Eski sevgilimi 2 hafta sonra yeni biriyle gördüm?

Arkadaşlar ilişkimizin ilk 2 ayında 7 aylık bir ilişkisine devam ettiğini ve sonradan benim için çocuğu bıraktığını öğrendim güvenemeyip onu aldattıysa beni de aldatır diye düşünüp soğuk davrandım ve o da ben ilişkiye uygun değilim vb bahanelerle ayrıldı benden her ne kadar güvenemesem de ben bitirmemiştim ilişkiyi çünkü çok seviyordum ayrıldıktan 2 hafta sonra sabah metroda yanında biriyle gördüm ilk arkadaşıdır diye düşündüm ardından beni görünce sarıldı çocuğa iyicene kıskanıp sinirlendim ve yanlarına gittim kızın iyice gtü tutuştu tabi çocuğa sordum sevgili misiniz diye evet 1-1.5 ay oldu dedi benim o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü baya hayal kırıklığına uğrayıp sinirlendim dedim ki biz 3 hafta önce ayrıldık kız konuyu kapatmaya çalışıp çocuğu alıp gitti birkaç saat sonra çocuk aradı beni ekran görüntülerini attım ikimizi de aldattığı ortaya çıktı çocuk baya bir teşekkür etti sonra da akşam arayıp bana konuştuklarını “mesela bir eskorta aşık oldun senin için tüm hayatını değiştirecekse geçmişinin bir önemi yoktur” dedi ve devam ettiklerini söyledi ben baya güldüm tabi ve ikisini de her yerden engelledim şuanda dışarda ona benzer kızıl saçlı birini görünce direkt aklıma geliyor acaba yetersiz mi geldim diye düşünüyorum veya onları görünce direkt moralim bozuluyor elim ayağım titriyor falan sizce artık unutmak için ne yapmam gerekiyor bu kadar şeyi okuduğunuz için de teşekkür ederim hepinize :)
Eski sevgilimi 2 hafta sonra yeni biriyle gördüm?