Mutlu hissedememek?

Biri vardı 7-8 ay konuştuk ikimizde birbirinizden hoşlandığımızı biliyorduk ama ben hep geri çektim kendimi ne kadar istesem de yapmadım. Ben böyle yapmaya devam edince o da yavaş yavaş uzaklaşıyordu benden. Ama hiç kopmuyorduk 1 ay konuşmasak bile tekrar konuştuğumuzda hiçbir şey olmamış gibi davranıyorduk. Neyse bi süre sonra bana bi cesaret geldi tamam dedim sevgili olduk. Bazen o kadar güzel şeyler söylüyordu ki vericek cevabım dahi olmazdı bazen de ağlardım ara sıra. Artık sağlıklı bi ilişki kuramiyacağımı bildiğim için hiç adım atmamıştım aslında. Haklıymışım. Ne sevildiğimi hissedebiliyorum ne sevdiğimi hissedebiliyorum. İlişkide öyle bi davranıyorum ki karşımdaki aşkımdan ölse de arkasını döner gider. Adam akıllı 2 güzel bişey söyleyemiyorum bile herşeyi şakaya vuruyorum. Aslında gerçekten çok seviyorum ama gözümün içine baksanız mutsuz olduğumu anlarsınız. 20 yaşındayım zor bi hayatım oldu ama nasıl bu hale geldiğimin ben bile farkında değilim. 16-17 yaşlarında hoşlandığım biri olduğunda böyle heyecandan içim kıpır kıpır olurdu napıcağımı bilemezdim elim ayağıma dolaşırdı aşık gibi davranırdım şimdi de böyle şeyler hissetmek İstiyorum. Kendimi toplayıp bu sefer ben bi adım atmak istiyorum. Nasıl aşarım bu durumu

Mutlu hissedememek?