selam, kuzenimle birbirimize asigiz. 2 senedir konusuyoruz. Yakinda evlencez planimiz bu sekilde. Bugun cesaretimi toplayip anneme soyledim rahatladim. Teyzemin oglu kendisi. Kendisinde cok kararliyim. Sizin tanisma sekliniz nasil oldu? Siz kiminle evlenmek isterdiniz? Anlatin bakim sohbet edelim azcik:)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
benim de böyle bi durumum var ama sadece hoşlantı sendekiler ne tepki verdi
Annem hos karsiladi
yaa ne güzell :D
Hoslantının ilerisi olmadım pekı ve neden
@the03 olmadı bilmem aslında çok yakınız ama bi o kadar da uzak
Hmm bana yazarmısın kısa sureli boyke bir durum yasadım bende
@the03 yaş kaç
24
Ben kuzenle evlenmem ama siz ikiniz birbirinize aşıksanız sorun yok.
Akraba evliliği sonucunda olanları biliyorsundur umarım. Akraba evliliği sapkınlık sapıklık bence
Aynısını yazmaya gelmiştim. Yazmışsın 👍
Ne alak
Hic de bile.
Çok alaka. Araştırın derim.
Allahin isine karisilmaz.
Çok yobaz insanlar var bu ülkede ölecez ona seviniyorum
Aynen Allah’ın işine karışılmaz diyip kestirip atalım. Doğacak olan çocuğun da sakat olunca Allah’ın işine karışılmaz diyip kestirip atarsın🤌
Akraba evliliğin de ne oluyor muş merak ettim Türk milleti asırlar dır akraba evliliği yapar
@GizLiAnahtar boş ver yaa bos yapiyo heralde kendisi evde kalmis kuduruyo kdnkdjfbdjd
Akraba evliliği sonucunda engelli çoxıjk olmaz cahil olmayın kan uyuşmazlığı yüzünden olur zaten artık onun çözümü var iğnesi var cahillik başa bela
Elleme yazıktır 🤣🤣🥰🥰
Allah mutlu etsin kardeşim kuzen ile evlilik helal dir İslamiyette
Tesekkur ederim, sonunda saglikli dusunen biri. Kuzene nikah dusuyor
İslamiyette düşüyor kardeşim ama gayri Müslim ler de düşmüyor çünkü
Mutluluklar. Be de kuzenimden hoşlanıyorum ama açılmadım kendisine
Bence acik acik soyle
Yabancı olsa önemli değil ama. Akraba olunca olmuyor. Yarından sonra yüz yüze geleceğiz. Nasıl yüz yüze bakarız ya kabul etmez ise
Bende ilk basta kabul etmemistim, yuzyuze de geldik hicbisey olmamis gibi davrandik ikimizde. Ben sonradan sevdim ve yazdim ona
Halamın kızı 5-6 yaş küçük
Doğum günümde aradı bir kuzuenden fazlasin dedi bana
Bilmiyorum ikimizde birbirimizden hoşlanıyor muyuz yoksa hoşlanmıyormıyor muyuz karar veremedim
ensest gibi saçma cevaplar gelebilir. ancak akraba evliliğinde riskler vardır. unutmamak lazım.
Kürtlerde çok oluyor bu mevzu. Neyse ki yeni nesil pek tercih etmiyor. Ben Kürt'üm ve bizim ailenin yeni neslinde akraba evliliği yok.
Yarın çocuğun sma hastası olduğunda Twitter'da milletten para dilenirken görmeyim seni, fena çarparım
arkandayım bende çarparım
Olabilir ama bı test yaptırın önce ilerde çocuklar sakat dogmasin
Tam bir Ortadoğu geleneği böylelikle yine herkes akraba kalır ve sülale büyür
Tarama testleri temiz çıkarsa evlilik için baska sorun kalır mı. Bilen cevaplasın?
Evlilik vs düşünmeden önce test olmanız gerekiyor akraba evliliği sağlıklı bir birliktelik değildir
Kime göre sağlık değil sağlıklı olmayan evlilik kan uyumaz lığı dır batının kölesi halinde siniz Türk milleti asırlardır akraba evliliği yapar
Doğunun kölesi olunmuş. Türk milleti akraba evliliği yapmaz. Ben de Türk bir nesilden geliyorum. Akraba denildiği zaman kardeş olunuyor.
Zihniyet bu akraba kardeş oluyor 🤣🤣🤣 yazık
@GizLiAnahtar ulan köpek kürtlerin alışkanlığı akraba evliliği sizin gibii cahil köpekler kızları parayla satıyordu o sizi kültürünüz aptal pi ç seni
Hangi tarih kitabın dan öğrendin bunu cahiliye dönemi 457 li yıllarda kaldı 🤣🤣
Ablacım umarım en sevmediğin amcanla falan evlendirilirsin ne diyeyim size ensestliğinizde başarılar dilerim. Pisliğinizde boğulun. İyi geceler
@GizLiAnahtar senin okuduğundan farklı muhtemelen
Mesele amca değil kuzen amca haramdır kuzen helal
@Xxxars7a Müslüman ve Türk olmak budur her Türk Müslüman değildir batı dır gayri Müslim Allaha inancı olmayan lar
@GizLiAnahtar dinde birçok kadınlada evlenme var illa yapabilirsin diye yapman gerekmiyor kültür var binlerce yıllık kanun var günün bakışı var ama sende kafa yok
Ay tövbeler olsun yıllarca aynı tabağa kaşık attığım insanlarla, bana abilik eden insanlarla, “kardeşim” diye hitap eden insanlarla ben evlilik yapamam kaldı ki onlar da aynı şekilde. Üstelik müslüman olmak akrabasıyla evlenmek değildir dini çarpıtma, insanların dinini sorgulamak senin haddin de değil kendine gel.
Kafası yok küçük pi Çin sorgulama aptal burada takılıyor ama en iyi Müslüman o
@Xxxars7a istersem evlenirim benim hakkım istersem evlenmem mesele o değil mesele siz insanları yanlış bilgilendirme yapıyor sunuz
@GizLiAnahtar kültürel olarak doğru değil bitti isteyen istediği her türlü boku ztn yiyor
Müslüman olmak akraba ile evlenmek değildir ama evlenmesin de sakınca yoktur bence sen yazılanları anlamamak için uğraşıyor sun gayri Müslim sen sana kalmış ama kişi isterse İslamiyette kuzeni ile nikah düşer ama cahiliye dönemin de Ebu cehil zamanında akraba evliliği yasaktı
Ablacım yanlış bilgilendirmeyi sen yapıyorsun. Türkler akraba evliliği yapar diyorsun da daha Türkçe yazmaktan bile bir habersin. Müslümanlığımıza el de uzattın hangi hadiste geçiyor acaba başka bir Müslümana Müslümanlık sorgulamak merak ettim doğrusu? Neyse cahilliğinle hoşçakal. Sana daha yorumum yok.
@Xxxars7a hangi kültürel sen bahsediyor sun kimin kültürü kaynak verir misin lütfen
@GizLiAnahtar toplumun içinde yaşamıyon belliki sen git kumda parkta oyna hadi
Sen Müslüman olsan akraba evliliği yasak demez sin
Ben insan olarak, doğan çocuklarda kalıtsal hastalıklar olmasını istemediğim için yapılmasını hoş görmem. Fen okudum, istersen daha da bilimsel konuşabilirim, şayet anlayabilirsen.
@Xxxars7a neden gerçekler ağır geldi sözün mü yok
@GizLiAnahtar ne diyon oğlum sen mal mısın
@GizLiAnahtar seni takmıyorum malsin bellik
@Xxxars7a birde hakaret mi yazık üzüldüm
bırakma
Hmmm
uyum nsll
Cok iyi
yaşkaç
akraba evliliğne karşıyım
Karsi olabilirsin, ama saygi duymak zorundasin!
Çok iğrenç. Kuzen kardeştir
Biz kardes gibi buyumedik!
Büyümeye gerek yok. 🤮🤮🤮🤮
İnsan kuzenine nasıl göz koyar
Neden
Akraba evliliği herkese nasip olmaz
Niye
Nadir çünkü
Çocuğun engelli doğunca anlarsın.
Hatta olur doğacak çocuklarınız sıkıntılı olur
akrabam olmayan herhangi biriyle evlenmek isterim
Bence çok yanlış karar
Olabilir
Akraba ile evlenem
Teyze oğlu çok yakın akraba degilmi?
Nolmus ki
Valla biz süt kardesiyiz teyze kızlarımla kardeş gibiyiz yani tuaf geldi
Hoş geldin Sma bebek
Sma bebek bu yüzden mi oluyor
Çoğundan öyle
Allahin emri!
Neden Allah'ın emri olsunki kan bağın olanla evlenip hasta bı çocuk dogurmak
Genetik testi yaptırin bare evleneceksiniz olan çocuğa olur
Aynen yaptırın kesinlikle
Sma bebek batının yanlış bilgisi
Sma akraba evliliği olmaz kan uyuşmazlığı ile olur ki artık evlilik öncesi twst yapılıyor cahil olmayın
Normal
İğrenç🤮
Kuzenin adı Fırat mı
Hayir
nerelisiniz