• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sanal ortamda sevgili olunur mu?

_ladyaderun
_ladyaderun Takip Et
Guru Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor

Sanaldan sevgili olunur mu?

Sanal ortamda sevgili olunur mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sevgilide olunur, eşte olunur, leşte olunur, düşmanda olunur, her şey olunur. Burada büyük bir grup var sürekli ağızlarında sanaldan sevgili mi olunur? Sanaldan güvenilir miymiş? Sanaldan şu mu yapılır, sanaldan bu mu yapılır? habire sanal kötülemesi, sallamasyonu yapıyor. Şunu bilin artık arkadaşlar hiç bir şey tam güvenli olamaz. Bıçak örneği vereyim. Bıçakla soğan doğrarsan fayda sağlarsın, durup dururken birinin kalbine saplarsan öldürürsün bu zarar olur. Aynı şeyi ( zarar olan bu durumu) kişi senin canına kast etti veya tecavüze kalktıysa tekrar fayda olur. Burada mesele bıçak değil, bıçağı ne için, kimin kullandığıdır. Sanal, siber, sosyal adı her neyse iletişim bir nimet ve dünyanın en güzel faydalı buluşlarından biridir. ( uçakla 25 saatle gidilen Avustralya' da ki bir yakınınla görüntülü görüştüğünü düşün, mesafeli ilişki yaşadığın sevgilinle iletişimini düşün, ).

Bu sanal alemle ilgili görüşüm, şimdi en az bu kadar önemli olan kişi bazında reel , sanal ikili ilişki hakkındaki düşüncelerimi yazayım. Dünya, ülkemiz, hayatımız o kadar tantanalı, o kadar boş ve gereksiz koşuşturmalarla geçiyor ki yaşamı, insanları kendimizi sürekli ıskalıyoruz. Gözlem, araştırma, deneme, muhakeme etme becerisi gibi bir çok şeyden anlamıyoruz. Burayı ( KS ) örnek vereyim.

Burada olan kaç kişi; burada olan başka bir kişinin profil düzenlemesinden, sorduğu sorudan, sorun olarak gördüğü konudan, sorulara verdiği cevaptan, yaptığı yorumdan, dile getirdiği görüşünden, üslubundan kişinin karakterini, dünya görüşünü, edebini, ahlakını, vicdanını, ciddiyetini, cibilliyetini, eğitimini, meziyetini ve saire bir sürü şeyini tespit edebiliyor, değerlendirebiliyor, analiz edebiliyor ve sonunda muhakeme edip anlayabiliyor? % 1 olduğunu düşünmüyorum. Bunları yapamayan kişi; karşısındaki kişinin karakteri kabak gibi ortada iken göremeyip yediği ilk darbede sanal alemi suçluyor. Arkadaşım sende bunlar yoksa reelde olsa da, komşun olsa da, iş arkadaşın olsa da, akraban olsa da hatta evinde yaşayan aileden olsa da insanları tanıyamaz ve değerlendiremezsen her zaman hüsrana uğrarsın.

0
    3 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Sevgili olunmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Siz çok sabit fikirlisiniz. Yaşınız doğruysa bu yaşta bu normal değil. Size evlendik 2 çocuğumuz var, mutluyuz yazan bir hanımefendi var, benim mala anlatır gibi anlattığım sosyolojik gerçekler var hala "sevgili olunmaz" gibi, dünyada ve ülkemizde milyonların yaşadığı bir gerçeğe olunmaz diyorsunuz. Allah tan burası size özel değil de, onca emekle yazdığım şeyleri okuyup anlayacak insan olması ihtimali var, yoksa yazık olurdu harcadığım zamana.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Saçma sapan konuşmayın siz fikrinizi söylediniz ben kendi fikrimi söyledim ne siz benim fikrimi kabul etmek zorundasınız ne de ben sizin fikrinizi kabul etmek zorundayım ortak ve özgür bir platformsa herkes söyleyebilir fikrini burada sizin dediğinizi ben anlıyorum ama siz benim dediğimi anlamıyorsunuz buna da diyorsunuz ki vaktime yazık vaktinize yazıksa yapmayın bu işi ya da vaktinizi daha önemli yerlerde harcayın

Yorumla

En İyi Cevaplar

• TeslaDaVinci
    TeslaDaVinci Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 97%
    +1 yıl

saçma olur

1
    1 Yorumla
    • TeslaDaVinci
      TeslaDaVinci
      +1 yıl

vayy. en iyi görüş seçilmiş.

Yorumla
  • Gülşaheslem
    Gülşaheslem Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Selam ben esimle soysal medyadan tanıştım ,1 sene tanıdık başka şehirlerdeydik aileler tanıştı git gelmeler oldu isteme kına nişan düğün oldi iyi ki olmuş diyorum çokta mutluyum ve 5 senelik evliyim 2 tane de evladım var çok şükür önemlisi güven sadakat saygı sevgi den ibaret ♥️

1
    11 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

sevgili olayını nerede karar verdiniz?

Yorumla
    • Gülşaheslem
      Gülşaheslem
      +1 yıl

Tanıdıkca zaten ilerliyorsunuz egerki gerçekten inaniyorsaniz hissetmiyorsaniz ileriyi düşünüyorsanız doğum günümde supriz yapti gelmişti orada sevgili olduk ve öğünde ailemle tanışmıştı

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Siz sanal ortamda karar vermeyenlerdensiniz

Yorumla
    • Gülşaheslem
      Gülşaheslem
      +1 yıl

Tabikide evwt

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Mesela şöyleleri de var sanaldan bunu söylüyor seninle olmaz falan diyorlar sonra şaşkına dönüyorsun ne olmaz falan diyorsun bunu nasıl yorumluyorsunuz

Yorumla
    • Gülşaheslem
      Gülşaheslem
      +1 yıl

Olmak isteyen olur olmak istemeyen ise her türlü bir çıkış yolu bulur olmak isteyen ise her türlü yolu bulur bak eşimle aram da okadr mesafler yollar vardı ama birlik olduktan sonra her şey olur ben Hatayliyim eşim Eskişehir li herkex olmaz dedi uzak deidler biz kimseyi çevreyi dinlemedik..

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Siz tam olarak nasıl karar verdiniz onu anlamadım o yanına gelince mi karar verdiniz yoksa sanal konuşmanın en başından beri zaten düşünüyor muydunuz?

Yorumla
    • Gülşaheslem
      Gülşaheslem
      +1 yıl

Canım benim sanal da konsutuk görüştük yanımda karar verdik bu şekilde başladı

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

O hataya mı geldi.

Yorumla
    • Gülşaheslem
      Gülşaheslem
      +1 yıl

Evet hataya geldi ilk görüşmede ikinci de goruste ben ailemle gittim sonra kendilerini ailesiyle geldi söz kesildi isteme oldu bir daha 2 ay içinde düğün oldu

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

anladım

Yorumla
  • Aykırı_Çiçek_
    Aykırı_Çiçek_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Reele taşınmadığı sürece olunmamalı, çünkü gerçekten her iki taraf için hayal kırıklığı oluyor.

5
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

34

Cevap

• ChokQus
    ChokQus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 82%
    +1 yıl

Olunur ama yine çevre şehirlerden olması gerek. Yüzlerce ya da binlerce kilometre ötedeki kişileri ne yaopcaksın? Mesela İstanbul-Kocaeli, İzmir-Denizli gibi uzaklıktaysa olabilir. Arada bir görüşülebilir en azından.

0
    1 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Hayır olunmaz fotoğrafına bakarak ona aşık olamazsın gönül ilişkisine giremezsin

Yorumla
  • Aptalarpekcok
    Aptalarpekcok Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Buna ne gerek var ki sanki telefon ile sevgili olmak gibi sanki dışarda bir tane kendine göre yok da düşünemiyorum yani öyle olmaz yani

1
    7 Yorumla
    • Nazlıcan2002
      Nazlıcan2002
      +1 yıl

Bana çok saçma geliyor ama herkes internetten yapiyor çok sacma

Yorumla
    • Aptalarpekcok
      Aptalarpekcok
      +1 yıl

@Nazlıcan2002 yani tabiki saçma bir şey

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Aynen size katılıyorum yüz yüze gelmemişsin sevgilim var diyorsun bir de şöyle bir şey var bu sosyal medya da erkekler kızlara mesaj atıyor ya 10 15 tane mesaj atıyor mesela bir kıza sosyal medyadan erkekler kızda mutlu oluyor oooo beni erkekler seviyor istiyor beni diye bu konuda ne düşünüyorsunuz

Yorumla
    • Nazlıcan2002
      Nazlıcan2002
      +1 yıl

Ya atıyorlar gelişi güzel hangisi kabul ederse işte kafalarına uyana atiyolar

Yorumla
    • Aptalarpekcok
      Aptalarpekcok
      +1 yıl

@Nazlıcan2002 aynen

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Gidiyor başka kıza da aynısını yazıyor sana özel bir şey yapmıyor ki senin fotoğrafına aşık oluyor oğlan

Yorumla
    • Nazlıcan2002
      Nazlıcan2002
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Herkes olur falan diyor da bayağı bildiğin olmuyor yani. Ya da bana olmuyor bilemedim 😄

0
    3 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Hayır sanaldan sevgili olalım diyip reelde tanışamazsın boş vaat veriyorsun sanaldaki insana belki onu gördüğünde beğenmeyeceksin istemeyeceksin yazık değil mi ona

Yorumla
    • michael_k
      michael_k
      +1 yıl

Hayır, yanlış anlaşıldı sanırım. Ben istemiyorum buluşmayı, aynı dediğiniz gibi güvenemiyorum.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Anladım

Yorumla
  • Kimbukimberly
    Kimbukimberly Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Olunur ama reele taşınmadığı sürece bir anlamı olmaz.

0
    11 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olunmaz yüz yüze görüşmediğin biriyle sevgili olamazsın

Yorumla
    • Kimbukimberly
      Kimbukimberly
      +1 yıl

Oluyor tecrübeyle sabit.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Hayır sanaldan sevgili olalım diyip reelde tanışamazsın boş vaat veriyorsun sanaldaki insana belki onu gördüğünde beğenmeyeceksin istemeyeceksin yazık değil mi ona

Yorumla
    • Kimbukimberly
      Kimbukimberly
      +1 yıl

Senin dediğin anca anonim şekilde ve sadece yazı üzerine konuşulursa olmaz ama 2022 yılında yaşıyoruz. Reelden çok farkı yok insanlar görüntülü, sesli ve yazılı şekilde konuşuluyor e internette bir çoğunun sosyal hesapları da var. Yani birisiyle açık ve net gerçekçi bir şekilde tanışıp sevgili olunabiliyor tek farkı reel e geçince internetteki gibi uyumlu olamıyorsun ama bir çok şeyi fark ediyorsun görüyorsun duyuyorsun bilgi alış verişi oluyor vs. beğenmiyorsan reelde buluşmazsın zaten.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

İşte bende onu diyorum sanaldan karşı tarafı umutlandırıyorsun vaatler veriyorsun sonra yüz yüze gelince de sen beğenmiyorsun ama karşı tarafı çok üzüyorsun boş vaat vermiş oluyorsun belki çok ayrı şehirlerdesiniz 2 sene sonra karşılaşacaksınız karşılaştığınız da o 2 sene boşa geçmiş olacak

Yorumla
    • Kimbukimberly
      Kimbukimberly
      +1 yıl

Bence aynı şeyden bahsetmiyoruz :D Benim yazdıklarımda sanaldan karşı tarafı umutlandırma diye bir şey yok gerçi bu kişiye göre değişir ama insanlar açık ve net olduğu sürece her şey düzgün ilerliyor. Görüyorsun beğenmiyorsan zaten ilerlemiyor, konuşuyorsun bir şey oluyor soğuyorsun yani vaatle alakası yok. Ayrı şehirlerde olsan da olmasan da karşında ki gelebilirim ya da gelemem diyor zaten. Sanal ortamda çok fazla yalan dolan olduğu için böyle düşünmen normal ama düzgün insanlarla işler düşündüğün gibi ilerlemiyor.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Vaatle alakası var insanlar burada 4 ay konuştuğu kişiyle evlenme kararı alıyorlar birbirlerine boş vaat veriyorlar

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Düzgün bir insan zaten görmediği birisiyle sevgili olmaz onu gördüğünde aşık olur o şekilde duygularını söyler

Yorumla
    • Kimbukimberly
      Kimbukimberly
      +1 yıl

Hala görmediği diyorsun tatlım kim niye, neden göremiyor mağarada mı yaşıyoruz? :] 4 ay konuşup evlenme kararı alanların zaten IQ seviyesi bellidir bu ayrı bir konu. Ayrıca bir ton ilişki türü var ha reel ha sanal ne fark eder? niye boş olsun, niye vaat olsun? reelde tanıştıklarımız çok mu farklı oluyor? Karşılıklı beğeni varsa ve kafalar uyuyorsa hislerde ortaya çıkar sonra her şey oluyor zaten. Ha aynı şehirde kaldırımın karşısında görüp etkilenmişsin ha internet üzerinde görüntülü görüşerek etkilenmişsin ne farkı var?

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Sanal ile reel in arasında uçurum farkı var bunu göremiyor musun sen? senin gördüğün sadece bir fotoğraf o kişiyle sen buluştuğunda aynı etkileşimi alamayabilirsin ona söylediğin verdiğin bütün vaatler seni seviyorum bir anda kaybolabilir o kişi seni gördüğünde hoşlanıp sevebilir sen beğenmezsen ayrılırsan o kişinin bütün hayallerini başına yıkabilirsin o kişiye yazık olmaz mı aynı şey senin başına gelebilir karşı taraf seni gördüğünde yüz yüze görüştüğünüz de beğenmeyebilir bitirmek istiyorum ben diyebilir bu sefer senin başına yıkılır dünya sana yazık olur o yüzden reelde görüştüğün kişilerle gönül ilişkisine girmek daha sağlıklıdır görmediğin birisine fotoğrafına bakarak böyle vaatler sunmak karşı tarafı üzer

Yorumla
    • Kimbukimberly
      Kimbukimberly
      +1 yıl

Tek bir fotoğraf ya da fotoğraflar uğruna kimse kimseye vaat vermez illa ki görüntülü konuşulur sesli iletişim olur vs. yine de sen bilirsin herkesin bildiği kendine asdfg

Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Gerçek ortam: Gerçek sevgili

Sanal ortam: Sanal sevgili. :-D

0
    11 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Yorumla
    • BeyazMamba
      BeyazMamba
      +1 yıl

Bildiğimiz klasik sevgilikte kişilerin birbirlerinden bekledikleri vardır. Kişiden kişiye değişir ama şimdi "nedir bunlar?" diye düşünüp yazsak, üç aşağı beş yukarı bir sürü ortak şeyden oluşan bir liste çıkarabiliriz.
      Zaten bir ilişki başladıktan sonra, yukarıda bahsettiğim beklentiler karşılanıyorsa yürür. Yoksa kişiler ayrılır vs.
      Sanal ortamı da böyle düşünebilirsek. Karşılıklı beklentileri, sanal ortam şartlarında, birbirine uyan kişiler denk gelirse, memnuniyetle sanal sevgili de olabilirler.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olunmaz fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz

Yorumla
    • BeyazMamba
      BeyazMamba
      +1 yıl

Ben, "sevgili olurum" demiyorum. Bana da, benim beklentilerime de ters. Belli ki sen de aynı fikirdesin.
      Ancak teorik olarak olmaması için hiç bir sebep yok diyorum sadece. İnsanlar görmedikleri kişilere aşık olabiliyor, sanal sevgili neden olmasın?

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

İşte ben de diyorum ki görmediğin birisine aşık olmak yani fotoğrafına aşık olup onu boş umutlandırmak dünyanın en büyük kötülüğüdür

Yorumla
    • BeyazMamba
      BeyazMamba
      +1 yıl

Sana göre...
      Başkasına göre olmayabilir diyorum ben de.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

İşte o başkasını da böyle bilgilendireceğiz onlar da hayal dünyasında yaşamasınlar

Yorumla
    • BeyazMamba
      BeyazMamba
      +1 yıl

Uzatmak istemiyorum ama aynı şeyden bahsetmiyoruz bence şu an.

Ben sanal sevgili deyince, sadece sanal çerçevede kalacak, reele asla taşınmayacak bir ilişki anlıyorum. Sanalla başlayıp reele taşınacak bir ilişki değil.

Dolayısı ile beklenti zaten bu çerçevede olacak.

Reelde hiç bir zaman buluşmayacağın kişiyle, herhalde evlilik de düşünemeyeceğine göre, sanal ortamda başlayan, iki tarafın da beklentilerini bu çerçevede tuttuğu, beklentilerinin karşılandığı sürece devam eden ve bir gün biten bir sanal sevgili ilişkisi.
      Bu.

Olayın kendisi "hayal" gibi zaten. Kişiler de bunun farkında ve bunu istiyorlar.
      Neden olmasın? İki taraf da istiyorsa, bu kandırmaca olmaz ki zaten. Amaç belli, sınırlar belli, sonu belli.

Bana uymaz ama neden olmasın? 8 Milyarlık dünyada, bu tür bir ilişki isteyen 2'den fazla insan çıkacağına neredeyse eminim ben. :-D

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Şimdi benim başımdan geçen olayı size anlatayım daha net anlayacaksınız şimdi benim bir arkadaşım var kız kız instagram hesabına sürekli fotoğraf video paylaşıyor bunu gören erkekler de o videoya ve fotoğrafa bakarak kıza dm den yazıyorlar işte çok güzelsin harikasın gel tanışalım benimle sevgili olur musun diye bir sürü mesaj atıyorlar ama bunu bir erkek değil yani bir çok erkek 20-30 tane erkek yazıyor bir günde benim arkadaşta havalar uçuyor erkekler benimle sevgili olmak istiyorlar harika çok güzel süper diye havalara uçuyor bende bir gün dedim ki yav dedim burada ki adamı sen kabul etsen ne olur etmesen ne olur buradaki adam sana özel bir şey yapmıyor ki sen buradaki adamı görmeyeceksin hiç bir şekilde yüz yüze gelmeyeceksin yüz yüze geldiğin adamlarla iki çift laf konuşamıyorsun burada dedim kendini avutuyorsun dedim bunu deyince arkadaşın kafasına kaynar sular döküldü yani sanalın bir gerçekliğinin olmadığını buradaki adamın sana boş vaat verip senin egonu kaldırdığını söyledim yani buradaki etkileşimi gerçek hayatta bulamazsın deyince ipler orada koptu bir de benim arkadaş gerçek hayatta ki yüz yüze görüştüğü erkekler hep reddettiler herkes reddetti yani hiç bir şekilde tenezül edilmedi o da burada çok acılar çekti işte erkekler neden sevmiyor neden sevmiyor diye sorgulayıp durdu sürekli olay bundan ibaret yani ona anlatmak istediğim gerçeğe dön hayal dünyasında yaşama dedim

Yorumla
    • BeyazMamba
      BeyazMamba
      +1 yıl

Doğru demişsin. Haklı bir uyarıda bulunmuşsun. Bence de aynen öyle zaten.
      Nitekim senin en başta sorduğun sorudan aynı şeyi anlamamışız. Ben farklı bir şey anlamışım diyeyim veya.
      Yoksa bu yoruma %100 katılırım ve sanal iletişimle reel iletişim arasındaki farkın kesinlikle aynı olmayacağı ben ce de ortadadır.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Sağ olun ben net anlatmadığım için böyle oldu sonunda vardık

Yorumla
  • _Hans_
    _Hans_ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Olunur ama anca sanal sanal takılırsınız. En fazlası telefon ile konuşup mesajlaşmak falan...

0
    5 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olunmaz bu yüzden

Yorumla
    • _Hans_
      _Hans_
      +1 yıl

Öyle diyorsanız öyledir...

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz

Yorumla
    • _Hans_
      _Hans_
      +1 yıl

Ben kimseye burada vaat vermiyorum... Flörtleşmek veya gönül ilişkisi gibi bir amacım da yok...
      Ben eğlencesine vakit geçirmek için takılan biriyim...

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

İşte senin eğlencen karşı tarafa vaat vermiş oluyor

Yorumla
  • nullmosaic
    nullmosaic Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

war olanlar bunu sezince sessziliğe geçiyor

0
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Olunuyor hatta eski manitayı bile sinir edebiliyorsun 😂

0
    1 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olunmuyor

Yorumla
  • Xxxars7a
    Xxxars7a Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    +1 yıl

Fb olunur sadece olmak isteyeni geri cevirmeye gerek yok

1
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.

oalbiliyo nie olmasın ki kafa dengi birine denk gelirsen mümkündür

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Sanalda kalmayacaksa olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

şu sıralar başka seçenek kalmıyor gibi.

dışarısı karışık :D

0
    3 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

doğru.
      yüz yüze görüşenler çok mutlu çok hayır görüyorsun onlardan ya evet çok mantıklı :D

ben bu fikre katılmıyorum.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

g zekalı öteki hali daha mı iyi sevgili olalım diyip reelde tanıştığında boş vaat veriyorsun sanaldaki insana belki onu gördüğünde beğenmeyeceksin istemeyeceksin yazık değil mi ona at kafası

Yorumla
  • aliasarli
    aliasarli Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

bu konuda tamamen haklı gibisiniz ama farklı düşündüğüm taraflar da var

0
    4 Yorumla
    • aliasarli
      aliasarli
      +1 yıl

benim bu konuda bir tecrübem var size anlatmak isterim kısaca.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

buyrun anlatabilirsiniz

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

yazdım

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

@aliasarli İnsanları sadece gördüklerinle yargılama tamam mı burada yazan insanlar bana bir sürü küfür ve hakaret ettiler özel mesaj yoluyla hepsine burada cevaplarını verdim asıl sensin spastik özürlü olayın içeriğine gir biraz bende sana yardımcı olacaktım ama sen sadece dış görünüşüne bakarak olayların içine girmeden yargılıyorsun yazık sana yazık keşke bir de bana sorsaydın şu kişiye neden hakaret ettin diye ama yok dış görünüşe bakarak anca böyle yargılarsın insanları yazık yazık gerçekten yazık bundan sonra yargılayacağın insanları olayların iç yüzüne bakarak bir şeyler yap tamam mı bu da sana bir ders olsun suç bende seni ciddiye alarak derdini dinleyecektim ciddiye alınmayacak kadar ciğerin 5 para etmez

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Nudeler sesli siikişl sohbetler gibi şeyler yaşamak istiyorsan sevgili ol

0
    0 Yorumla
  • Nazlıcan2002
    Nazlıcan2002 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Olmaz bence olursa da kalıcı değil bence

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı.

Neden olmasın arayan bulur

0
    5 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

olunmaz

Yorumla
    • Hadiiyani
      Hadiiyani
      +1 yıl

Neden korkuyorsun belli mesleği olan bekar düzgün birileriyle belli aşamaya getirip tanıyabilirsin ailesini tanırsın elektrik alırsan devam edersin

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Korku değil fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz bir de cinsellik yaşamak istiyorsunuz karşınızdaki kişi ile cinsel anlamda kullanılıp atılan çok kişi var

Yorumla
    • Hadiiyani
      Hadiiyani
      +1 yıl

Aynen bazıları duygularına hakim olamıyor. Öncelikle iyi bir mesleği olmalı çalıştığı işleri olmalı o işlerine gidip öyle birinin çalışıp çalışmadığını çalışıyorsa evli bekar olup olmadığı sorulmalıdır. Cinsellik konuşulur ama belirli aşamaya gelmeden olmamalı. Biraz meşakkatli.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

👍👍👍

Yorumla
  • NükleerBaşlıklıAdam
    NükleerBaşlıklıAdam Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Ya normal bulan var mı artık istisna

0
    14 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olunmaz fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      +1 yıl

Yanyana gelirsin beğenmezsen gidersin yani üslubuyla söylersin biter gider bu kadar kasmaya gerek yok

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Var karşı taraf çok üzülüyor atlatamıyor boş vaat vermenin anlamı yok belki sen beğeneceksin kız seni beğenmeyecek sana da yazık olur

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      +1 yıl

Evet ama hayat böyle değil mi zaten senin beğendiğin seni beğenmez seni beğeneni sen öyle her şey de. Böyle yani sevgililik de bunlardan biri

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Tamam da sen görmediğin birisine vaatte bulunuyorsun bu daha acı bir şey

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      +1 yıl

Canlı göremediğim diyelim ona sonuçta foto paylaşıyorsun. Ama böyle çok detaylı olunca zaten ihtimal kalmıyor ki geriye yanlız kalmaktan başka.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

fotoğraf ile gerçek hayattaki kişi bir olmuyor fotoğrafına bakarak ona duygu besleyemezsin onu gördüğünde karnında kelebekler uçuşması lazım

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      +1 yıl

Oo sen bayağı aşktan bahsediyorsun ama inan bana çoook zor ihtimal artık ok demiyorum ama çok zorr çok

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Bundan daha iyidir burada hayal kırıklıkları var aşka küsme var kendini sorgulayıp bunalıma girme var hepsini de zamanında yaşadım

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      +1 yıl

Zamanında herkeş yaşamıştır dediklerini ama işte kimi boşvermiş kimi aynı duyguları beklemiş. Haklısın sen bak doğru diyorsun ama bu çağ da çok zor.

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Sağ ol :)

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      +1 yıl

Yani ümidini kırmak için demedim ya ben :)

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Yok ben yüz yüze görüşme taraftarı oldum her zaman

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      +1 yıl

En güzeli yanii gerçekten çıkacaksa öyle çıksın tabi :)

Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

olunuyor bildiğim

0
    1 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olmaz

Yorumla
  • G-Ü-V-E-N
    G-Ü-V-E-N Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

olur olur çok örneği var.

0
    0 Yorumla
  • YANLIZADAMM001
    YANLIZADAMM001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 38%
    +1 yıl

Bankalar bile sanal olmus

0
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Sanaldan tanışırsın, reel de bi karara varırsın

0
    0 Yorumla
  • Anlatdinliyorumcanım
    Anlatdinliyorumcanım Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.

Olunur ama sonradan reele çevirmeniz lazım

0
    0 Yorumla
  • umutymw
    umutymw Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Olunsada çok sürmüyor reeldede devamı etmezse

0
    0 Yorumla
  • gereksiz1şey
    gereksiz1şey Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

15 yaşındaysan olur

2
    0 Yorumla
  • electraheartt
    electraheartt Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

shayırr olunmaz

1
    0 Yorumla
  • erner353535
    erner353535 Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

olmazzz

1
    0 Yorumla
  • Çatapatagelbro
    Çatapatagelbro Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Olmaz ladya

1
    0 Yorumla
  • dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ
    dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Olunabilir

1
    1 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olunmaz

Yorumla
  • sbinarar
    sbinarar Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Olur neden olmasin

0
    8 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olunmaz fotoğrafa aşık olamazsın

Yorumla
    • sbinarar
      sbinarar
      +1 yıl

Ama sen sanalda dedin gercekte demedin ki, sanalda resmini gormiyeceksin sadece mesajla veya sesli sohbet edilecek , sevgili olacaksin , ama bulusma olmiyacak , bir nevi sanal arkadasligin bir tik ustu

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

İşte bende diyorum ki sanaldan umut besleyemezsin kimseye boş vaat vermiş olursun sanal da tanışıp yüz yüze geldiklerinde sevgili olamıyorlar çok büyük acılar yaşanabiliyor o yüzden sanaldan bunları düşünemezsin. Ancak o kişiyle yüz yüze geldiğinde aşık olursan flört edebilirsin böylelikle kimsenin canı yanmaz

Yorumla
    • sbinarar
      sbinarar
      +1 yıl

Ha ok ben yanlis anlamisim, ben oyle sadece sanalda kalacak bi arkadasliktan bahsediyorsun sandim, ama oyle dusunmen sacma geldi. Sanaldan herkes tanisiyor ve illa sanaldan arkadas olup da reelde kesin sevgili olunacak diye bisey yokki, hatta reelde gorup begenmeyen kisi ic guzellige degil dis guzellige daha cok onem veriyor demektir

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Karşındakini bu yüzden üzebilirsin olmazsan onunla sevgili o zaman diyecek neden bu kadar sene konuştuk

Yorumla
    • sbinarar
      sbinarar
      +1 yıl

Resimde gorunce zaten fikrini azcok belli eder ama

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Resim ile gerçek hayattaki halin bir olmuyor resimdekini beğenmiyorsun ama gerçekte görünce aşık olabiliyorsun ya da resmi beğeniyorsun yüz yüze gelince hoşuna gitmiyor bu iş böyle

Yorumla
    • sbinarar
      sbinarar
      +1 yıl

Tamam diyorum ki resimdekine ok diyen biri gorunce olmaz derse desin kendi kaybeder cunku ic guzellige onem vermiyordur, dis guzellik gecici , ic guzellik daimidir. Kim naparsa yapsin banane uff

Yorumla
  • gökhan6700
    gökhan6700 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Olunur gidebildiği yere kadar

0
    5 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olmaz

Yorumla
    • gökhan6700
      gökhan6700
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • gökhan6700
      gökhan6700
      +1 yıl

Evlenme programlarında evlenen oluyorda burada olunmaz mi?

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olunmaz fotoğrafına bakarak ya da görüntülü konuşarak onunla gönül ilişkisine giremezsin fotoğraf ile yüz yüze gelmek arasında uçurum farkı var o yüzden birbirinize boş vaat veriyorsunuz hem evlilik programlarındakiler de olmuyor 1 gün konuşup yok diyorlar

Yorumla
    • gökhan6700
      gökhan6700
      +1 yıl

Kararına saygı duyarim

Yorumla
  • hot_chocolate
    hot_chocolate Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Reele dönmezse hayır

0
    0 Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Gerçek olmaz

0
    0 Yorumla
  • ohshiit
    ohshiit Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

yok ya bence olmaz

0
    0 Yorumla
  • lonewolf_3406
    lonewolf_3406 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Olur tabi

0
    0 Yorumla
  • Alessapl
    Alessapl Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Olunmaz

0
    0 Yorumla
  • Fur_kan4418
    Fur_kan4418 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Yani bana hiç denk gelmedi ama bende isterdim 😄

0
    0 Yorumla
  • PastırmaKrali
    PastırmaKrali Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Neden olmasın ki

0
    0 Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Boş iş

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

olur

0
    4 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gördüm tabi

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Buna internetten karar veremezsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yok yüz yüze gördüm ben

Yorumla
  • bidenemeli
    bidenemeli Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Olur

0
    1 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Yorumla
  • ProofStriker3461
    ProofStriker3461 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Bence olunur

0
    7 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Yorumla
    • ProofStriker3461
      ProofStriker3461
      +1 yıl

Sonuçta sanal ortamda tanisirsin reelde gorusursun

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Yorumla
    • ProofStriker3461
      ProofStriker3461
      +1 yıl

burada haklısın ben şöyle diyorum biriyle tanisirsin konuşursun sevgili olarak degil normal arkadaş olarak sonra reeelde gorusursun teklif sunarsin olur veya olmaz

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Şimdi oldu

Yorumla
    • ProofStriker3461
      ProofStriker3461
      +1 yıl

Bazen yazarak ifade etmek çok zor

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

öyle

Yorumla
  • Parçlynpumaaaa
    Parçlynpumaaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Olunur tabi ki

0
    4 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Yorumla
    • Parçlynpumaaaa
      Parçlynpumaaaa
      +1 yıl

Zamanı geldi mi reelde olur

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olunmaz işte buna sanaldan karar veremezsiniz

Yorumla
    • Parçlynpumaaaa
      Parçlynpumaaaa
      +1 yıl

Peki

Yorumla
  • Bay_boğa
    Bay_boğa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet olur

0
    3 Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Olmaz

Yorumla
    • Bay_boğa
      Bay_boğa
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • _ladyaderun
      _ladyaderun
      +1 yıl

Yorumla
  • Anotherlife111
    Anotherlife111 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Hayır yürümez

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanal ortamda sevgili olunur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hiç görüşmeden sadece sanal sevgili olunur mu? 33 cevap verildi
Sizce sanaldan sevgili bulunur mu? 49 cevap verildi
Sanal ilişkide insan sadece aşık olduğunu mu "zanneder"? 11 cevap verildi
Sizce sanaldan sevgili olunur mu? 7 cevap verildi
Sanal aşk oluyor mu? 69 cevap verildi
Sanaldan tanışıpta gerçek aşkı bulan var mı? 33 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨