Aşk İlişkileri İlgi, alaka, üstüne düşme hoşunuza gidiyor mu yoksa darlıyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor ilgi, alaka, üstüne düşme hoşunuza gidiyor mu yoksa darlıyor mu? İlgi, alaka, üstüne düşme hoşunuza gidiyor mu yoksa darlıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Sevdiğim kadından ilgi görmek beni çok mutlu ediyor 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İlgi gösterecek kişi dozajı iyi ayarlamalı.Çok ilgi sıkar, az ilgi öldürür...İkisinin sonu da olumsuz biter benim için. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Benim de ilgilendiğim biriyse hoşuma gider.. Saçma sapan olmadığı müddetçe.. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ilgi duyulmasi herkesi hoşuna gider eğer dozunda olmalı 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayır görselle hiç alakam yok 🙄Ve evet ilgi duyulması hoşuma gidiyor.. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hem çok hoşuma gidiyo hem de bazen darlıyoo 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevdiğim kadından ilgi görmek beni çok mutlu ediyor
İlgi gösterecek kişi dozajı iyi ayarlamalı.
Çok ilgi sıkar, az ilgi öldürür...
İkisinin sonu da olumsuz biter benim için.
Benim de ilgilendiğim biriyse hoşuma gider.. Saçma sapan olmadığı müddetçe..
ilgi duyulmasi herkesi hoşuna gider eğer dozunda olmalı
Hayır görselle hiç alakam yok 🙄
Ve evet ilgi duyulması hoşuma gidiyor..
Hem çok hoşuma gidiyo hem de bazen darlıyoo
Yerine göre değişir
Yani çok da bir göremedik öyle şeyler 😷