Ben takıntılı biriyim biraz ve güzel değilim çirkin de değilimdir bence neyse. Beni reddedenler takıntılı olduğumu söylediler çoğunlukla. Bu kişilere hep ben ilk adımı attım bir süre konuştuk bazen güzel sohbet ettiğimiz de oldu ama en sonunda hep reddedildim. Bi çocuk bana nazlı ol egolu ol demişti mesela sonradan takıntılısın çirkinsin vs de dedi bunu ona takıntım bitsin diye mi söyledi bilmiyorum. Bana hiç adım atan olmadı. Ben neden kendimi sevdiremiyorum çirkin bulunduğum için mi bunları yaşıyorum karakterimle mi alakalıdır?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir erkeğe ilk adımı sen atiyorsan zaten reddedilme potansiyeli çok yüksek çünkü erkekler kendini bir kızdan cesaretsiz hissedecek ve reddedecektir oyuzden sen kendin ol nasip olursa sana adım atan olucaktir
Yani erkeğin özgüveni mi zedelenmiş oluyor böyle bir durumda
yanlış kişilerde doğru şeyler arıyosun ondandır öncelikle analiz etmelisin sonra açılmalısın
İyi de hepsiyle önce konuşuyoruz yani başlarda hepsi konuşuyor hani beni beğenmediler dicem e neden baştan konuşuyorlar dimi beğenseler neden reddetsinler sebebini çözemiyorum tamam takıntı zaten ekstra soğutur insanı da bilemedim
dostluk içindeki samimiyeti yanlış anlıyo olabilirsin bence acele etme onların teklif etmesini bekle
Takıntı çok fena aşırısı insanı soğutur
Takıntı çok kötü evet ama şöyle ki mesela o kişiyle konuşmadığımız sırada ben şüphelenmeye başlıyorum sık boğaz ediyorum arıyorum hep bi ara biriyle neredeyse tüm gün konuştuk bana egolu nazlı ol diyen kişiyle. En sonunda beni kendinden soğuttun vs dedi. Sence asıl mesele bu mu yoksa beni çirkin bulması mı? Bence güzel bi kız bunları yapsa erkek için aşık kız gibi görünür
En güzel kız bile sık boğaz etse soğutur. Basima aynısı geldi
Bak şimdi bu bana egolu ol nazlı ol diyen çocuk cidden eli yüzü düzgün fiziği bölümü iyi bir çocuktu hani illa ki hoşlananı oluyordur. Başlarda onunla baya konuşurduk telefonda yüz yüze gelemedik farklı şehirlerdeydik çünkü. Onunla bir gün 10 saat falan konuştuk neredeyse. Ya bu çocuğu baya bıktırmıştım ben ama en sonunda çirkinsin bile demişti bana. Beni çirkin bulduysa neden o kadar konuştu etti sebebi cidden ona göre çirkin oluşum muydu sence
Ne bileyim ben. Az konuş az kafaya tak. Hayatta başka meşguliyetlerin de olsun
Haklısın aslında güzel bi mesleğim var ama işte insan sevmek sevilmek istiyor özellikle de kızsa kendini çok dışlanmış hor görülmüş hissediyor insan. Klişe bi tabir vardır kadın seçer erkek seçilir diye ben seçme durumunu geçtim seçilecek duruma bile düştüm yine mutluluğu bulamadım
Sakin ol kendi iç dünyana dön biraz başkalarından medet umma. Yoksa başarılı olamazsin. Kendini dengelemen gerek
Seni merak ettim cidden
Haklısın huzuru içimde bulmam lazım da. Bazen demek ki çirkinim ki bunları yaşıyorum diyorum. Sana bir şey sormak istiyorum. Şu an çalıştığım yerde bir çocuk var benden iki sene küçük ama çok olgun eli yüzü düzgün biri. Arada muhabbet ederiz ama ona karşı bir hoşlantı durumum olmadı biraz da geçmişte yaşadıklarımdan dolayı karşı cinsle hoşlantı bakımından arama duvar ördüm diyebilirim. Bu çocukla arada hayatlarımızdan da sohbet ederiz. Bir süre sonra kendisinin bana sanki ilgisinin olduğunu fark ettim. Kendisi iş verenin yeğeni olduğu için ve iş veren de konuşmamıza sıcak bakmadığını düşündüğüm için araya mesafe koydum, aynı gün instagram adımı sordu söyledim bulamadım dedi. O sırada müşteri geldi kaldı öyle. Ertesi hafta çocuk bana sıradan umursamaz davranmaya başladı. Mesela bu çocuk benden hoşlanmış mıydı sence benim algılarım mı bozuk
Çocuğun pek umrunda değilsin. Aşırı yalnızlık çekiyorsun diye herkese yazmayı bırak. Kendine dön. Bunu yapmazsan tavırların insanları itmeye devam edecek
Demin instaya girdim de mesaj atmış bana nasılsın diye. Şaşırdım ve korktum çünkü ben araya mesafe koymaya çalışıyordum. Bu tavrımı sürdürmek istiyorum beni yanlış anlamış olabilir hani gönlü var diye düşünmüş olabilir ne yazmam lazım saat de geç oldu şimdi cevap vermek istemiyorum cevap vermesem de yarın işte saçma bir durum olur napıyım
Bence kesinlikle mesafeli konuş
Bu saatte cevap vermiyim bence yarın napıyım sence hiç görmemiş gibi mi yapayım
Aynen öyle. Hiç görme bile. Görüldü olmasın.
Tamam öyle yapayım öyle de ayıp olacak sanki ama bilemedim. Ayıp olmaz dimi
Ayıp falan olmaz ya boş ver inan onla konuşma. Sen bu kafayla kendine düşman edinirsin o erkeği ancak. Bari ayni is yerinden olmasın
Allah korusun ya. Ayrıca bu kafa demenden kasıt ne ayıp oluyor yani. İş yerinde bu tarz bir durumun olması çok büyük bir sıkıntı olur gerçekten en iyisi tamamen alakasız ilgisiz kalmam hiç konuşmamak
Evet öyle. Sen erkekleri çok sıkan çok taviz veren birisin bence
Taviz veren derken tavizden kastın ne? Düzgün konuş ayrıca. Bendeki psikolojik bir bozukluk bence. Benim bu durumdan hoşnut olduğumu mu sanıyorsun? Neler yaşıyorum ben
Düzgün konuş mu? Saka misin gayet düzgün konuştum senle. Ve kesiyorum burada konuşmayı
Bana sanki bir öcüymüşüm gibi olan yaklaşımın hoş değildi
Alıngan olabilir misin? Ben dürüst şekilde söyledim. Açıklama yaptım yardımcı olmaya çalıştım
Tavizden kastını açıklar mısın? Bu çocuk beni basit taviz veren biri gibi gördüğü için mi konuşmak istiyordur yani
Çirkinlikten kastın ne? Kilon fazla mı
Hayır 162 boyunda 55-60 kg arasında değişen bir kiloda oldum hep. Yüz güzelliği benim bahsettiğim yüz hatlarım biraz sert erkeksi gibi hani
Koyu ten rengi
Az gelde konuşalm
Beyaz ten ile hafif koyu ten arasında bi ton ten rengim ama işte burnum şekilsiz mesela küçükken üstüne düşmüşüm alt çenem birazcık geride çıkık ve hafif geniş üst dudağım ince baya yok gibi kaşlarım düşük kavisli değil elmacık kemiğim belirgin değil ve çenem yanlardan dolgun biraz masseter var
Gözlerim de şehla
Bu takıntından kastın nedir?
İşte karşımdakinin benimle alakasını keseceğini anlayınca korkup bırakmasın diye onu darlamam ısrarcı olmam şüpheci olmam falan
Öyle bir düşünceye düştüğün zaman oluruna bırakman daha doğru olur. Asıl onu darlayıp ısrarcı olduğun zaman kendinden daha da uzaklaştırıyorsun
Aslında uzaklaşmıcak olsa bile her an gidebilir düşüncesi bana bunları yaşatıyor. Sence güzel bi kız olsa bu durumlara düşer mi takıntı yapsa bile erkek soğur mu ben pek sanmıyorum da şahsen
Sana şöyle söyleyeyim Erkekler her zaman basit ve kolay kızları cebinde görür asıl Ulaşılması zor olan kızlarda tedirginlik yaşarlar Yani diyeceğim o ki Oluruna Bırak bu düşüncelerden kurtul
Sana bir şey sorayım. Şu an çalıştığım yerde bir çocuk var benden iki sene küçük ama çok olgun eli yüzü düzgün biri. Arada muhabbet ederiz ama ona karşı bir hoşlantı durumum olmadı biraz da geçmişte yaşadıklarımdan dolayı karşı cinsle hoşlantı bakımından arama duvar ördüm diyebilirim. Bu çocukla arada hayatlarımızdan da sohbet ederiz. Bir süre sonra kendisinin bana sanki ilgisinin olduğunu fark ettim. Kendisi iş verenin yeğeni olduğu için ve iş veren de konuşmamıza sıcak bakmadığını düşündüğüm için araya mesafe koydum, aynı gün instagram adımı sordu söyledim bulamadım dedi. O sırada müşteri geldi kaldı öyle. Ertesi hafta çocuk bana sıradan umursamaz davranmaya başladı. Mesela bu çocuk benden hoşlanmış mıydı sence benim algılarım mı bozuk
Karakterle olabilir