyorlar çok büyük acılar yaşanabiliyor o yüzden sanaldan bunları düşünemezsin. Ancak o kişiyle yüz yüze geldiğinde aşık olursan flört edebilirsin böylelikle kimsenin canı yanmaz
- +1 yıl
Ha ok ben yanlis anlamisim, ben oyle sadece sanalda kalacak bi arkadasliktan bahsediyorsun sandim, ama oyle dusunmen sacma geldi. Sanaldan herkes tanisiyor ve illa sanaldan arkadas olup da reelde kesin sevgili olunacak diye bisey yokki, hatta reelde gorup begenmeyen kisi ic guzellige degil dis guzellige daha cok onem veriyor demektir
- +1 yıl
Karşındakini bu yüzden üzebilirsin olmazsan onunla sevgili o zaman diyecek neden bu kadar sene konuştuk
- +1 yıl
Resim ile gerçek hayattaki halin bir olmuyor resimdekini beğenmiyorsun ama gerçekte görünce aşık olabiliyorsun ya da resmi beğeniyorsun yüz yüze gelince hoşuna gitmiyor bu iş böyle
+1 yılOlunur gidebildiği yere kadar
05 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Evlenme programlarında evlenen oluyorda burada olunmaz mi?
- +1 yıl
Olunmaz fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz hem evlilik programlarındakiler de olmuyor 1 gün konuşup yok diyorlar
- +1 yıl
Kararına saygı duyarim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılReele dönmezse hayır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gerçek olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. yok ya bence olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi
00 YorumlaOlunmaz
00 Yorumla
+1 yılYani bana hiç denk gelmedi ama bende isterdim 😄
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılBoş iş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur
04 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılgördüm tabi
- +1 yıl
Buna internetten karar veremezsin
Cevap sahibi+1 yılyok yüz yüze gördüm ben
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBence olunur
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sonuçta sanal ortamda tanisirsin reelde gorusursun
- +1 yıl
- +1 yıl
burada haklısın ben şöyle diyorum biriyle tanisirsin konuşursun sevgili olarak degil normal arkadaş olarak sonra reeelde gorusursun teklif sunarsin olur veya olmaz
- +1 yıl
Şimdi oldu
- +1 yıl
Bazen yazarak ifade etmek çok zor
- +1 yıl
öyle
+1 yılOlunur tabi ki
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Zamanı geldi mi reelde olur
- +1 yıl
Olunmaz işte buna sanaldan karar veremezsiniz
- +1 yıl
Peki
Evet olur
03 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
+1 yılHayır yürümez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne