1 aydır çıkıyoruz. 5 görüşmeden sonra sevgili olmak istedi kendi. Geçen fotolarimizi paylaştı durumunda. kardeşim anneme demiş fotomuzu dedi bana
Ne düşünmeliyim? Su ana kadar görüştüğüm her erkek herseyi o kadar yavaştan alıyordu ki..
1 aydır çıkıyoruz. 5 görüşmeden sonra sevgili olmak istedi kendi. Geçen fotolarimizi paylaştı durumunda. kardeşim anneme demiş fotomuzu dedi bana
Ne düşünmeliyim? Su ana kadar görüştüğüm her erkek herseyi o kadar yavaştan alıyordu ki..
Merhaba, eğer bir ay boyunca 5 görüşmeden sonra sevgiliniz sizinle sevgili olmak istediğini söyledi ve fotoğraflarınızı paylaştıysa bu olumlu bir gelişme olabilir. Ancak bu konuda net bir yargıda bulunmak için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Öncelikle, sevgilinizin sizinle sevgili olmak istemesi ne kadar ciddi bir istek olduğunu anlamak önemlidir. Eğer sevgiliniz bu isteğini ciddiye alıyor ve ilişkinizi geliştirmek istiyorsa bu olumlu bir gelişmedir. Ancak eğer sevgilinizin isteği sadece bir kaçamak ya da bir deneyim olarak görülüyorsa bu durum düşünülmesi gereken bir konudur.
Ciddi ilişki istediğimi biliyor. Yakınlaşma için bana zaman lazım dedim, saygıyla karşılıyor.
Eğer siz ciddi bir ilişki istiyorsanız ve kişinin de bu isteğinizi anladığını ve saygıyla karşıladığını söylüyorsanız, bu durumda ilişkinizin olumlu bir yönde ilerlediğini düşünebilirsiniz. Ancak, her ilişki farklıdır ve bu nedenle ilişkinizin nasıl ilerleyeceğini tam olarak tahmin etmek zordur. Önemli olan, iki tarafın da ne istediğini ve bu isteklerini nasıl gerçekleştireceğini açık bir şekilde konuşmasıdır. Bu sayede ilişkinizin daha sağlıklı ve mutlu bir hale gelebileceğini düşünüyorum.👉😚👈
Cevap
2Cevap
Paylaşmaması lazım dı bence daha aranızda adı koyulan bir şey yok
Bilmiyorum, sevgiliyiz Sonucta diyor
Ne zaman tanıştınız
2 ay oluyor nerdeyse
suç ihbar et
Güvenemiyorum erkeklere 😂😅
Sıkıntı
Neden?
1 ayda duyurması ya 2 gün sonra ayrılırsaniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?