AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Hayır değil, zayıf insanlar böyle yapar. Hem kendini hem karşısındakini kandırır
Hayatından çıkar böylesine bos birini unutursun zamanla yeni birini al hayatına
Zamanla alışacaksın Tabii ki gerek yok başka birisine
doğru veya yanlış mı bilemem ama kesin çözüm olduğu doğru
Benim çokça yaptığım hep zararlı çıktığım bi hareket
Beklemek benim tarzım değil devam etmek gerekir.
Ben başka birine kendimi kalbimi aklımı veremedim ben yapamadım şahsen
Doğru bulmuyorum. Acılarla yüzleşmek kişiye tecrübe katar.
yanlış bir hareket özellikle de karşında ki kişiye büyük bir ayıp olur
Çivi çiviyi sökmez, daha derin izler bırakır.
Yanlış bir davranış olur bu bence, kızın yaptığı da yanlış zaten
Çok acizce. Unutamayacak kadar güçsüz ve pasifsin demek.
Doğru ama yöneldiğin kişiyi yara bandı olarak kullanmadığın ve bırakıp gitmediğin sürece
Hayır kimse yara bantı deyildir bir ilişkiden çıkmışsan önce kafanı dinle
Duygularım yok diyorsa karşı taraf sende hayatına ona göre yön verirsin
Kendini kandırmak karşı tarafi daha çok üzmek demektir.
Ne kadar yanlış görülse de bilimsel olarak mantıklı ve işe yarar bir durum.
Birilerinin yara bandı gibi kullanılması bana doğru gelmiyor.
Kesinlikle hayır. Kimse kimsenin düzeltme tahtası değil
Allah Allah aynı anda 10tane flörtle konuşan kızlar mı bunu söylüyor?
Ne 10 flörtü ya
Hayır saçmasapan bir hareket.
Kimseye yakışmıyor bu davranış.
Unut onu kardeşim. Ondan sonra başkasına yönel yöneleceksen.
Yarabandı misali. :// Sadece üzüntü ve vicdan azabı yaratır. Doğru bulmuyorum.
Hayır değil bence çünkü öyle karşı tarafı kullanmış oluyorsunuz bu da doğru bir davranış değil
Unutmak için başkasına yönelmek yanlış bence. Yöneldiğin kişinin duygularıyla oynayabilirsin.
yanlış çünkü diğer kişiyi sevemezsen yaşadığını yaşattırmış oluyorsun, etik bulmuyorum
O kişiyi sadece bu amaç doğrultusunda kullanmamak şartıyla, evet diye bilirm galiba.
Hayır tabii ki de değil sonuçta unutmadığın insan bie gün gelip seni sevebiliyor ve onu unutman için başka birine gitmiş olma ihtimalin hem onda değer kaybettiriyor hemde yapan kişinin hislerinden emin olamıyor.
Eğer yöneldiğin kişi o ağırlıkta biriyse kafan dağılabilir eski sevgiline denk olması lazım. Bende aynı senin durumundayım birinden çok hoşlanıyorum hiç aklımdan çıkmıyor keşke başka biri olsada kafam dağılsa diyorum
kimse kimsenin yara bandı değildir birini unutmak için kimsenin duygularıyla oynamak hoş değil bence
Ben duygusuz biriyim heralde kimseyi karşılıksız sevemiyorum
ben çok bekledim ama olmadı, karşılık verir gibi yaptı ve geri çekildi
Unutulmuyor boşuna ugraşmış olursun. Hani derlerya yanındakiyle yaşlanırsın ama kalbindekiyle ölürsün...
son güncellemene göre bence başka sevgili yap kudursun kız 😂 karşılık vereymis bu zamana kadar
hahahahs değil mi yani 😂
aynen ilgi seviyor seni onu sevmen onun egosunu okşuyor demekki 😀😀 ters köşe yap bakalım
işte beni az çok tanıdı. Başka birine gidemeyeceğimden, sevemeyeceğimden adı gibi emin 😄
iyi o zaman kullansın dursun seni iyi yapıyo 😂
ahahhaha ya sen çok komik birisin 😂 benim amacım o kızı unutmak, yardımcı olacak mısın 🫶🏻
e kendin diyon başkasına gidemem sevemem diye 😂 sana senden başkası yardım edemez kızın gerçek yüzünü nasıl biri olduğunu bile farkedememissin daha size öyleleri layık işte
😂🤣
senin kafada var😂
yanlış bi mantık çivi çiviyi söker gibi olmaz seven insan unutmaz unutamaz
Böyle bir şey yapma Sevgi dilencisi olur gelen gidene yalvaririsin
Umarım yaşattığını yaşarsın kimse yarabandı olarak kullanilmayi haketmiyor
Gayet doğru. Kimse kusura bakmasın. Kadınlar tarafından bu bir yarış olarak aksettiriliyorsa erkeğe. Erkek o zaman gider istediğini alır bir şekilde. Nokta.
kral 8 ay azmış ben 6 sene bekledim onu 22 yaşındayım hayatım da sadece bir tane kız sevdim çok saçma biliyorum bana hiç bir zaman umut vermedi hiç kimseyi sevemiyorum ondan sonra hayatımda kimseye yer yok
Başka bir kişi arayışına girmek fakat baktım karşılık yok bana iyi gelen başka biri olursa değerlendiririm
Her şeyden önce açıkça kızla konuşmanı tavsiye ederim, kaybedecek bir şey yok, duygularından bahset ve cevabına göre kendine yol çiz
Hayat akıp gidiyor seni sevmeyenle zaman israfı yapma seni sevenle yoluna devam et
Tabii ki de hayır. Sırf siz unutmak için yapıyorsanız diğer partnerinizin suçu ne?
Doğru dediğin koordinat sisteminde bir çizgi kardeş. Benim sana önerim hareketlerine dikkat et. Yoksa mevlam sorar
çivi çiviyi söker derler ama yeni çiviyi yanlış çakarsan eski çiviyi çıkmayacak halde içine gömer
Çivi çiviyi sökmez. Ötekinin de kul hakkına girmiş olursun yapma.
o kızdan uzak dur en tehlikeli kız tipiiii... ilgin hosuna gidiyor ama evet demiyor
Bende 7 ay bekledim ama hic bisey yapmadı boş ver gitsin ondan bir bok olmaz yenisine gec
Eğer birini unutmak için yapıyorsan pek işe yarayacağını sanmıyorum kendime göre
Sence bir insanın duygularıyla oynamak doğru bir hareket mi?
Yapacak bi şey yok. Hayatın sonu drğil; illaki başkaları girecek bu hayata
Tamamen unuttuğundan emin olmadığın sürece bence kimseyle flört veya sevgili olunması saçma.
Tabikide hayır doğru bir hareket değil karma diye bir şey var ve ben inanırım
Hayır duygunun bitmesini bekleyin o zaman mutlu olursun diğer türlü unutamazsin
Bencilce bir hareket empati yap böyle bir şeyi kimse kimseye yapmamalı karşında ki insanın bir kalbi var
Yarabandı gibi kullanmak doğru değil aşk beklenmedik anda gelir. Tesadüfler hep bilerek yapılanlardan güzeldir.
Yanlış bir hareket çivi çiviyi sökmez
Şampiyon öyle kızdan uzak dur , hayatının içine eder. Tek maksadı senin ilgini üstünde tutmak
Aynen öyle, hanımefendi ilgi istiyor devamlı kendisi karşılık vermese de olur,
Aynen kanını hıhım abi hayatına bak daha güzel daha iyisini bulursun
Eyvallah kardeşim
Ne demek
Birini hayatına al ve mutlu ol
Yöneldiğin kişiye haksızlık
Çivi çiviyi söker demiş atalarimiz:)
Ya bi de bunu soruyor musun ya cidden
Geri çekil o adım atacak! Tecrübe konuşuyor :)