Bensiz Yapamazsın Diyen Sevgili?

"Sen bensiz yapamazsın" dedi. Önceden ayrılmıştık, "Daha önce nasıl yaptım" dedim, "Bence sen yapamadın çünkü bana instagramdan istek atmıştın" dedi. "Sen kaç kez attın, 3 4 kez attın hep geri çektin" dedim. "Takip etmişsin bide yani" dedi. Neyse ben de çok sinirledim. Zaten bir kaç gündür beni ihmal edip birde üstüne saçma sapan davranıyordu. Dedim ki, "Sen bensiz yapamazsın ne demek ya? Ne zannediyorsun sen kendini?" Dedim. Özür filan diledi ama ben çok sinirliyim hala. Onu her yerden engelledim. Söyledikleri şaka gibi olsa da ciddiydi. Dün aradı aradı ama meşgule düşünce eski numarasından arayıp mesajlar atmış. Zaten aramız soğuk zaten ondan soğumuştum aramalarına çıkmıyordum hepten soğuttu beni o lafı söyleyerek. Bugün buluşacaktık okulumun önüne gelecekti ama ben hala çok sinirliyim. "Biliyorum kalbini kırdım ama ben gerçekten şaka yapmıştım, engellerimi aç lütfen senden mesaj bekliyorum" vs vs vs yazmış. Neyine güveniyor da benimle öyle konuşuyor ya çok sinirliyim sen kimsin yani. Sizce ne yapmalıyım?

Bensiz Yapamazsın Diyen Sevgili?