Güncellemeler
+1 yıl
Sadece merak ettim atatürkçü solcu çok kız tanıdım inançlı olanları da aynı çıktı inançsız olanları da aynı çıktı bu yüzden ilginç gelen bir şey bana
Güncellemeler
+1 yıl
Sağcı akpli kızları denemek lazım birde bakalım onlar nasıllar sjsjsjsjsj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şeriatçılar neden birbirlerine tecavüz edip erkek erkeğe bademliyorlar?
Sanane kardesim bu dediklerini sagcı erkeklerde yapmiyor mu en cok onlar zina yapmiyor mu bide ahlak beklicigi yapmiyor mu?
2023 sonunuz olacakkkkkkk
Bakır sayılır mıyım bilmem ama zina yapmadım. Çocukken bir kızla zinanın seksin ne olduğunu bilmeden soyunup organlarımızı birbirine değdirmiştik ki benim yaşadığım bu şeye benzer çok olay duydum çocuk aklı işte ama onun hariç başka bir şey olmadı. Çocuk derken 8 9 yaşındaydım ben ama kız benden baya büyüktü yaşça 12 13 vardı
Sence bakır sayılır mıyım? Başka ilişkim olmadı çocuk aklıyla olan şeye de bir şey diyilmez
Sonunuz mu? Bu ülke de soldan iktidar olmaz
Mansur Yavaş bile solcu değil hani erdoğanı yenecek diye bahsedilen adam
Mansur yavas solcu ama çürük olmayanindan kardes. Sen anlamazsın senin kafan bazmaz
Soldan gayet iktidar olur hem de cokkk guzel olur
Valla senin bassa adamın eski mhpli olduğunu bilirdin ben sagciyim ve kendimle gurur duyuyorum allah asla solculara nasip etmez iktidar olmayı
Ve konu yaşam hayat tarzı ama sen işi siyasete getirdin
En son aç araştır ne zaman ülke de soldan iktidar olmuş sjsjsjsj
Atatürkcü solcu diyorsun konuyu sen siyasete getirdin bos yapma.
Evet eski mhp li olabilir fikirler degisebilir kardesim sanane
Ataturku bu kadar çok sevmeyen insan varsa o da dini mevzular
Bizim insanımiz milliyetçi dindar insanlar o yüzden bu ülke de kolay kolay atatürkçü ve solcu partiler iktidar olamaz
Milliyetcilik dindarlık degil mallık denir ona dindarlık bambaska bir sey insanların hayatına karisinca dindar olmuyorsun
Kusura bakma benim dinimden olan herkese karışırım ben nasıl islamı adam gibi yaşıyorsam bu dine inanan herkes de adam gibi yaşamak zorunda
Dinsizler umrumda değil zaten inanmıyor inanmayan adama ben ne diyim ki
Utanmadan Sagci akplileri deneyelim birde yazmissin cok kisi denemssin bellli ki bir de ahlak dersi veriyorsun
Ateist olmaya dünden razıysa olurlar zaten
Akp iktidardan düşmedi diye dinden çıkan duymuştum bu adam eminim ki zaten dinle imanla alakası olan biri değildi
Çok kız tanıdım evet ama kötü bir şey yapmadım
Sana yaşadığım olayı anlattım ben zina sayılmadığı için kendimi bakir olarak görüyorum ki bakır değilsem bile zina yapmadım sonuçta çünkü çocuklara günah yazılmıyor
Kardes ellesip opusup her bku yiyipte insanlara karismandaki amac ne
Tanıdım ama çoğu sanaldan ve ortak arkadaşlardı
Kimin ne halt olduğu artık kolay duyuluyor teknoloji gelişti. Bir kız zina yapınca mesela adı kolayca yayılıyor
Geçen biri anlattı mesela bizim sınıfta bir kız var herkese veriyor falan diye
Evet erkeklerinki yayılmiyor nasıl olsan kuranda erkeklere serbest yazıyor sizin gibi zihniyete gore degil mi
Lan yapmadım diyom sen hala neyden bahsediyon? Ayla sen misin valla sensin gibi hissettim dürüst ol ismin ayla mı
Yav yuru git kaç tane kişiyle yaptın şimdi zina yapan kızlardan bahsedince mi kuduruyon
Yapmasaydın banane? Zina yapan kıza ne diyelim ki onlar yolludur
Senden temizim aw muslumanim diyipte hayatindan cok kiz gecmis kisiye gore daha temiz oldugum kesin
Sen öyle san beni bakalım. Yobazsam yobazım açık giymeyi özgürlük modernlik sanan aptallardan daha zekiyim
Ve eminim ki sen aylasın
Ne terbiyesizsin ya
Banada ha bire ayla diyip durma o zaman ayla degilim ben aw
Değil misin cidden dürüst ol
Degilim senin gibilerle arkadas bile olmayacak biriyim
Bırak arkadasi dusman bile olmayacak biriyim
Ne var bende? Solculara çok meraklı değilim bende her türlü edepsizliği modernlik olarak görüyorsunuz
Evet keşke dinci olsalar da 6 yaşındaki çocuklarla evlenseler
valla nedense benim okulda tam tersi. imanımdayım diye gezenin ifşası çıktı
Devir bozuk inançli da her halti yiyor dinsiz de her halti yiyor
yesin aga bizi ilgilendirmez kendi bileceği iş