Erkek yanında çok rahat olduğu kızdan hoşlanıyor mudur yoksa hoslansaydi biraz gergin mi olurdu
Rahatsa hoşlanıyordur
Hoşlansaydi biraz gergin olurdu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek yanında çok rahat olduğu kızdan hoşlanıyor mudur yoksa hoslansaydi biraz gergin mi olurdu
Rahatsa kaç. Bı erkek sevdiği kızın yanında rahat olmaz aksine heyecanlı olur saçmalar karşı tarafa sempatik olabilmek için eli ayağına karışır
Bana karşı değil de bı kıza karşı aşırı rahat davranıyor ondan hoşlanıyor mu anlayamadım
Cevap
13Cevap
Rahatsa hoşlanıyordur
Rahatlığına göre değişir rahatım diye ahlaksız davranıyorsa sevmiyordur
Ahlak derken mesela ne yapmamali
Ya o değişir kavram olarak 2 günlük arkadaş ise rahat olması imkansız yani ama bilmem kaç yıllık arkadaşın ise alışıktır sana normal olur o zaman ama maksadı ne bilemem
Ay inan benimde öyle bi sorunum var çok rahat davranıyo kasılmıyo ben tam tersi o sana davranışıyla belli olur bakışıyla veya
Bana değil de başka bı kıza çok rahat davraniyo ben o yüzden sordum
Kızlar zaten genelde öyle ben de öyleyim aşırı geriliyorum onun yanındayken ama erkekler biraz daha rahat olabiliyor
erkek seviyorsa eğer biraz gergin olur, relax olamaz istese bile..
Aşırı rahat olmasından rahatsız olurdum ben ama karakterini bilmeden yorum yapilmax
Yani adabı muaşeret kurallarına uymuyorsa ağzını şapırdatıyorsa filan zaten bu genelde de ayıp ama çok hoşlanmıyor olabilir
ama bu kişiye göre duruma göre değişir genelde gerginlik hoşlantı belirtisi oluyor
Yapi meselesi bu saygisiz olmasin
eli ayağı dolaşırdı net
Yani arkadaş olarak mi görüyor
evet öyle ne kadar sakin kalmaya çalışsada bir yerde batırıyorlar.
bu kişiden kişiye değişir bence
Bence bu kızdan ne kadar hoşlandığını bağlı
Tam tersi heyecan yapar 😃
Bu bence kişisine göre değişir ya
Rahat davranıyor derken ne yapiyor
Anlatmıyim 😬
Bana değil de bı kıza öyle davranirken görmüştüm şaşırmıştım
Nasil görmüşsün
Hoşlanınca gergin olunuyor
Hoşlansaydi söylerdi
Valla hoslansa yüzü gözü kizarir çok rahat olamaz
Evet öyle