Güncellemeler
+1 yıl
Kendi kız kardeşi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal ne var bunda kendi kardesine mi yürüyor
Sana ayrı vakit ayırmalı bu değerli olduğunu gösterir.
Niye ki? İkinize de yardımcı olmak istiyor. Sen bunda nasıl kötü bir taraf gördün?
Kendi kız kardeşi yazım yanlışı olmuş. Anlaşamıyorum onunla
Eğer kardeşini bile emanet edemediğin, yanında sen varken bile kardeşinle aynı ortamda olmasından rahatsızlık duyduğun biri ile berabersen oturup bir düşünmeni tavsiye ederim.
Kendi kız kardeşi
Hmmm kaynaşmanız için ortam ayarlamaya çalışıyor o zaman. Yine iyi niyet
Kız kardeşiyle üst üste oturucaz herhalde, bireysel olur böyle şeyler
Hayır canım sıra ile biriniz arka koltukta olur, belki bu sayede kaynaşırsınız. Ben gariplik göremedim. Senin de bu adamla niyetin ciddi ise kendini zorla kızı sevmeye çalış. Çünkü asla hiçbir zaman sadece sevgili ile eğlenilmez, aileler de evlenir. Ve siz iyi geçinemediğinizde en çok sevdiğin adam üzülecek, ama senin de ilişkini yıpratabilecek kaynana görümce faktörü. İyi olursa ömür boyu kafan rahat eder. Sana destek değil köstek arıyorsan aranı iyice aç. 10 yıllık evliyim ben, boşa atıp tutmuyorum
Yakında evlenicez annesi iyi biri beni de seviyor ama inanılmaz girişken biri. Ben de tam tersi pasif biriyim pek orta yolu bulamıyorum. Daha çeyiz diziyorum istemeye gelecekler kadın şimdiden ev bakmaya başlamış, hem de kendi evinin karşısında 🤷♀️ seviyoruz da acayip sıkılıyorum bazen
Anladım ama tatlı dille ve konuşarak çözülemeyek problem yok. Yaşın küçük ve çevrende kıskanıp olumsuz yorum yapan, görümcen kayınvaliden ile ilgili kötü yorum yapıp seni olumsuz etkieleyen tipler çok olur böyle zamanda. Yapıcı olmaya çalış, yıkıcı olmanın kimseye faydası yok. Kurulacak yuva size kurulacak. İçinde hüzün kim gözyaşı fesatlık olsun istemezsin. Dediğim gibi onlarla iy anlaşırsan evliliğinde rahat edersin, sana destek olurlar. Anlaşamazsan zehir olur hayatın sevsen de sevilsen de, sürekli mücadele , sürekli yarış.
Tabii ki de böyle huzursuz bir hayat istemem. Ben oldukça saygılı sevgili davranıyorum, annesi de şayet saygılı davranıyor. İnşallah ilerde de bir aksilik çıkmaz
İnşallah yuvanda yüzün gülsün, onları da kendi ailen bil. Kusurlarını ört. Özellikle kız arkadaşlarına eşinin ailesini asla kötüleme. Erkeklerle zaten konuşulmaz bu konularda , hemen bana mı yazıyor diye düşünürler çünkü. Yüzün hep gülsün inşallah
baldız baldan tatlıdır die bosa dememişler
Olmaz asla