Merak ettiğim bir şey bulmak için epey zorladım kendimi ama bulamadım, belki makyaj yapmanın hissi olabilirdi ama onu da anlıyorum galiba, ben en iyisi soru cevaplayayım 😀
- Genel bir tanım yok, kimin ilgi alanı neyse onu anlatır diğeri de eşlik eder. Epey uzak kaldım o muhabbetlere ama bu derdini de olur, oyun da olur, futbol da olur, işteki sorunlar da olur.
Fakat en belirgini ego tatminidir, yani başarı olarak görülen her şey anlatılabilir, buna kadın veya erkek harcanması da dahil. Çünkü içgüdüsel olarak savaşıyor, rekabet ediyor aslında ve her yol mübah görüyor...
- Ediyor çünkü kendilerine güvenmiyorlar ve empati yapamıyorlar. Başka bir erkek, sevgilisinin dikkatini çekebilir diye kıskanıyorlar, bu bir nevi rekabetten kaçmak, ee ne demişler erkekliğin % kaçıydı kaçmak 90 mıydı 😂
Onların olup olmaması fark etmiyor, "ben erkeğim" görüşü var ya...
- Farklı ve estetik olan dikkat çeker ondan. Atıyorum arabayla yolculuk ederken çok farklı bir şey görsek bakmaz mıyız? Hepimiz bakarız. Eekekler de kendilerinden farklı olan yerlere bakıyorlar. Göz ilgilerini çekmiyor çünkü onlarda da var 😂
219 Yorumla- +1 yıl
Sana inanamıyorum gerçekten :D tembelliğin gözüme batmaya başladı :D
- +1 yıl
Benim sorduğum sorulara cevap var sayfa sayfa, kendinin merak ettiği bir şey yok. 😏
- +1 yıl
E yok yalan mı söyleyeyim 🙃
Genelleme yapılabilecek her şeyi biliyorum zaten, kişilere özel olabilir.
Mesela sen soru cevaplamak istiyorsan:
- Sosyetik nasıl hep haklı oluyor?
- Günde kaç tane şarkı dinleyebiliyor?
- IQ seviyesine baktı mı, bu hazır cevapların kaynağı o mu?
Al sana sorular 😂 - +1 yıl
hahaha hayır ben soru cevaplamak istemiyorum. Sen meraktan bayıl. :D Nasıl kadınlar hakkında merak ettiğin şeyler olmaz ya :D
- +1 yıl
Tabii ki :D
- +1 yıl
Normıııl insanız çünküsüü :D
- +1 yıl
Merak ettiğini merak eder 😅
- +1 yıl
Tabii ki, ediyorum :D sus şimdi
- +1 yıl
Allah’ın cezası shsjs
- +1 yıl
Deneme Sosyetik, yinegelenim ben, gelirim 😂
https://youtu.be/mY--4-vzY6E - +1 yıl
Hahaha tamam :D
- +1 yıl
İnadına muhabbeti kesmeyeceğim seninle Brütüs :D
Zorunuza gitmeye devam edeceğim arkadaşlar! Arkadaşımın görüşlerini rahat bırakın, derdiniz neyse gelin benimle çözün. Belli ki adım adım takiptesiniz!! mesaj kutusunu size özel açıyorum djdksj
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınları iyi anlıyorum aslında yani kadınlar hakkında merak ettiğim bir şey gerçekten yok, uzun süre düşündüm bulamadım sanırım kadın cinsini çözmüşüm çoktan :D
sadece neden gerçekten seven erkek dururken karakteri bozuk erkeklere koşuyorlar bunu bilmek isterdim aslında zaten biliyorum, umarım bir gün beni de seven bir kadın çıkar umarım :D
O yüzden ben sadece senin sorduğun sorulara cevap vermek istiyorum abla.
- Erkekler genelde kendi aralarında, spor, oyun, film, arabalar, gibi konuları konuşular, yani aslında ilgi alanlarına göre değişir bu durum.
- Kız arkadaşım olsaydı karşı cins arkadaşı beni rahatsız etmezdi yani şöyle ki ben sevgilime zaten güvenirdim ve sevgilimde zaten nerede nasıl davranacağını çok iyi bilirdi. sadece samimiyetin dozunu aşırı kaçıran birisi yani karaktersiz bir erkek olursa bunu istemezdim. bazı erkekler aşırı kıskanç yani kısıtlayıcı olabiliyor veya sevgilisine güvenmeyebiliyor.
- Çünkü erkekler kadın gördükleri zaman gözlerine değil fiziklerine bakarlar buda aslında karakterleriyle alakalı bir durum yani ben karşımda ki kadına saygımdan dolayı konuşurken sadece gözlerine bakarım gözlerim başka bölgesine kaymazdı. ama çoğu erkek akılları aynı zamanda başka yerde olduğu için gözleri kayıp başka yerlere de bakıyorlar.
Benim söyleyeceklerim bu kadar İyi geceler ✨
20 Yorumla
+1 yıl1. Erkekler futbol ve siyasee konuşuruz genelde
2. O olayı bende anlamıyorum gayet normal ama erkek arkadaşlarıyla gece kulübü vs oraya gidemez bu kdr.
3. erkekten erkeğe göre değişir bu durum qma genelde kalçaya bakarız17 Yorumla- +1 yıl
Siyaset*
- +1 yıl
Hahja :D sorularıma cevap aldım fakat senin karşı cinste merak ettiklerin nedir?
- +1 yıl
Hemen söyleyim efenim
1. Neden egolusunuz
2. Neden boy takıntınız var
3. Erkeklerde ilk neresine bakarsınız - +1 yıl
Ego kasacak özelliklere sahibizdir, boy takıntısı erkeklere nispeten var :D yüzlerine arkasını dönerse totosuna yalan yok shdjs
- +1 yıl
Biz sizin kalçanıza bakınca kızıyonuz 😅😅😅😂
- +1 yıl
Teşşekürler 😂👍👍
- +1 yıl
Ricalar :D
+1 yıl- Neden kendiniz her haltı yerken sözde 'temiz' kadın istiyorsunuz?
-Doğallığı savunup neden makyajla değişmiş kadınlara ilgi duyuyorsunuz?
- Neden erkek seks yapar kadın yapmaz, yaparsa namussuzdur deniliyor? Erkek, erkekle mi yapsın o zaman?
711 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
Kafanda deli sorular 😆😄
- +1 yıl
@Turkuaz88 Ben ve benim çevrem erkeğin boyuna takmıyor. Ama yine çevremi görüyorum ki kendileri yaptığı şeyleri kadınlar yapınca namussuz diyorlar asıl saçma olan budur kardeşim. Bunun tartışmasına girmek istemiyorum, iyi geceler.
- +1 yıl
@Turkuaz88 her şeyden önce bekaretin neresi namus?
- +1 yıl
ve sekse neden bu kadar olumsuz gözle bakılıyor türk aile yapısı ve din harici
- +1 yıl
@princessa_963 sekse olumsuz bakan da kim sadece siz herkesin kendinizi kabul etmesini bekliyorsunuz sen her erkeği kabul eder misin? Bu yapıdan acil vazgecmelisin
- +1 yıl
@Turkuaz88 ben gördüklerimi söylüyorum.
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzelim 💝
- +1 yıl
Rica ederim can🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. - Serseri erkeğin nesini seviyorsunuz?
- Eski sevgilinizi stalk eder misiniz?
- Neden ilk adımı siz atmak istemiyorsunuz?
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel sorular; serseri erkek sevmiyoruz o sizin kuruntunuz, eski sevgili bir süre stalklanabilir sonra neinnn, ilk adım erkeklerin işi, biz ilk adımı atıyorsak onlar da çocuk doğursun mademsi jskd
- +1 yıl
Yoo bazen kadinlar da ilk adımı atıyor. Benle gelip tanışan çok kadın oldu, beni tavlamaya çalışan da oldu, erkektende adım beklerler tabi, gel beni yap diyecek halleri yok 😄😆🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğin kendilerine bakacaklarını düşündükleri şey dişilikleri mi,
Kendi aralarında o çocuk bana kesin yazacak diyorlar mı,
Bir erkeğin ilgisini çekmek onlar için uğraş gerektiren bir zahmet mi,
Buda mı gol değl 🔪
Başka sorum yok hakim bey jdjj
111 Yorumla- +1 yıl
Kim cevap verecek bunlara, bilmem :D merakınızla kalınız
- +1 yıl
Ben bu cevapları zaten biliyorum 😅
Sizi sizden iyi tanırım 💪😅 - +1 yıl
Az hareketlere bak 🙄 biliyoruz :D
- +1 yıl
Bileceksin tabii kiminle muhattap oluyorsun 😅
- +1 yıl
Çok flörtözsünüz bayım :D sjkdsj
- +1 yıl
Öyleyimdir 😅
Sahalara yeniden ineyim diyorum 😅
Alan geniş mi oralarda bi haber ediniz 😅 - +1 yıl
Sahalar sizi özleseydi :D
- +1 yıl
Cevap verelim hemen akhakhs hayır aslında biiraz da kişilik ve enerjimize güveniyoruz. Evet yazmazsa... yaparım diyerek kafamızda kısa süreli işkence planları kurduktan sonra da aman boş ver diyoruz. Kimi kadınlar için zahmet kimleri için eğlence
- +1 yıl
@princessa_963 o kadar paragraf dolusu cümle içinde tek dikkatimi çeken şey; 'akhakhs' diye gülme oldu. Jdjdj
- +1 yıl
randomda bastığım tuşlar planlı değil :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ediyorum, neden çok sevilirken kıymet bilmeyip de kaybedince anlıyorlar ki? İlla ki kıymetimizi bilmeleri için kaybetmeleri mi gerekiyor?
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu kadınlarda yapıyor :')
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerin hiç bir şeyini merak etmiyorum. Bana göre erkeklerin gizemli hır yani yok. Her şey ortada.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gruptan ayrılınca kızlar aralarında ne konuşuyorlar diye merak ediyordum onu da öğrendim zaten. Bizim hakkımızda konuşuyormuşsunuz. Başka merak ettiğim bir şey de yok. Ancak senin sorularını da yanıtlayabilirim.
- Erkekler kendi aralarında ne konuşuyor?,
Yanıt: Aynı sizin gibi biz de sizden bahsediyoruz. Ancak sizin gibi tek konuştuğumuz konu bu değil, bazen de maçlardan, transferlerden, bazen dizilerden hatta belki siyasetten.
- neden kız arkadaşınızın karşı cins arkadaşları sizi rahatsız ediyor? Sizin yok mu?
Yanıt: Rahatsız eder tabi ki seviyoruz, kıskanıyoruz. Samimiyet sınırı vardır, o sınır geçildi mi bizim de sabrımızın sınırı geçmilmiş olur.
- karşı cinsle konuşurken neden gözleri yerine başka yere kayıyor gözleriniz?Yanıt: Herkes böyle değil tabi en azından her zaman değil, ben konuşurken özellikle yüzüne, gözlerine bakarım, ancak bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı dediğiniz gibi olabiliyor, o kadar güzel ve arzu edilesiniz ki, bizim bu hayattaki amacımızsıznı. Zengin olma amacımız da sizin için, kariyer hedeflerimiz de sizin için, bakımımız, traşımız, süsümüz püsümüz hepsi sizin için. Siz, bizim uzmanlık alanımızsınız, sizi böyle uzun uzun süzüp, incelemeyip de neye bakalım, taşa mı bakalım. 😄🤭 Tabi ki bazıları da bu durumu abartıyor o da hoş değil.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettiğim bir şey yok da, sormak istediğim birşeyler var.
-Bazı kızlar picamayla bile seksi olmayi nasıl başarıyor 😅
- Evlenmeye karşıyım diyeniniz bile sevgili olunca evlenelim diye tutturuyor bunun nedeni nedir.
- Evlenmeye neden çok meraklisiniz, hayatınız mahvolcak biliyor musunuz. Hem iş hem ev zor yani. Ayrica tek bir erkeğe sadık kalmakta zor.. neyse diger soruya geçiyim.
- Bu kadar egoyla, kendini beğenmişlikle ve seçicilikle evde kalacağınızı düşünüyor musunuz?
Başka sorularim varda şu an aklıma gelenler bunlar , hatırladıkça sorarım 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Hey maşallah :D kızlar cevap verin ben üşenirim jsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yıl1) nasıl dedikodu yapıyorlar? yaptıklarını öğrendik ama neyin dedikodusu ola ki?
A-Kanka duydun mu mert napmış?
B-Aa kanka napmış anlat bakayım?
2) aralarında kızları çözmeye falan çalıştıkları oluyor mu?
A-kanka merve bana 'yazma bana' dedi, bu ne demek ki?
B-kanka bilmiyorum hiç açık konuşmuyorlar ki zaten!
3) diğer erkeklerin dış görünüşleriyle ilgileniyorlar mı?
Mesela rastgele gördükleri birinin veya bir arkadaşlarının yeni saç kesimiyle ilgili bir şeyler düşünüyorlar mı? Yakışmış, ben de böyle kestireyim. Kıskanma falan oluyor mu hiç? Ne yakışıklı çocuk dedikleri oluyor mu? Ya da fiziği güzelmiş falan dedikleri?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar nasıl erkekleri anlamak yerine onun penceresinden bakmak yerine hep kendine köle ister gibi davranıyor
Erkeği neden bir eşya gibi görüp kriter koyuyorlar çok saçma örnek 1.85 altı erkek değil gibi
Birde şunu çok merak ediyorum x bir kız var abi kızdan nefret ediyorsun ama ben o kız hakkında kötü konuştuğum zaman o kız orada olmasa bile kızı savunmaya geçiyorsunuz ya sen sevmiyorum diyorsun arkasından konuşurken neden yok yere kızı birden kankan gib savunuyorsun çıldıracam ya da bu iki kişi de biribirni sevmiyor olsun ikisinden birine bir laf geldiğinde ikiz birlikte oluyorlar o kişiye saldırıyor dah 5 dk önce sevmiyordunuz ne oluyor ya o an size 🤣10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAaa olmaz olur mu, asıl bu soru kaçırılmaz. 😄😂
- Kadın ve erkek neden arkadaş kalamıyor. illa ki sevgili mi olması gerekiyor?
- Erkekler, erkek gecesi takıldığında nerelere gidiyorsunuz?
- Erkekler dedikoduyu neden çok seviyor?
- Fiziksel ve yüz güzellik olarak itici dediğiniz kadınlara neden düşüyorsunuz?
Peki bu sorulara kim cevap verecek 😂😂Cevaplarını alamazsam çatlarım 🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Günaydın tatlım :D yanii bir de bonus yapıştırmışsın oraya ama sorular bomba :D
- +1 yıl
Sana da günaydın bebek 😁😘 Buyur ☕️ bu arada o sorularda ışık 💡 olsun sorarsın 😄😂 Bakalım bunlara cevap verecek cesur erkerk nerede? Tabiki bir yerlerde saklanmıyorsa 😂😂
- +1 yıl
En ihtiyacım olan ☕️ :D her derde deva, teşekkürler 🌺
- +1 yıl
Bu sorulara cevap verecek erkek nerede demişsin, eminim ki kimse yazmak istememiştir, yazmaya usenmistir. Uzun çünkü. Gelelim sorulara.
- kadın erkek neden arkadaş kalmıyor demişsin,.
Bakarsan doğamız gereği erkekler cocukken erkeklerle, kizlarda kizlarla arkadaşlık yapmıştır, bebeklikten beri böyle gelmiş gitmiştir. Haa çocukken erkek arkadaslarim vardı diyorsan o ayrı, onlar erkeklerle arkadaş kalabilir ama genelde hormonlar bazı şeyleri duygusala çevire biliyor ya da cinsel çekim olabiliyor.
- erkekler erkek gecesi takıldığında genelde ya içmeye gider, ya futbol izlemeye, ya da ps, okey v. s oynamaya.
-erkekler dedikoduyu neden seviyor, aynı soruyu kizlar içinde sorabiliriz, kızlar diyince akla dedikodu gelir, feminen zihniyet zamanla erkeğe kadın özellikleri yükledi ve eekekler bu feminen özelliğe sahip oldu. Genelde dedikodunun cinsiyeti olmaması lazım, gıybet günahtır ve insan nefsi bir varlıktır.
- fiziksel ve yüz olarak otivk dedigin kadinlara düşmenin sebebi hormonaldir. Erkek milyonlarca sperm üretir ve yapısı gereği bütün kadınları döllemek ister. Güzel cirmin ayirt etmez. Kadın ayda bir yumurtlayan varlıktir. En iyisiyle döllenmek istediği için seçicidir çünkü ayda bir yumurtan çıkıyor bunuda önüne gelene vermek olmaz dimi. Erkekse saniyede kaç milyon sperm üretiyor isterse dünyayı döller bir erkek tüm kadınları hamile birakabilir mantık bu😆. Bakarsan hayvanlar aleminde de erkek aslan tüm kadınlara sahip olur baskasinin bebeğini kıskanıp öldürür kedilerde de var bu. Yazım kurallarina pek uyamadim anlatirken. Bu yüzden afola - +1 yıl
@Emre3558123 Yorumun için çok teşekkür ederim.
2 şeyi merak ediyrm 1 neden sanalda kızlara cinselik teklif ediyolr selam vern şey istiyo. 2 neden sanalda kızlara kardeş gözüyle bakamıyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1... Her kadınla düşüp kalkıp sonra namuslu el değmemiş kiz neden arıyorlar
2_ erkekler neden çok kıskanç ve şüpheci olurlar
3 erkekler birbirlerine sevdikleri ya da birlikte olduğu kadınları anlatıyorlarmi
4 ilk bulusmalarda biz aşırı heyecan ve stres yapıyoruz erkeklerde yapıyorlar mı acaba?211 Yorumla- +1 yıl
1 sevdiğimiz kadınlar sadece
2 seven kıskanır reis
3 racona ters anlatmak he anlatan gevşekler var
4 %1 filan - +1 yıl
Reis beni engin tecrübelerinle aydinlattigin için teşekkürler 🤗
- +1 yıl
@iojo27 kesin bilgimi yayalım mı 🤣🤣
- +1 yıl
Aynen var öyle tipler ama bunları yapan erkekleri şiddetle kınıyorum al işte kınadım 🤣🤣
- +1 yıl
Sen kendin dikkat et bence sen beni düşünme biz kiminle ne yapacağımızı bilecek kişilikteyiz
- +1 yıl
Ben sana kizmam reiss ben senin saygısızlığına veririm ...
+1 yılErkeklerin çoğu seks yaptığı halde neden hiç seks yapmamış bakire kızlarla birlikte olmak isterler.
Bir kızla cinsel ilişki yaşadıktan sonra neden o kızı küçük düşürücü şekilde arkasından konuşuyorsunuz?
Niye ilk buluşmaya gelirken eşofmanla geliyorsunuz?10 Yorumla
+1 yıl-Abaza kitle ilgi duyduğu zaman neden dünya etrafınızda dönüyormuşçasına genellemeler yapıyorsunuz (erkekler hakkında)
-Neden bitmiş bir ilişki sonrası çok ağır şeyler söylenmesine rağmen tabiri caizse köpek muamelesi yapılmış olsa bile fake hesaplardan, özel numaradan aramalar vesaire yapıyorsunuz. yani neden vazgeçmek bu kadar zor. (Her kadının aynı olmadığını bende biliyorum, sadece kendi açımdan genel kadınlarda gördüğüm bir davranış olduğunu bildiğim için soruyorum)10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. 1-) erkekler ne konuşuyoy hii bizimkiley ya futbol konuşuy ya da uçkurunu iki muhabbetide şevmem o yüzden kimşeye yanaşmam giderim maşum maşum kipatımı okuyum
2-) kız arkadaşımızın erkek arkadaşlarıyla yakın olması niden rahatsız etmeşin ki bizim kız arkadaşlayımız sizi rahatsız etmez mi azıcık empati çok ayıp. dd
3-) nere bakıyoyuz ki ben genelde ya yere bakarım ya da gözlerine sen neyi kasdediyoyşun bilmiyoyum o yüzden o konuda biy şey diyemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu okuyunca istemsiz güldüm 😃😃 neysee
1. Bu kadar düz mantık olmayı nasıl becerebiliyorlar.
2. Neden tek kadınla yetinmeyi bilmiyorlar
3. Neden çok sevmeyi kıskançlıkla bağdaştırıyorlar
15 Yorumla- +1 yıl
Niye ki :D
- +1 yıl
Sorrmaaaaa 😂😂😂
- +1 yıl
Ya bana ne sordum, söyle çabuuuk 😅
- +1 yıl
Degisik sorular geldi aklima djjdjd
- +1 yıl
Ne gibi ya Allahım cımbızım nerde sjjd
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Neden açık ve net olmayıp ısrarla zihin okuyarak anlaşılmayı bekliyorlar? 2. Neden erkeklere yüksekten bakıp ilgiyi, sevgiyi lütufta bulunuyorlarmış gibi veriyorlar? 3. Neden işlerine geldiğinde, kendi çıkarları gerektirdiğinde kadın-erkek eşitliğine sığınıyorlar da işlerine gelmediğinde bir erkeğin kanatları altında rahat etmek istiyorlar?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. -her konu dönebilir. Özel konular hariç. O an konu ne gerektiriyorsa trafikteysen arabalarla ilgili, evin yapısı şekli insanların yürüyüşü , kafa adamsa her türlü konuda makara yapılır.
-Özgüvensizlik te olabilir. Diger bir sebepte erkeklerin %80-%90 ı yvşk ve kendine hakim olamaz. Özgüvensiz diyip geçmek bence yanlıştır.
-bu sorunun cevabı değişir kişiden kişiye. her zaman başka yere kaymaz düşüncesindeyim
iyi geceler
10 YorumlaGenel hayat sorunları, gün içinde gördüğümüz komik olaylar felan. İlişkilerimizi anlatmayız.
Kız arkadaşın karşı cins arkadaşı yedekte bekleyen sırtlandır. Genellikle de tartışma döneminde araya soğukluk girerse, ne olduğunu anlayamadım her şey bir anda olup bitti. Öptüm Buğracan ı halbuki kardeşim gibiydi diyorlar.
Neden gözlerimiz sürekli üzerinizde geziyor, çünkü biz sizi bir bütün halinde seviyoruz. 😛10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden cilteri mükemmel?
Arabanın en ufak sesinden ne olduğunu anlıyorlar ama biz o kadar dil döküyoruz yine anlamıyorlar neden?
Üçüncümsü yok bende😄13 Yorumla- +1 yıl
Evet ya cilt sorusuna katılıyorum :D
- +1 yıl
Açıklasınlar😄
- +1 yıl
Açıklamıyorlar ya :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ 1. 2. 3. Bana kalsın.4. cüden başlıyorum: her şey. ⭐😄😄😎😎
#tubasueda 🍀🍀10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşı cinse dair en merak ettiğim şey
Bir kadın olarak ilişki yaşamak basıl bir his çok merak ediyorum 🤭🤭
Hamile kalmak çocuk doğurmak nasıl bir şey çok merak ediyorum
Regl olmak nasıl bişey onu da merak etmiyor değilim 😁😁🤭
10 Yorumla
+1 yıl. Neden sadık kızları değil, aldatan kızları seviyorlar?
. Nasıl ayakta işliyorlar?
. Neden bu kadar gereksizler? 😂19 Yorumla- +1 yıl
Çoksel sorular :D cevap verin olmmm
- +1 yıl
😀😀ya çoksel sorular ve enteresan
- +1 yıl
Yanıtla haydi shs
- +1 yıl
Du ya sıkıştırma 🙃😜
- +1 yıl
3 ve 1. cevap istiyorum
- +1 yıl
2. ci o kdr önemli değil yani:))
- +1 yıl
Cevapları göreceli ve genel şeyler bnce, 1 kişiye göre değişir aldatmış olanlar alınlarında yazıyor da secmıyolardır hande, belkide darbe vurmuş/darbe yemiş kızları daha yakın buluyolardır kendilerine, o erkeğin kişiliğiyle alakalı daha çok. İki gereksiz, kişiliksiz kişilerin uyumu olur.
3. cü yü de genelledin :)) yapılan gereksiz hareketler üzerinden bize gereksiz demek de
Tavır kişilik yanlışlıkları diyim ona da. - +1 yıl
@Psikopatdonsuz 👏
- +1 yıl
Teşekkürler ☺🙂
Düşündüm ama hiçbir şey merak etmiyormuşum.
10 Yorumla
+1 yılÇantanızda İngiliz anahtarı var mı?
Gereksiz yere niye trip atıyorsunuz?
Sadece seninle konuşuyorum yalanını niye söylüyorsunuz?😃13 Yorumla- +1 yıl
İngiliz anahtarı yok onun dışında her şey var :D attığımız triplere gereksiz muamelesi yapanlara bir daha trip atıyoruz, o an için bir tek seninle konuşuyordur :D yalan saylanmaz sana mesaj attıktan sonra diğerine yazıyordur sırayla sjjds
- +1 yıl
Allah razı olsun artık tüm kadınlara güvencem 😂
- +1 yıl
Tüh, ama bunlar sadece varsayım :D ediyordur yapıyordur vs
+1 yılSanırım bütün merakımı gidermişim ya da merak ettiklerimi artık biliyorum. Bilmez olaydım 😅
19 Yorumla- +1 yıl
Aaa neden öyle dedin ki :D ilginç varlıklar değil miyiz djdj
- +1 yıl
Hem de ne ilginç shsjsls
- +1 yıl
Kötü manada ilginç mi :D
- +1 yıl
Yok ya ben kötü görmüyorum. Sadece bazen nedennnnn diye soruyorum 😂
- +1 yıl
Mesela sizler neden maçı izledikten sonra bin kere özetini izliyorsunuz? 😃 bence siz daha ilginçsiniz
- +1 yıl
Ben maç izlemiyorum 😂
- +1 yıl
Ben bile izliyorum :D sus sen
- +1 yıl
Benim ilgi alanım başka 😂 tamam
- +1 yıl
Tamam :D
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Kendini üstünlü görüyo erkeklerden onu merak ediyom
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok
+1 yılİlgi ne demektir?
Kadınları anlamak ne demektir?
Kadınlar neden çok konuşur?
115 Yorumla- +1 yıl
İlgi üstüne düşmektir, seviyorum seni demenin kadıncasıdır.
Kadınları anlamak aslında hiç zor değil, ilk soruna bak anlarsın.
Biz konuşmasak canınız sıkılır be jskd - +1 yıl
Kimin ilk sorusuna bakayım 🤔
- +1 yıl
Kendi ilk soruna, uyanamamışız hsjs
- +1 yıl
Benim ilk sorum ne ki🤔 Şimdi kim o kadar geri gidecek 😂
- +1 yıl
Yahu sitedeki değil görüşteki ilk sorun olm hsjsjs
- +1 yıl
😂😂😂😂 tamam anladık be😂😂
- +1 yıl
Günaydııııınnn ☕️😅
- +1 yıl
Saol 😂
- +1 yıl
Şimdi ben sitedeki ilk sorumu merak ettim🤔 benim ilk soruma gidip bakman gerekiyor 🤔 aklıma soktun şimdi 😂
- +1 yıl
Bana da söyle, al işte ben de merak ettim jdkd
- +1 yıl
Sen bak işte, hem stalk yapmış olursun biraz 😂😂
- +1 yıl
Stalk yapmaya vaktim mi var :D
- +1 yıl
yok mu
- +1 yıl
Var mı :D
- +1 yıl
yok mu ben sana soruyorum
Sadec neden kız arkadaşımızın karşı cins arkadaşı olmamasını istediğimi anlatayım insanlar konuştukça bir konuda mutlaka ortak bir yönünü bulurlar beraber gülerler ve sevdiğini başkasıyla gülerken görmek sadece sana adadığını söylediği hayatta başkalarıyla da gülmesi canını sıkar adamın , moralini de bozar.. ikinci soruya gelirse sevgilim dışında benimle yakın yaşta olan hiç bir kızla konuşmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılGözleri heyecanımı artırır. erkekler genel de iş konuşur. Var ama fazla kiskanmassam da rahatsız eder.
+Kadın neden bedenini kıymetli zanneder?
+Bazı kadınlar Müslüman gibi yaşamaz ve Müslüman gözükür. Mesela işte göğüs açık giysi giyip dua ediyor görüyorum. Neden inanmıyorum diyemez?
+Iste göster elletme diyen kadının da bir gün oğlu olunca aynısı başka kadın yapınca o zaman oğlu nasıl hissedeceğini düşünüyor mu? Keza aldatan erkekler içinde aynısı geçerli.
10 Yorumla
+1 yılBeyin yapıları nasıl işliyor?
Neden oyunu arabaları ve futbolu sevdiklerinden daha çok seviyorlar?
Biz onlara temas edince ne oluyor akıllarına ne geliyor?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanıp neden belli etmiyorsunuz
duygularınız var okey de bi salın mantığı aaaa aşk yaşayalım az :D neden hep mantığınız devreye giriyor
10 Yorumla
+1 yılNeden ilgi gösterince kaçarlar
Neden ille de cinsellik olmalı
Arkadaş ortamlarında ne konuşuyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Merak etmiyorum, çözmeye de çalışmıyorum.
Olduğu gibi kabul edip, sadece seviyorum. :)
Ruh ve beden sağlığı için bu elzemdir.
10 Yorumla
+1 yılkimleri tercih eder?
Neler hayatlarında isteklerini arzularını arttırır?
En cok neden mutluluk hissederler?10 Yorumla
+1 yılBizim kadar sık cinsellik düşünüyorlar mı?
1e 9 diye bir oran var, o gerçek mi?
Niye popomuza bakıyorlar?
10 Yorumla
+1 yıl1 bir kız neden hem gitmez hem kalmaz ne yaptığı belli olmaz amaç ne
17 Yorumla- +1 yıl
Dengesizdir net
- +1 yıl
2 kızların en nefret ettiği davranış nedir genel olarak
- +1 yıl
Umursamaz erkek
- +1 yıl
3 neden hep seven kaybeder sence
- +1 yıl
Seven kaybetmez, kaybeden sevilen taraftır
- +1 yıl
Bu biraz politik oldu ama tesekkurler
- +1 yıl
:D
+1 yılmerak ettiğim hiç bir şey yok umrumda da değiller
10 Yorumlahiçbir şey merak etmiyorum çünkü ne olduklarını çok iyi biliyorurm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok düzler ve merak ettiğim hiç bir nokta yok erkeklerle ilgili..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hiç bişey merak etmiyorum ben ya tanıdıkça sevenlerdenim
10 Yorumla
+1 yılMerak ediyorum bu kadar yokluk çekerken kadınlari neden anlayamıyorlar
10 Yorumla
+1 yılAnime kızlarına aşık kitleyi anlamıyorum bir diğeri neden umursamaz davransak umurlarında olmuyor diğerini bulamadım
11 Yorumla- +1 yıl
Çocuk onlar ya
+1 yılGerçekten merak ettiğim şeyler var sınırı olmayan biriyle bunu yıllarca konuşup sürdürebilirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu kadar duygususuz olmayı nasıl başarıyorlar acabaa
10 Yorumla
+1 yılDüşündüm ama aklıma bişey gelmedi 🤷🏻♀️ ben galiba onları hiç merak etmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılbir hafta kan kaybedip ölmemek nasıl bir şeydir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç merak etmiyorum. Karşı cins olanlar da bundan sonra bacımdır.
10 Yorumla
+1 yılbir şey merak etmiyorum çünkü ne varsa sormuşumdur jdjd
10 Yorumla
+1 yılEn boy yükseklik🙂
10 Yorumla
Karşı cinste merak ettiğim üç şey:
1-Kendinden Başkasının bilmediği en önemli sırrı nedir?
2- orta parmak ve yüzün parmağının uzunlukları
3- Cinsel yöntem kendini kaybettiğinde en dışa vuran hareketi Nedir?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarla takılmıyorum merak ettiğim konuda yok gün geçtikçe ilgim azalıyor karşı cinslere
Neden acaba10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsin her şeyini bildiğim için hiçbir şeyini merak etmiyorum...
Onların elinde çapkın oldum zaten...
Hepsi baldan tatlı başbelaları...10 Yorumla
+1 yıl1) kadının tanımı nedir sana göre?
2) neden ilişki kurarsın?
3) kadın erkek arkadaş olabilir mi?
( bunların cevabı erkekten erkeğe değişiyor ama merak ettiğim sorular bunlar 🤷🏻♀️)
00 YorumlaAramızda herşeyi konuşuruz
Sevgilime eş de olurum arkadaş da olurum karşı cinsten biriyle arkadaş olmam da oldurmam da
Konuşurken yüzüne bakarım başka yerine bakmaya ihtiyacım yok 😎10 Yorumla
+1 yılKendi aralarında herşeyi konuşurlar
Karşı cins arkadaş olayı çoğu zaman sıkıntılıdır
Konuşurken gözlerine bakılmasını isteyen dekolteli giyinmesin10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden arkadaş olarak gördükleri kişilere sonra başka gözle bakıyorlar
10 Yorumla
+1 yılSeninkiler merak değil de karşı cinsi karalamak olmuş. Ben de neden kendi görünüşlerine güvenleri olmadığını merak ediyorum çünkü makyajlar, filtreler... Kendilerini başka biri yapıyorlar bunun nedenini merak ediyorum.
00 Yorumla1.) Genelde gündem neyse onu konuşurlar
2.) Çünkü 2 cins yanyana arkadaş olarak gezemez sonucu kesinlikle ilişki olur. Bu hem dinen hem tıbben mevcut.
3.) Çünkü kadınlar böyle istiyor o yüzden açık ve dar giyiniyor. Yani niyetleri o olduğu için erkeklerde direk sonuca gidiyor.
Bence yeterli...
00 Yorumla
+1 yılErkekler neden grur yapar?
Neden sözü geçsin ister?
Neden kıyafetlerimize karışır?
10 Yorumla
+1 yılFutbolu gerçekten seviyorlar mı?
Aklıma gelen14 Yorumla- +1 yıl
Fenerbahçe ve milli takım oynuyorsa yesss
- +1 yıl
Çok iyi çok profesyonel
- +1 yıl