1- BURC YORUMU YAPAN KİZLAR 2- Trip atarak her istedigini yaptiracagini sanan kizlar. 3- YAKİN ERKEK ARKADASİ OLAN KİZLAR ( bu en onemlisi) 4- Yakin kiz arkadasindan cok fazla tavsiye alan kizlar. 5- BİRİNCİ VE ÜCÜNCÜ MADDEYİ SAKİN ATLAMAYİN
Valla benimki 3 yıllık arkadaşım birbirimize hep kardeşim deriz ve çocugun ailesi dindar çocukta ülkü ocaklarina gidiyor devletçi milliyetçi biri kardeşim diyeceği kıza yan gözle bakacağını sanmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla şimdiye kadar okuduğum en güzel soru diyebilirim. Çok güzel sıralamışsın. Kibirli ve egolu kızlar. Hele 3. Madde harika.
Instagram kullanan, her anını paylaşan, bolca kız arkadaşı olup sürekli onlara danışan düşük zekalı tipler düşman gôtüne
Aman kardesim aman
(Uhud savaşı) Tepeyi terk eden okçular tam liste gibi bir liste olmuş üstad sjdhdjskdjd
Naksikwkd
Hahaha hepsinin bende olması ama bence 3 yanlış benim yakın erkek arkadaşım kardeşim gibidir
3 yil once beraber buyudug cocukla aldatti ve hala sevgilim yok cokuntu enkaz duruyor
Bos konusma women devam et
O onun karaktersizligi
Ona bakılırsa o zaman tüm erkekler abaza
Bak bacim hic bir erkek beraber olamayacagi ihtimalini bulunduran kizla takilmaz
Tum erkekler abaza iste ondan bahsediyorum
Senin arkadasinda buna dahil
Kim benle beraber olma ihtimali gozetcek çok çirkinim o yüzden no problem
Ekmegiyle oynayan ac kalir
Daha farkli sozler var bu konu icinde soyleyemiyorum
En yakin dost ayagi g. t ayagi
Bilmem
Erkekler ihtimal dusunmez hedef bilir
Valla benimki 3 yıllık arkadaşım birbirimize hep kardeşim deriz ve çocugun ailesi dindar çocukta ülkü ocaklarina gidiyor devletçi milliyetçi biri kardeşim diyeceği kıza yan gözle bakacağını sanmam
Benimkinin yakin arkadasi cemaattendi
Salliyor da deme kanitlarim
Ya sen cidden asiri masumsun
Bu senaryoyu cok gordum emin ol
Yok niye sallasin cemaetler çok mu masum sanki
Ben sana ihtimal var diyorum sende masum masum yoku savunuyorsun
Sen yinede dedigime gelme dua et
Neden terssin aga ben mi aldattım seni
Bu konuda cok fazla tecrubem olmasina ragmen hala ortalikta o benim en yakinim o yapmaz diyen kizlar olunca yukseliyorum kb
Tüm maddelere katılıyorum
Bunun erkek versiyonu daha vahim
Erkeklerde maks ne olabilir
1,2 erkek tiplemeleri çevrede bol astrolojiyle hayatini yönlendiren trip naz atip emeline varmaya çalışan falan filan bayık tipler
TikTok'ta dans edenler.
+1
Feminaziler.
Bu da cok onemliydi koymadigim icin pismanim
Hepsi kardeşim hepsi
Yasadik kardesim hepsini yasadik
Full 👍
Bir de animeci kizlar
:( Haksızlık bu listede yoktu
Aglama women devam et
Bir de hentaiciler
Sen vegansindir da WKKDKWKKDOWKKC