Cilve oyle isteyince yapılan bir şey değildir bazı kadinlarin doğasında vardır. Konuşurken ses tonu bakarken gözlerinin fildir fildir oynaması, gülüşündeki isve o istemese dahi kendiliğinden vardır. Yani ben isteyince cilveli olurum isteyince olmam değildir. Ve ben cilveli hatunları gözünden tanırım 😀😀
Sevdiğim kadına karşı sadece cilveliyim ve romantik birisiyim. tabi ki diğer insanlara karşı da nazik birisiyim. ama genel olarak soğuk davranmak ya da aşırı ciddiyet pek bana göre değil. odun hiç değilim zaten :D bazı insanlar beni çok kolay seviyor arkadaş olarak bazıları tanımadan sevmiyor yani bence bu karakter meselesi.
Ama tabi ki de sevdiğim ve aşık olduğum kadına karşı cilveliyim her zaman yani cilveli olurdum çünkü daha hiç sevgilim olmadı, sürekli ilgi gösterirdim, iltifat ederdim, sürprizler yapardım.
ama tabi ki bunu onu sıkmadan yapardım yoksa trip yiyebilirdim ya da aramaz açılabilirdi.
Kadın dediğin nedir ya. Şu ataerkil kafalar hiç mi değişmez.. İtaatkar diyor bide en başa bak. Erkek dediğin de... Şöyle böyle olur o zaman. Siz görevlerinizi yerinize getirebiliyor musunuz. Ayyy geldiler bana.
@Edameda06 ne olduğumu biliyorum ki kadını tanımlayabiliyorum. Bahsedilen kadınlar değil, hayatıma girecek kadını tarif ediyorum. Otoriter biriyim, hayatımdaki kadını ben yönetirim.
@Edameda06 kadını mal (yani eşya) olarak görmek mi? Benim annem mal mı? Kız kardeşlerim mal mı? Ki yakın çevremdeki bütün hanımlar keşke bütün erkekler senin gibi zeki, bilgili, bilinçli, sorumluluk sahibi, mücadeleci, sabırlı, merhametli ve şefkatli olsaydı derken sizce ben mal mı arıyorum? Ben ne istediğimi biliyorum...
Kadını yönetmeyi isteyerek kadının duygularını düşüncelerini falan filan işte hiçe saymış dolayısıyla onun bir canlı olduğunu unutmuş oluyorsun. Dolayısıyla da onu eşya gibi nesne gibi görmüş oluyorsun. Daha açıklayıcı nasıl anlatabilirim ki...
@Edameda06 benim bahsettiğim itaatkâr konusu ile sizin algınızdaki itaatkâr konusu farklı. Eğer öyle olsaydı ben robot arıyorum derdim. Bir düşünün, her şeyiyle yetkin ve doğru kararlar veren bir kocanın sözünü dinlemek neden kadını yok saymak olsun. Ben kadın olsaydım böyle bir kocam olsun isterdim. En başta evine, yuvasına, bana, evlatlarına sahip çıkan ve güven veren bir erkek. Kadının yükünü hafifletmiş. Geriye ne kaldı? Ben de bu yuvanın temeline kadın olarak bir tuğla koymak için eşimin sözüne rağbet ederdim. Ben duygularını, düşüncelerini paylaşmasın demiyorum. Siz detaya girmişsiniz, ben genel ev hâlinden bahsediyorum.
@Edameda06 profilimde de itaatkâr kadın aradığımı ve değer verdiğimi yazmıştım. Tutarlılık en başta gerekiyor. Özellikle ne istediğini bilen erkeklere...
"her şeyiyle yetkin ve doğru kararlar veren bi koca" kendine çok güveniyorsun biraz fazla egoistce değil mi bu cümle kadınından çok daha doğru kararlar alacağına nasıl bu kadar eminisin :p ayrıca rücu etme konusunda "bi kadının karşısında" diye özellikle belirtmişsin neden olmasın karşındaki kadın olsa nolcek sen bence huzur evine git kimsenin başını yakma yazıktır günahtır kimsenin hayatını çalma
@Edameda06 onu bazı mallar (aptal yani) cinselliğe yoruyorlar. Çoğunlukla da 30 yaş altı kadın ve erkekler. Orayı siz iyi yakalamışsınız. Evet, itaatkârsa kadın gönlümün kraliçesi olacak kadındır...