AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Daha ne kadar kendinj kucuk dusureceksinn? Birakta biraz seni kazanmaya calissinlar. Surekli sen mi birinin pesinden kosacaksin?
Engellemediğini nerden biliyorsun? Engelleyince mesajın yine gider ama o görmez
İletildi yazıyor ama
İletilmiyor
Tamam da engellese iletildi yazmaz
Mesajdan engellese göremezsin. Telefonuna gider spam klasörüne düşer mesajlar. Oradan okuyabilir isterse.
Açık kapı bırakmış işte.
smsten de engellemiştir ama belli olmuyo 😂😂
İletildi yazıyor
iphoneda öyle yazıyo ama iletilmiyo
Garipmis belkide zevk alıyordur bu durumdan
İletildi yazıyor engellemiş mi sence cidden çok özledim ben nerde hata yaptım
İletildiyse engellememistir heralde
Aramayı engelleyince sms de engelleniyor
Neyyy?😀😀😀😀😀😀😀
?
Bende öyle yapıyorum 😂😂
Neden?
Açık kapı bırakmak için tamamen vazgeçmemek için
Biz aylarca konuştuk buluşmak istedik buluştuk ben onun için gidiş geliş toplamda 16 saat yol çektim ilişki yaşadık eve gelince adını koyalım dediğimde ben istemiyorum dedi , ciddi ilişki istemiyorum dedi ama ben onu çok seviyorum neden istemedi ki mesela evini supuruyordum süpürgeyi takar mısın dediğimde hiç temizlik yapmadın mı diyordu , biraz ayran döktüm sende de sakarlık var diyordu , çok özledim
Senin bu yaptıklarına karşılık böyle davranıyorsa sktr et bence
Yanında giyiniyorum mesela deri çeker normal günlük elbise felan , bana deseydin ben de giyinirdim felan diyordu, benim yanımda kendini kötü giyinmiş mi hissediyordu, bir ara da ayakkabılarını bana sordu biraz eskimiş vb dedi , sence bu yüzden mi istemedi beni
Durumu iyi degilmi
İyi bence yani normal , ve atanacak zaten , atanmadan önce beni aradı birbirimize destek olalım dedi tamam dedim yanında oldum her aradığında dönüş yaptım açamasam bile , tam bulusacaktik kararlastirdik bileti aldım, ben de kal dedi , iki gün sonra eski sevgilisiyle takiplesince gelme istersen vb dedi , bir tuhaf davrandı sonra aramiz düzeldi yanına gittim , o kadar güzel vakit geçirmemize rağmen ben istemiyorum dedi sonrasında bu şekilde
Degişik valla ne diim
İna mesaj atmak istiyorum yine kimseyi yerine koyamıyorum diye ve gerçekten de öyle
Ya çok üzüldüm keşke degerini bilse çok iyi bir insansın bence
Bir insana aylarca özledim diyip niye gider ki
Tamam be üzülme hayırlısı olsun akışına bırak biraz
Belki geri dönerim diye
Instada whatsapta engellemiş beni iliskiye girdik ve buna rağmen istemiyorum dedi , yanında giyiniyorum mesela , söyleseydin ben de daha iyi giyinirdim felan diyordu canım benim ya kendini benim yanımda kötü giyinmiş mi zannediyordu sence
Büyük ihtimalle dediğin gibi 😅
Yani?
Sana geri donucek bilgin olsun ama hissediyorum
Iliskiye bile girdik sonrasında ben eve gelince hissedemiyorum dedi istemiyorum dedi halbuki onun için saatlerce yol çektim yanına gitmek için sırf buluşalım diye , ve ben de o sinirle madem istemiyordun bana ne diye o kadar para harcattin senin yüzünden bin beş yüz gitti dedim halbuki acı çektiğim için dedim yoksa önemi yok paranın, midene her şeyi gömerken ben ismarladigimda iyidi dimi dedim , o da bana ben aylardır çalışmıyorum dedi zaten atama bekliyor biliyorum bunları, ve bana kesin sen torpillisin seni nasıl ücretli öğretmen bile yaptılar ki dedi ve açım ikiye katlandı
Bu kişi bence önceki ilişkisinden bı olumlu cevap almış gibi hissediyorum
Yani bu yüzden mi bıraktı beni ve sence kim haklı genel olarak
Ya o kadar sen yol cekiyorsun fedakârlik yapıyosun yaptığı konuşmaya bak. Bu insandan hayır gelmez
Tabikide sen haklısın ilişkide fedakârligi yapan sen para harcayan sen düşünen sen eee o napiyo mum gibi bekliyo mu sadece
Daha ben üzülüyorum biliyor musun bana sırf yanında giyindigimde söyleseydin ben de iyi giyinirdim ayakkabım da sanki eskimiş mi ne dediği için
Düpedüz kullanmış ya ne adi birisiymiş. Birisini çok fazla düşünürsen ondan darbeyi yiyosun zaten
Sen canını sıkma üzülme
Gercekten aşırı pişman olup bana dönmesini istiyorum o kadar güzel davrandı biletimi aldım ili gün sonra bir bahane bulup gelme dedi neden? Eski sevgilisiyle takiplestigi için, buluştuk bana senin bazı hareketlerin içime sinmiyor dedi ben ne yaptım ki , eskiden o kızla da benle de aynı anda konuştuğu için o kıza mesaj attım, ve bütün bu olaydan sonra kendi beni aradı aylar sonra özledim dedi birbirimize destek olalım dedi
Duygularınla oynamış sen ona aşırı baglanmişsin oysa ki onun kafasında hep o kişi vardı.
Kafasında o varsa ne diye benimle aylarca konuştu aradı sordu iliskiye girdi
Gönül eğlendirdi işte tatmin oldu
İnsan aylarca gönül mü eğlendirir ona duam umarım beni sevmeden adimi sayiklamadan barışmak için kapıma gelmeden ölmez
Bu bir tık bağlama büyüsü gibi oldu
O tipteki insanlar boş kalmayı hiç sevmez hep birileriyle takilirlar