Sevdiğim tarafından hayal kırıklığına uğradım nasıl toparlanacağım?

Geçen gün sevdiğim kız ile aramda bir şeyler geçti ama bu tek taraflı bir sevgi o gün bana her şey çok güzel dediği halde daha önce sanaldan böyle bir şey yaşamadığını ve beni mutlu etmek için yaptığını söyledi. Volkan o gece olanları bir daha tekrarlamayacağız bunu biliyorsun değil mi? Ben seni üzmek incitmek istemiyorum, Sen bana zaten o gün ilk ve son demiştin hatırlıyor musun? Ben den bunu sürekli istersen bana o.. muamelesi yaptığını düşünürüm Ben o geceyi bir daha konuşmayalım istiyorum bu konuda bana anlayış göstermen i isterim, Ben sadece tekrarlansın istemiyorum o konu hakkında konuşmak o gece ile ilgili konuşmak bana iyi gelmiyor, Volkan ben en baştan sana bunları söyledim, Evet pişman değilim ama o konuyu tekrar açmak hoşuma gitmiyor.

Ben senin mutlu olmanı istedim ve elimden gelen o anda buydu,

Resmen bitik durumdayım gece uyuyorum sabah saat 7 oldu doğru düzgün uyuyamadım iki de bir de sıçrayarak uyanıyorum titriyorum ağlıyorum keyfim yerinde değil hiç bir şeyden tad almıyorum. 🥺 Ben şimdi ne yapacağım? Ben oda mutlu oldu sandım, o gece onun da bir şeyler yaşadığını düşündüm. 🥺

#GeceMuhafızı

12 Aralık 2022 Pazartesi Saat 12.32

Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum