Oğlak erkeği nasil elde edilir?

Calıştığım yerde Bi cocuk var cocukta cok yakışıklı guvenlik koruma olarak çalışıyor cocuk Bi kaç defa oturalim muhabbeti yapmıştı yazmıştı reddetmiştim sonra kabul ettim ve biz cocukla beraber olduk benim ilk seferimdi bunu söylemedim çocuğa cocukla her gun Baska kızla takilan Bi tip neyse bu benim ilk seferi olduğunu anlamadı kandan gelmedi benden bende bişey demedim ve 1 hafta geçti h konusmadık cocukla zaten konusmuyorfuk iki uc gundr Bi yazıyordu iş cıkısı 1 aydır falan böyleydi neyse simdi de ben calısırken beni izliyor bana davranisi iş yerinde ayni Bi de bizim iş yerinde eleman ilişkisi yasak o yuzden caktırmıypr normal davranıyoruz ama bugun mesela geldi biri bana dokundu sanmis kızgın surat ifadesi ile o sana dokundu mu dedi boyle gelip ama asiri kızgın Bi ifade ile bende ne kim dedim tamam tamam boş ver dedi sakinleşti sonra oyle çalışırken beni surekli izliyor ama asla yazmıyor gecen ben yazdim oturalim mi diye iş cıkısı o da yorgunum bebek annemle sohbet ediyoruz falan dedi sonra işte iyi geceler iyi geceler konusmadık Bi daha bugun de boyle oldu ve cocuk cidden her gun Baskazi ile konusan Bi cocuk sizce ne yapmam lazim hoslanıyorumda ve o ne dusunuyor?
Oğlak erkeği nasil elde edilir?