Aşık olmak öyle çok Güzel Bir Duygu ki insani çok ama çok mutlu huzur veren duygudur insan birini gerçekten çok sevdiğin de kalbi gönlü o kişiye sımsıkı bağlanır gözü başka kimseyi görmez yalnızca aşık olduğu sevdiği aklında olur her zaman her daim onu gördüğünde kalbi hızlı atar gözlerinin içine düşecek gibi olur dokunmak sarılmak istersin sözü fazla uzatmadan en son kime aşık oldunuz? Ve bu aşkınız kaç yıl sürdü veya sürüyor
En son ne zaman aşık oldunuz? Ve bu aşkınız kaç yıl sürdü veya sürüyor?
Eğer bi kişiyi unutuyor kolay vazgeçiyor san bunun adı aşk değil geçici hoşlanti etkilenme aşk yıllar geçse de ömrünün sonuna kadar her daim sevmek demektir insan gerçekten bağlandı mı vazgeçemiyor kolay kolay bu çok güzel ama tek taraflı ise kötü maalesef çünkü hiç senin olmayacak birini seviyorsun 😔 ki ah ah bu insana üzüntü yaşatir benim yaşadığım gibi bazen diyorum insana karşı aşık olma duygum olmasa mıydı gördüğümde etkilenme olmasa ama aşk bu her an gelebiliyor
Şakasına söylüyor sun 😅 çünkü insan aşık olur ve aşık olduğu kişi imkansız ise bu her insana çok derinden üzüntü yaşatir sadece zamanla katlanır alışır insan üzüntü çekmeye
Benim aşık olma durumum da 8 yıl olmuştur hababam sınıfı nin semra hocasina o zamandir beri çok sevdim ve şu an bile etkisinden çıkamıyorum başta hoşlanti diye düşünmüştüm ama geçmedi aşk hababam da ilk gördüğüm de başladı onun dışında kimseyi bu kadar uzun zaman sevdiğim olmamıştır
Ah ah keşke zaman makinesi olsa da geçmişe gidebilsem onu ne kadar sevdiğimi söylesem geçmişe gitmeyi en çok sırf semra hoca için isterim bi ara aklımda değildi uzun süre internette hiç görmemiştim hababam da izlemedim ama burada bence paylaşınca yine aklıma geldi önce ki bağlılık yibe başladı diyebilirim
Hmm benim de aklıma hoşlanti da geldi yani 😅 olabilir erdal abi Karizma adamdır 😉 özellikle Behzat Ç 7 bölüm sakalları biraz daha arttığı bölüm şimdi o imaj kalmamış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç aşık olmadım
Aşk mıydı bilmiyorum 2 yıl 4 ay sürdü ilişkim. Geçen hafta aşıktım o da üç gün sürdü ama bu platonikti
Eğer bi kişiyi unutuyor kolay vazgeçiyor san bunun adı aşk değil geçici hoşlanti etkilenme aşk yıllar geçse de ömrünün sonuna kadar her daim sevmek demektir insan gerçekten bağlandı mı vazgeçemiyor kolay kolay bu çok güzel ama tek taraflı ise kötü maalesef çünkü hiç senin olmayacak birini seviyorsun 😔 ki ah ah bu insana üzüntü yaşatir benim yaşadığım gibi bazen diyorum insana karşı aşık olma duygum olmasa mıydı gördüğümde etkilenme olmasa ama aşk bu her an gelebiliyor
Belki de onun aşkında yaşandı onca zaman bilinmez. Ben hiiiç aramıyorum yokluğu resmen cennet 🤣
Belki de onun aşkında yaşandı? Orayı anlamadım kimi dedin 😅
Şakasına söylüyor sun 😅 çünkü insan aşık olur ve aşık olduğu kişi imkansız ise bu her insana çok derinden üzüntü yaşatir sadece zamanla katlanır alışır insan üzüntü çekmeye
🤣
Belki de onun aşkın da yaşandı derken kimden bahsettiğini demedin 😉😅
Konuda bahsi geçen kişiden bahsettim ☺️
Şimdi anladım 2 yıl 4 ay yaşadığının gerçek aşk olduğunu mu? Söylüyor sun 😉
Benim aşık olma durumum da 8 yıl olmuştur hababam sınıfı nin semra hocasina o zamandir beri çok sevdim ve şu an bile etkisinden çıkamıyorum başta hoşlanti diye düşünmüştüm ama geçmedi aşk hababam da ilk gördüğüm de başladı onun dışında kimseyi bu kadar uzun zaman sevdiğim olmamıştır
Seni biliyorum, imkansız aşk seninki yav 🤷♀️
Ah ah keşke zaman makinesi olsa da geçmişe gidebilsem onu ne kadar sevdiğimi söylesem geçmişe gitmeyi en çok sırf semra hoca için isterim bi ara aklımda değildi uzun süre internette hiç görmemiştim hababam da izlemedim ama burada bence paylaşınca yine aklıma geldi önce ki bağlılık yibe başladı diyebilirim
Maalesef yılların yüzünden eğer Zaman da yolculuk olsa belki de imkansız olmaz
Bir şey sorcam seni oyuncu olarak etkileyen kim var 😉 aklıma nedense Behzat Ç geldi 😅😂 yaptığın görüşlerin den
Erdal beşikçioğlunu beğeniyorum, Behzat karaktersini beğeniyorum
Yani böyle biriyle sevgililik değil sadece hayranlık o kadar
Hmm benim de aklıma hoşlanti da geldi yani 😅 olabilir erdal abi Karizma adamdır 😉 özellikle Behzat Ç 7 bölüm sakalları biraz daha arttığı bölüm şimdi o imaj kalmamış
Ohaa onu da nereden çıkardın 😅 sevgililik olarak sormadım zaten hoşlanti dedim yani 😉
Öyle bir tiple olmaz diyorum işte konu aşk ya
Anladım 😅😉😊
1 yıl önce 💕15 gün önce bitti😴