Aşk İlişkileri Gerçekten seven sevgilisinin açık fotoğraf paylaşmasına izin verir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Attım bişey demedi Güncellemeler+1 yıl Abi soru soruyorum cevap yerine bazıları bana da at fotoyu diyorsunuz. Delirdiniz mi Gerçekten seven sevgilisinin açık fotoğraf paylaşmasına izin verir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Saçma bir iş yapmışsın pire için yorgan yakmak bu❗️ Sırf ona atmak başka story de paylaşmak çok yanlış. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik için mi benle birlikte test etmek istedim Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Akla zarar bir test olmuş 🙂 Yorumla
Şehzade81 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 34% +1 yıl Bir sonraki buluşmanızda hesabını sana yatakta sorar:) 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ztn cinsellik için mi benle diye test ettim Yorumla Şehzade81 +1 yıl Sonuç olarak Aşık ise izin vermez Yorumla Soran +1 yıl hadi ya.. Yorumla Şehzade81 +1 yıl Kesinlikle deli misin sen aşık bir erkek sevgilisinin açık fotoğraflarının meydanda gezmesini ister mi Yorumla Şehzade81 +1 yıl Eğer seninle ciddi düşünüyorsa bana izin vermez Yorumla Soran +1 yıl Yani amacı sadece cinsellik Yorumla Şehzade81 +1 yıl Buda soru mu yani Yorumla Soran +1 yıl 😪 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Paylaşmaya niye ihtiyaç duyar ki, Gösterecek ise özel gönderip gösterir. Herkes neden görecek. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen sevilecek kız değilsin ki kamu spotu haahhahahaah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sence verir mi? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayrılsın o zaman ülkede başka kız mı yok Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. tabi ki bu sevgisinin bi göstergesi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ayrılsın o zaman ülkede başka kız mı yok Yorumla s Taciiiii +1 yıl Dimi dimi ama bu ayrılmaz bence Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
gilya5306 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl İstemez tabi ki ne kadarlık ilişkin 1 8 Yorumla Soran +1 yıl 2-3 yıl önce birlikte olduk ama toksik. 4-5 aydır şimdi tekrar Yorumla gilya5306 +1 yıl Ne paylaştın ki kıskanmadi Yorumla Soran +1 yıl İç çamaşırla fotoğraf sütyen gözüküyor Yorumla gilya5306 +1 yıl Nasıl yani anlamadım o kadar açık zaten sen nasıl paylaştın Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik için mi benle birlikte merak ettm Yorumla gilya5306 +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Soran +1 yıl Test etmek için attm yani Yorumla gilya5306 +1 yıl Ama herkes gördü bu ne kadarlık ilişkin Yorumla
ertus41 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 63% +1 yıl Nerde paylaştın nude mi attın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnstaya paylaştım storye. İç çamaşırla Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Gerçekten sevmiyordur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayrılsın o zaman ülkede başka kız mı yok Yorumla
stabecks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Ya benve o konuda çok kıskanç değilim 1 1 Yorumla stabecks +1 yıl Özgüven işi bu sevgilin sana gğveniyorsa sorun yoktur Yorumla
Gktg27 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Nasıl Aşık bir fotoğraf ama 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani amacı sadece cinsellik. Neden ayrılmıyor. Yorumla Gktg27 +1 yıl Atıyormusun peki cinsel resim Yorumla Soran +1 yıl Hyr. Konu bu mu? Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayir vermez 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayrılsın o zaman ülkede başka kız mı yok Yorumla HollandEUnl +1 yıl Onuda ona diyeceksin. Yorumla
topaLhamsi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl Ne kadar açık? : D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İç çamaşır Yorumla topaLhamsi +1 yıl O may goood Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nereyye attin 1 14 Yorumla Soran +1 yıl İnstaya storye iç çamaşırla Yorumla Dertliymxm +1 yıl Niye böyle yapiyorsun senden sogumustur ve HERKES gibi görmüstür Yorumla Soran +1 yıl İlgisi davranıyordu dikkat çekmek istedim Yorumla Dertliymxm +1 yıl Böyle yapinca seni kolay lokma görmüstür kimse basit olanlari sevmez Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik yaşıyoruz sürekli zaten cinsellik için benle birlikte olup olmadığını test etmek istedm Yorumla Dertliymxm +1 yıl Evt o yüzden birlkte Yorumla Soran +1 yıl Of Yorumla Dertliymxm +1 yıl Bosuna demiyoruz seven erkek evlenmeden dokunmaz diye Yorumla Soran +1 yıl Neden bırakmıyor madem? Başka kız mı yok Yorumla Dertliymxm +1 yıl Baska kiz bulamadi ya da buldu 5inzi birden Yorumla Soran +1 yıl Anladım.. teşekkür ederim Yorumla Dertliymxm +1 yıl Cidden yapma böyle seyler hic bisi icin gec degil bi töbe et rahatla uzaklas 3 5 kurus erkek icin böyle seyler bak yorumda hepsi fotoyu görmek istedi sapik insanlara kendi fotonj paylasma Yorumla Soran +1 yıl Haklısın. Öyle yapcam:( teşekkür ederim ❤️ Yorumla Dertliymxm +1 yıl Rica ederim 🌸🌸🖤 Yorumla
efedurdu Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl vermemeli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Demi ya Yorumla efedurdu +1 yıl kesinlikle Yorumla
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Gavvat 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öf Yorumla TuranTurk34 +1 yıl Sal gitsin onu Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. ben olsam attırmazdım. 1 0 Yorumla
Gizliliğininönemi Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nereye attın 1 7 Yorumla Soran +1 yıl İnsta Yorumla Gizliliğininönemi +1 yıl Onun için kendinden niye oldun ki Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik için mi benle birlikte test etmek istedim Yorumla Gizliliğininönemi +1 yıl Öyleymiş demek eee atınca başkalarıdw hemen yorum yaptı Yorumla Soran +1 yıl Neden bırakmıyor ozaman sevmiyorsa? Başka kız mı yok Yorumla Gizliliğininönemi +1 yıl İşini görüyor işte niye bıraksın istediğinde sevişiyor seninle Yorumla Soran +1 yıl .. teşekkür ederim Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl hayır 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik için mi benle yani Yorumla keremkayar +1 yıl yani oda olabilir bazı insanlarda da nefis denen şey yok onlarda bakın bakın bende ne güzel bi kız veya kadın var demeyi seviyorlar Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim çok 🙏 Yorumla keremkayar +1 yıl rica ederim Yorumla
Mrcngz3464 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Vermez gibi 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Yani: / Yorumla Mrcngz3464 +1 yıl İç camasir atmak ne la tüm erkekler felan basit görecek yorumlarda gördüm kendini topla bence etek olsa neyse de Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik için mi benle birlikte merak ettim.. test ettim Yorumla Mrcngz3464 +1 yıl O zaman cevabını almışsın azıcık diz üstünde olsa etek bile seven erkeğe geliyorlar Yorumla Soran +1 yıl Of Yorumla Soran +1 yıl Neden bıramıyor madem başka kız mı yok cinsellik için Yorumla Soran +1 yıl Bırakmıyor* Yorumla Mrcngz3464 +1 yıl Yani aldatır belki gizli senle de cinsellik için olur basit kenarda durursun ilk defa gördüm Yorumla Soran +1 yıl Anladımm.. teşekkür ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Saçma bir iş yapmışsın pire için yorgan yakmak bu❗️ Sırf ona atmak başka story de paylaşmak çok yanlış.
Cinsellik için mi benle birlikte test etmek istedim
Akla zarar bir test olmuş 🙂
Bir sonraki buluşmanızda hesabını sana yatakta sorar:)
Ztn cinsellik için mi benle diye test ettim
Sonuç olarak Aşık ise izin vermez
hadi ya..
Kesinlikle deli misin sen aşık bir erkek sevgilisinin açık fotoğraflarının meydanda gezmesini ister mi
Eğer seninle ciddi düşünüyorsa bana izin vermez
Yani amacı sadece cinsellik
Buda soru mu yani
😪
Paylaşmaya niye ihtiyaç duyar ki,
Gösterecek ise özel gönderip gösterir. Herkes neden görecek.
sen sevilecek kız değilsin ki kamu spotu haahhahahaah
Ne
Sence verir mi?
Ayrılsın o zaman ülkede başka kız mı yok
tabi ki bu sevgisinin bi göstergesi
Dimi dimi ama bu ayrılmaz bence
Neden
İstemez tabi ki ne kadarlık ilişkin
2-3 yıl önce birlikte olduk ama toksik. 4-5 aydır şimdi tekrar
Ne paylaştın ki kıskanmadi
İç çamaşırla fotoğraf sütyen gözüküyor
Nasıl yani anlamadım o kadar açık zaten sen nasıl paylaştın
Cinsellik için mi benle birlikte merak ettm
Nasıl yani?
Test etmek için attm yani
Ama herkes gördü bu ne kadarlık ilişkin
Nerde paylaştın nude mi attın
İnstaya paylaştım storye. İç çamaşırla
Gerçekten sevmiyordur
Ya benve o konuda çok kıskanç değilim
Özgüven işi bu sevgilin sana gğveniyorsa sorun yoktur
:) paylaşımcı biri demekki
Kişiden kişiye değişir
Nasıl Aşık bir fotoğraf ama
Yani amacı sadece cinsellik. Neden ayrılmıyor.
Atıyormusun peki cinsel resim
Hyr. Konu bu mu?
Hayir vermez
Onuda ona diyeceksin.
Ne kadar açık? : D
İç çamaşır
O may goood
Nereyye attin
İnstaya storye iç çamaşırla
Niye böyle yapiyorsun senden sogumustur ve HERKES gibi görmüstür
İlgisi davranıyordu dikkat çekmek istedim
Böyle yapinca seni kolay lokma görmüstür kimse basit olanlari sevmez
Cinsellik yaşıyoruz sürekli zaten cinsellik için benle birlikte olup olmadığını test etmek istedm
Evt o yüzden birlkte
Of
Bosuna demiyoruz seven erkek evlenmeden dokunmaz diye
Neden bırakmıyor madem? Başka kız mı yok
Baska kiz bulamadi ya da buldu 5inzi birden
Anladım.. teşekkür ederim
Cidden yapma böyle seyler hic bisi icin gec degil bi töbe et rahatla uzaklas 3 5 kurus erkek icin böyle seyler bak yorumda hepsi fotoyu görmek istedi sapik insanlara kendi fotonj paylasma
Haklısın. Öyle yapcam:( teşekkür ederim ❤️
Rica ederim 🌸🌸🖤
vermemeli
Demi ya
kesinlikle
Gavvat
Öf
Sal gitsin onu
ben olsam attırmazdım.
nasıl açık foto paylaştın ve nerede
Nereye attın
İnsta
Onun için kendinden niye oldun ki
Cinsellik için mi benle birlikte test etmek istedim
Öyleymiş demek eee atınca başkalarıdw hemen yorum yaptı
Neden bırakmıyor ozaman sevmiyorsa? Başka kız mı yok
İşini görüyor işte niye bıraksın istediğinde sevişiyor seninle
.. teşekkür ederim
Aydındır o
hayır
Cinsellik için mi benle yani
yani oda olabilir bazı insanlarda da nefis denen şey yok onlarda bakın bakın bende ne güzel bi kız veya kadın var demeyi seviyorlar
Hmmmm
Teşekkür ederim çok 🙏
rica ederim
Vermez gibi
Yani: /
İç camasir atmak ne la tüm erkekler felan basit görecek yorumlarda gördüm kendini topla bence etek olsa neyse de
Cinsellik için mi benle birlikte merak ettim.. test ettim
O zaman cevabını almışsın azıcık diz üstünde olsa etek bile seven erkeğe geliyorlar
Of
Neden bıramıyor madem başka kız mı yok cinsellik için
Bırakmıyor*
Yani aldatır belki gizli senle de cinsellik için olur basit kenarda durursun ilk defa gördüm
Anladımm.. teşekkür ediyorum