- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılBen istiyorum sana bir anımı yazayım şimdi instagram da bir kız beğendik arkadaşım ile deney yapalım dedik çünkü kimse bana inanmıyordu daha neyse arkadaşlık isteği attık arkadaşımı ışık hızına yakın bir değerde kabul etti benim ki beklemedeydi daha neyse sadece selam yazdık arkadaşıma cevap verdi beni engelledi ve selamdan öteye geçemedim 😂😂 bilmiyorum bahtım kapalı gibi ya da kızları gerçekten anlamadım anlayamadım herhalde anlayamacağım bu gidişle ben her denemem başarısızlık ile sonuçlanıyor arkadaş ortamında olsun dedim arkadaş ortamında tanışıyorum sohbet ediyorum benden çok gözü dışarıda daha farklı erkeklere bakıyor yüzüme bile bakmıyorlar çok uzattım kedi mevzusuna gelelim
Kedici ve köpekçi insanlar vardır ben kediciyim sonuna kadar kedi diyenlerdenim tüm hayvanları severim o ayrı mevzu ama kediler şöyle çok asil ilgi istemeyen tuvalet adabı olan temiz ve tatlı hayvanlar çalışan bir insan için dört dörtlük dost ikinci olarak manyak hareketlerine bayılırım evi kırsın döksün çok severim kedileri, köpekte severim ama ilgi çok istiyor çocuk gibiler sürekli dışarı çıkar geceleri bile yoksa eve yapar tüy çok döküyor kedilere nazaran ve bakımı gerçekten zor müstakil evin olacak hem kedi hem köpek besleyeceksin ama zor KEDİ CANDIR GERİSİ HEYECANDIR KEDİ ADAMDIR 😃
24 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum :D
- +1 yıl
😃
- +1 yıl
Bence siz size uygun olmayanlara baktığız içindir birde kendinize uygun olanı bakmaya çalışın
- +1 yıl
@Sweetgirl23 şunu söyleyeyim tabi Allah yaratmış ben asla aşağılamak istemiyorum kızda gerçekten yüz güzelliği yoktu başka bir anım bu o bile kabul etmedi sevgili olamadım anlayacağın tipimde mi kusur buluyorlar bazen bakıyorum benden daha çirkin olup yanında sevgilisi olan insanlar var ya da bana denk gelmiyor hiç bir zaman anlayamadım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. 😜 bu soruda kendimi gördüm ben diyomm zamanla oluşacak şeyler diyorum ne zamana kadar diye cevap geliyor 🤦🏻♂️
14 Yorumla- +1 yıl
shsj aşırı rahat tavırlar bunlar 😃
- +1 yıl
Ricalar :D 🥳
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYazan mı var ki çevirelim. Kdkm
15 Yorumla- +1 yıl
Sen git, Maidetta gelsin djdk yemiyoruz bunları nash nash
- +1 yıl
Al işte kimse yazmıyor. Buradan duyur yazsınlar çabuk jdnsn
- +1 yıl
Yalan parayla olsaydı :D yine de söyler miydin?
- +1 yıl
Paranın kimden çıkacağına göre değişir. Jdjj benden çıkacaksa niye söyleyim 😅
- +1 yıl
Yalan senden geldiğine göre :D senden çıkacak
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Sevgilim olmasını tercih etmediğim için ve mesaj kutum da kapalı olduğu için bana kimsenin yazmamasının konforunu yaşıyorum; geri çevirmekle uğraşmadan, işte bu harika! ⭐😃😃😎😎
#tubasueda 🍀🍀23 Yorumla- +1 yıl
Kısa yolu bulmuşsun tubim :D
- +1 yıl
Rahatıma düşkünüm sosim 😎
- +1 yıl
En güzeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hayatıma birisinin gelmesini çok istiyorum ama aklımda belli bir kişi olduğu için bana karşı bir şey hissedenlere de ben geri çeviriyorum çünkü aslında ne yapmak istediğimi biliyorum ama yapamıyorum canımı sıkan şey bu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazanları geri çevirdiğim doğrudur, lakin kalbim dolu olduğu için çeviriyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim olsun istiyorum ama kimse yazmadığı için geri çeviremiyorum. yoksa yazsalar geri çeviririm hani :D
10 Yorumla Onu daha bir çelişkisiz yapıp, sevgilisi olmasını istemediğinden yazanları geri çeviriyor yapalım, pazarlık sünnettir derler😂
Bu şekilde kabul edebilirim, evet, ben 😀
Yalnız, kedi doğru seçim mi bilemedim Sosyetik 🤔
Onda da "Ya bu kedi beni seviyor mu sevmiyor mu?" çelişkisi olabilir jdjdjs
15 Yorumla- +1 yıl
İlla değiştirecek sorumu ya 🙄
Beni sevmeyen sürünsün ya hajs :D - +1 yıl
Kıyamam ben 🥹 doğru dedin
- +1 yıl
Aferin brütüs :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKedi köpek annem istemiyor astımı olduğu için rahatsız olacağı için çok tüy döker diye istemiyor gelin istiyor benden bende kafa dengi olgun bir kadın bulamıyorum çoğu kadın yarım akıllı gibi ya da ergen düşüncelerde gidiyor evlilikte çok boş geliyor kaçıncı el olmuş kadını da ben istemem yani kusura bakmayın en iyisi yalnız yaşadık yalnız ölecez felsefesi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. hiç biyine güvenemiyoyum ki geri çeviymeyip napiyim :( https://cdn.discordapp.com/emojis/962970409689559081.png
10 Yorumla
+1 yılBir gün istiyorum, ertesi gün kim uğraşacak diyorum. Ne sevdiğin belli ne sevmediğin türküsü gibiyim 🤦🏻♀️😑
31 Yorumla- +1 yıl
hahah çokseeel, yalnız değilim 😃
+1 yılİstemiyorum.. İstemediğim için de mesaj kutum kapalı.. Zaten benim iki küçük sevgilim var başkasına gerek yok ki 😅
11 Yorumla- +1 yıl
😍😍
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben istiyorum ancak aynen yazdığınız gibi sanki istemiyormuşum gibi yazanları geri çeviriyorum. Ancak ciddiye almadığımdan değil aslında tam tersi sanırım fazla ciddiye alıyorum, seçiciyim, ondan olsa gerek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Soru daki kişi benim buyrun nasıl yardımcı olabilirim? 🤔
18 Yorumla- +1 yıl
Olamazsınız :D
- +1 yıl
Doğrudur, gerek var mıydı onu bilemedim
- +1 yıl
Neresi bana bağlı 🙄
- +1 yıl
yanii şöyle ki, yardıma ihtiyaç yok :D
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılYazamıyorlar. Ne ileri gidebiliyor, ne de geri çevrilmiş oluyor. Miss 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Temiz iş ✅
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Allah kolaylık versin,
Bu psikoloji ile hayat geçmez. Derken derken, ömür bitivermiş, yapayalnız.
Gül bahçesindeki en güzel gülü ararken, bahçe bitmiş ve en sondaki kuru çalıya tamah..
Zor , çok zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada bir kadın kullanıcı var o kadar belliki arandığı ama sorsan sanaldan sevgili olmaz der olanları kıskandığı da çok belli ama yakında bombayı patlatırsa şaşırmam
12 Yorumla- +1 yıl
😅 ekşııın lazım
Cevap sahibi+1 yıl🤫🤫
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olsun diye sevgili yapmayanlar sanırım. ve sen 😅
16 Yorumla- +1 yıl
Ne ben :D
- +1 yıl
Hem sevgilim olsun istiyorsun hemde yazanları geri çeviriyormuşsun gibi geldi bana 😅🤔
- +1 yıl
Haa evet o ben :D jsks
- +1 yıl
Hislerim yanıltmaz beni😉
- +1 yıl
Uyuyangüzelin hisleri uyumuyor desene 😃
- +1 yıl
Aynen 😅
+1 yılKedi sahibi olma isteğine sevindim. İlişki üzer ama kediler asla üzemez ahah
15 Yorumla- +1 yıl
Evettt bi tane baby istiyorum :D
- +1 yıl
Hemen al 😂
- +1 yıl
British sh var 300€ değer mi :D
- +1 yıl
500 bile değer 😃
- +1 yıl
Oha :D koşu bandım bile o kadar tutmadı 😅
+1 yılO bataklıkta 4 yıl kaldım ztn bana yazılanları bile red ederim 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Alışkanlık yapıyor bir süre sonra jsjs :D
Bu soru tam olarak benim yazanlar var ama hiçbiri hoşuma gitmiyor bana yazanlar kültürlü ve nazikler ama tipikleri çok kötü mesela şişmanlar ve özgüvenleri yok ama bense dışadönük insanları özgüvenli erkekleri çekici buluyorum. Beğendiğim var o da beni sevip sevmediğini anlamıyorum onunda dışı iyi ama nazik değil böyle arada derede kaldım buradaki durum sevdiğim erkekle ilişki yaşamak istemek
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir derdim yok çünkü hayatı akışına bıraktım. Bu arada o kediyi sahiplen kediler her durumda insanlara mutluluk verir 🙂🐈
10 YorumlaYazmıyorlar, yazsalar geri çevirir miyim. Bir yazsalar ben yapacağımı biliyorum. 😀
10 YorumlaOlmasını istemiyorum. En azından şu an öyle düşünüyorum. Zaten teklif de gelmiyor. Acaba dedirten bir durum olmadı hiç 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende yılan alacağım bir tane en azından direk öldürür
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı hsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş tadında delice benimle vakit geçirecek kafa kırık deli dolu bir sevgili olursa kabul edebilirim yoksa bıktım digerlerinden
10 Yorumla Olsun isterim ama olacak biri çıkmıyor. Yazanlar hep başka arayışlarda. Değmeyecek insanlara niye vaktimi harcayayim.
14 Yorumla- +1 yıl
bende aynen katılıyorum bazı angavalllara vaktimi harcadım ama boş
- +1 yıl
@okuçuu4444 aynen. Geç olsun , kaliteli olsun
- +1 yıl
ve şu an hiç sevgilim yok 2 senedir ama en sonunda fark ettim ki seçici olmak iyi çünkü senden ayrılabilir ben bitmeyen bir sevgi istiyorum ama onlar sıkılıyor :))
- +1 yıl
@okuçuu4444 en güzeli. Dikkat etmek gerek
- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılYazanları geri çeviriyorum çünkü aradığım özelliklere sahip değiller yoksa neden geri çevireyim ki yalnızlık bok gibi
15 Yorumla- +1 yıl
bende seçiciyim çünkü seçici olmak iyidir ama ben çok katıyım :))
- +1 yıl
İyi meslek iyi tip konuşmasını bilen kendini yetiştirmiş zeki spor yapmayı seven tek opsiyonu ileri gidip gelmek olmayan bir insan evladı mesela
- +1 yıl
Var öyle adamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazanlar o düşünceyle değil de, nude gelir mi, cinsellik konuşur muyuz düşüncesiyle yazıyor da ondan görmezden geliyoruz. Burası böyle. Yıldım. Erkeklerden tiksindim o derece.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burdanolsa ne olmasa ne 2 gğn sonra bitiyor zaten önemli olan reel hayatta iyisi güzeli denk gelsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemekle olmaz bence öyle şeyler. Sevgili im olsun sıkıldım die yapılacak tercihler önce karşı tarafı sonra kişinin kendisine yaptığı haksızlıktır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu beni şizofren yapacak diye korkuyorum 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılKimse yazmıyor da hiçte olmadı sevgilim yani olmasını isterim oda düzgün insan yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neyse ki ben o kediyi 5 yıl evvel almıştım 😂
Sevgili= dert 😂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. 40 yaşına yaklaştım. Kuş kalkmaz kervan geçmez moduna giricem 😂😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Mesajım açık yazan yazana ama benim sevgilim var zaten mesajımı açma sebebim sevgili yapayım değildi
10 Yorumla
+1 yılİstediğim birine denk gelmedim. Benden hoslananlar genelde begenmedigim tiplerdir.
10 YorumlaSevgilim de yok yazanda yok geri cevirdigim bir kaç kişi oldu begenmemistim.
10 Yorumla
+1 yılKeşke yazan olsa da geri çevirme gibi bi durum söz konusu olsa. d Sevgili bilmiyorum da flört olur
10 YorumlaSevgilim olsun istemiyorum.
Senin bu dediğini yapanlar karaktersiz insanlar10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Bu dünyada sevgilisi olacak en son insan ben olabilirim
11 Yorumla- +1 yıl
yok lan ben sen öte kay
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenı görucu olarak aileme soyleyenlerı reddediyor ben evlilik dusunmuyor cunku kimseye guvenmıyor ben heryerde reddediyorum teklifleri
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Olsa iyi olurdu 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Kaç tane olsundu :D
- +1 yıl
Çeyrek bile kalmamış hsjs
+1 yılKatılıyorum sonuna kadar. hem bir ilişkim olsun hayatımda biri beni mutlu etsin diyorum. hemde yazan veya realden tanısmak isteyen insanları kendimden itiyorum ve bunu istemeden yapıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çok istiyorum ama mecburen bir çok kişiyi reddettim, bazı sağlık sorunlarım yüzünden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazanlar da hepsi mal tipler olmasın daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru kişi yokki sevmediği halde samimiyetsiz davrananlar var
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili gereksiz gelip geçici hayallerin yaşandığı boşa emek zaman kaybı
10 Yorumla
+1 yılvalla bacım ben kaç kere denedim ama bu aşk denilen melet gerçekten ucu yalana çıkıyor bende oyunlarda acımasız oldum ve şu an iyiyim 2 senedir sevgilim yok :=))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten sevdiğim var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu benim :)
Uzun süreli ilişkiden çıktım bir de üstüne ama hala ne yapacağımı bilmiyorum10 Yorumla
+1 yılÇünkü tekarar kalbi kırılsın üzülsün istemiyorlar o yüzden hep aynı şeyleri yaşamak çok yorucu
10 Yorumla
+1 yılSevgilimi o nasıl bir şey
17 Yorumla- +1 yıl
Yeniyor hsjd
- +1 yıl
Tövbe de 🤣
- +1 yıl
demem ki 😒
- +1 yıl
Yemiyorum bende 😀
- +1 yıl
Diyette misin :D
- +1 yıl
Yok kıyamam 🤣
- +1 yıl
sjsj iyi yeme o zaman amaaan
+1 yılKedi insanlardan daha sevecen tabi😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😬
- +1 yıl
🙂
ben de istiyorum ama yazanlarla hiç olmazmış gibi geliyor bana, güvenemiyorum tanımadığım için :(
10 Yorumla
+1 yılGif hangi film ya da diziden?
18 Yorumla- +1 yıl
Final Fantasy XV: A New Empire Video oyunu sanırım :D Alexis Ren kendisi
- +1 yıl
Hadi ya baya iyiymis kadinin fizigi ama ya
- +1 yıl
Model zaten kendisi 😅
- +1 yıl
p*rno desen bile inanirim bu fizigiyle 😄
- +1 yıl
O kadar araştırmadım tabii :D
- +1 yıl
Bende arastirmadim ki sen model diyince bende baska seyler bile yapsa yapar o fizikle demek istedim 😅
- +1 yıl
He tamam anlaştık 😃
- +1 yıl
Tamam tamam 😄
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her yazan para istiyor cevap verir miyim 🤪
15 Yorumla- +1 yıl
Onlar da çoğaldı sitede sanırım :D geçen bir arkadaş anlatıyordu hajdjs
- +1 yıl
:D aklı olan onlara para kaptırmaz arkadaşlar lütfen aklınızı başınıza devşirin; kamu spotu sjsj
- +1 yıl
yorum yok artık 😅
+1 yılBende var sizde var mı? 😂
12 Yorumla- +1 yıl
yok, kalmamış bitmiş :D
- +1 yıl
En güzeli 😂
+1 yılİstemediğim halde oluyor arada haha
15 Yorumla- +1 yıl
Zorla mı oluyor hsjd
- +1 yıl
Zorla güzellik olmaz dedim dedim inanmadınız bak noldu şimdi
- +1 yıl
Noldu şimdi sjjs
- +1 yıl
Kedi oğlan doğurdu
- +1 yıl
Bir daha ki kız olsun sjdk
+1 yılKedi iyidir ama sorumluluğu da var
16 Yorumla- +1 yıl
Olsun karşılıksız sevgisi var :D
- +1 yıl
Evet karşılıksız sever ona şüphe yok. Mamasını suyunu eksik etme ama
- +1 yıl
Etmem 😌🐈
- +1 yıl
🙏🏻🙏🏻☺️☺️
- +1 yıl
bu arkadaş ne diyor
- +1 yıl
Hangi arkadaş? Ben mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı.
+1 yılGeri çevirmiyorum. Gelene yok demiyorum. Yazanlara İtinayla karşılık verilir. Çok yokluktayim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTR de ki tüm kızların ortak sorunu.
Birde adam akıllı birini isterken de şerefsiz olmayınca da ayrılıyorlar. 😶00 Yorumla İsterim de zor geliyor daha kendi hayatımda ki yoğunluğa zor yetişiyorum
10 Yorumla
+1 yılBen sevgilimi istiyorum sevgili yapmak istemiyorum o gelsin yeter be
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler